RON

Contoare și reguli de publicitate ieftine

Contoare personalizate, rubrici si rigle cu logo-ul tau pentru a oferi cadou, un detaliu diferit si util!Contoarele personalizate, cu sigla companiei, sunt cadouri promotionale foarte populare la targurile si evenimentele de constructii si arhitectura. În plus, instrumentele personalizate pot fi folosite și ca marfă corporativă pentru angajații care lucrează în domeniu și trebuie să facă măsurători. Avem diferite modele de tejghea, in format breloc sau in orice caz dimensiune de buzunar cu maner, toate personalizabile cu sigla companiei tale.
Filtru  
Culori  
Filtre
Culori
0
Setati descendent

1 articol

  1. Contoare si rigle melo banda de masurat 2m din diverse materiale
    Bandă de măsurare de 2 m din ABS de culoare argintie mat. Include curea de mână pentru a o ține și clemă metalică argintie.
    Preț de la 4,26 lei /unitate
    1 culoare disponibilă
Setati descendent

1 articol

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Contoare și rigle

Cine poate oferi contoare personalizate ca produse publicitare?

Contoarele personalizate sunt dispozitive corporative neobișnuite, dar foarte utile pentru efectuarea măsurătorilor. Cu siguranță vor fi cadoul corporativ perfect pentru arhitecți, ingineri, dulgheri și muncitori în construcții. În orice caz, contoarele sunt un obiect practic pe care oricine îl poate folosi chiar și acasă pentru a lua măsurătorile corecte pentru mici reparații sau lucrări de bricolaj, de aceea orice firmă poate oferi acestor articole promoționale prețioase personalizate cu logo-ul lor. .

Ce model de contor cu role personalizate să alegeți?

În colecția noastră veți găsi diferite modele de calibre personalizate care variază ca formă, culoare și lungime. Veți găsi manometre simple de la 1m și manometre profesionale de până la 5m lungime cu buton pentru blocarea măsurătorii, cordon și clemă metalică pentru a se atașa cu ușurință de cureaua genții de lucru.

Cum se personalizează contoarele promoționale?

Toate ghișeele noastre de publicitate pot fi personalizate cu diferite tehnici de imprimare: de la cele mai comune precum serigrafia și tampografia, până la cele mai specifice precum imprimarea digitală și imprimarea pe rășină. Evident, alegerea tehnicii de imprimare este legată de contorul pe care alegeți să îl personalizați, deoarece fiecare model are o zonă de imprimare specifică.

În cât timp vor ajunge online contoarele personalizate?

Contoarele personalizate sunt produse și livrate în 7 - 10 zile lucrătoare începând de la aprobarea dovezii tipărite, un document pdf care vă va afișa o previzualizare a contoarelor dvs. de publicitate. Dacă trebuie să primiți manometrele personalizate mai devreme decât estimările, puteți solicita livrare rapidă pentru a primi instrumentele personalizate în 24 până la 48 de ore de la producție, ceea ce durează aproximativ 3 zile.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Contoare și rigle
InstrumenteInstrumente
AcasăAcasă