RON

Rucsacuri personalizate originale. Pentru merchandising și publicitate

La Garrampa îți oferim o vitrină grozavă de rucsacuri personalizate originale, pe care le poți folosi în tot felul de momente ale zilei tale. Și este că, de la modelele noastre de rucsacuri până la practicarea sportului, până la cele pe care le poți purta ca geantă de umăr; precum si rucsacuri de scoala personalizate, ideale pentru cei mici din casa. Pentru cei mai mici avem și diferite tipuri de rucsacuri pentru copii , pe care le pot chiar picta și decora singuri. La fel, la Garrampa avem o întreagă linie de rucsacuri pentru muncitori : pentru acei bărbați și femei de afaceri care trebuie să-și poarte mereu laptopul cu ei. De fapt, în unele dintre modelele noastre de rucsacuri cu roți ieftine veți putea să vă protejați și să vă transportați în siguranță computerul. Nici nu putem uita de rucsacii de frânghie publicitare , perfecte pentru orice eveniment; la fel ca rucsacii pliabile. În sfârșit, pentru pasionații de drumeții, la Garrampa avem rucsacuri de munte ergonomici pentru spatele tău.  Alegeți tipul de rucsac personalizat original care vi se potrivește cel mai bine.
Filtru  
Culori  
Eco  
Marcă  
  1. Quadra 2
  2. Ki-mood 44
  3. K-up 1
  4. Proact 2
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Marcă
  1. Quadra 2
  2. Ki-mood 44
  3. K-up 1
  4. Proact 2
Livrare
Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Rucsacuri de publicitate

De ce să cumpărați rucsacuri publicitare de la Garrampa?

Suntem furnizori de rucsacuri publicitari pe care ii personalizam cu sigla companiei, clubului, sala de sport, echipei... cu orice vrei tu! Tot cu Garrampa puteți adăuga fotografia sau textul dorit. Imprimăm ghiozdanele dumneavoastră personalizate în atelierele noastre. În acest fel, ai opțiunea de a cumpăra rucsacuri de publicitate personalizate în cantități mici , precum și de mari dimensiuni. Din acest motiv, lucrăm cu tot felul de parteneri: companii, artizani, comercianți și chiar utilizatori finali.Și este că pentru asociații, magazine, companii, comunități, școli, supermarketuri... în toate tipurile de unități ghiozdanul tău este binevenit. .Garrampa personalizat original.De mulți ani, realizăm personalizarea ghiozdanelor de orice tip și model cu diferite tehnici de ștanțare: serigrafie, imprimare digitală, flocare, broderie. Însoțiți evenimentele sau activitati de merchandising, legate de firma dumneavoastra cu unul dintre ghiozdanele noastre cu logo.La Garrampa suntem o echipa de productie inalta calificata cu experienta in orice tehnica de imprimare, ceea ce ne permite sa controlam calitatea si termenele limita de fabricatie si personalizare ale ghiozdanelor dumneavoastra. De aceea mii de clienți au încredere în noi pentru a-și comanda rucsacuri personalizate.  Descoperiți catalogul nostru de rucsacuri publicitare personalizate pe site-ul nostru.

Cum de a alege rucsacul publicitar corect și ieftin?

Cu siguranță, înainte de a-ți alege rucsacul personalizat vei avea întrebări precum: „Ce rucsac am nevoie sau vreau pentru clienții mei?”, „Un rucsac pentru drumeții sau pentru oraș”, „Un rucsac pentru sport sau călătorie?”, „ Frânghii, buzunare multiple, antifurt? ”,“ Un rucsac pliabil cu sau fără curele de umăr? ” sau „Din țesătură, poliester, nailon sau bumbac?” Pentru a te ajuta în decizia ta, îți oferim un catalog larg de rucsacuri personalizate originale cu diferite modele, forme și culori, total personalizate la preturi ieftine. A alege un rucsac personalizat din stofa si sfoara sau cum iti doresti inseamna sa alegi un articol promotional original, de inalta calitate, cu care sigur vei avea dreptate indiferent de evenimentul in care vrei sa faci reclama.  La Garrampa va oferim rucsacuri personalizate, realizate cu materiale de inalta calitate pentru a va satisface toate cerintele si putand plasa comanda de la minim 10 unitati, pana la cantitati mari. Așa că acum știi, accesează web acum și descoperă cum te putem ajuta. La Garrampa te asteapta tot felul de modele de rucsacuri personalizate.

Ce tip de imprimare ar trebui să aleg pentru rucsacurile mele personalizate?

Pentru a alege tehnica de imprimare potrivită pentru ghiozdanele dvs. publicitare, trebuie să țineți cont de cantitatea, sigla sau textul pe care doriți să le ștampilați; precum si numarul de culori, totul in functie de buget. La Garrampa va putem oferi diferite tipuri de marcare, toate realizate cu maxima garantie si calitate. De exemplu, serigrafia este potrivita pentru cantitati mari, datorita costului redus sau broderia este specializata datorita sa calitate superioară. In plus, transferul este indicat pentru cantitati mici si printare digitala pentru logo-uri sau texte in plin color cu patru culori.Alege modelul tau de stampilare si iti facem bugetul personalizat. Alege-ți ghiozdanele publicitare personalizate pentru evenimentele tale promoționale, propagandă, cadouri etc.  Verificați catalogul de pe site-ul web Garrampa!

Care este termenul de livrare pentru rucsacurile mele publicitare?

Termenele noastre de livrare vor depinde de modelul de rucsac personalizat pe care l-ați ales. În mod normal, timpul de livrare durează de obicei aproximativ 10 zile , deoarece confirmăm proba virtuală. Pe de altă parte, avem opțiunea comenzilor urgente în Spania , oferindu-vă un livrare în doar câteva zile lucrătoare pentru o selecție selectată de rucsacuri. La Garrampa trecem granițele și plasăm comenzi în afara Spaniei. Termenul de livrare va depinde de țara de destinație și de durata transportului.  Nu ezitați să consultați catalogul amplu online al Garrampa.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Rucsacuri de publicitate
Genți și rucsacuriGenți și rucsacuri
Genti sportGenti sport
Serviete personalizateServiete personalizate
Genți personalizateGenți personalizate
Rucsac personalizat cu frânghieRucsac personalizat cu frânghie
Pungi de cumparaturiPungi de cumparaturi