RON

Pantaloni personalizați pentru buget

Pantaloni publicitari, cu buzunare, tesaturi confortabile si o varietate de culori, o piesa vestimentara unica de personalizat cu logo-ul sau sloganul tau.
...
Filtru  
Gen  
Culori  
Marcă  
 1. ROLY 2
 2. Kariban 14
Livrare  
Filtre
Gen
Culori
Marcă
 1. ROLY 2
 2. Kariban 14
Livrare
0
Setati descendent

16 Articole

 1. Pantalones técnicos roly andy de poliéster vista 1
  Pantaloni tehnici Roly andy din poliester
  Pantaloni sport scurti cu buzunare laterale. Talie elastică cu șnur reglabil. Țesătură ușoară și respirabilă, cu interior frontal din plasă din microfibră. S[38cm/42cm] M[40cm/44cm] L[42cm/46cm] XL[44cm/48cm] XXL[46cm/50cm]
  Preț de la 5,68 lei /unitate
  3 culori disponibile
 2. Pantalones técnicos roly spiro de algodon vista 1
  Pantaloni tehnici din bumbac spiro Roly
  Pantaloni scurți sport cu talie elastică largă, cu șnur reglabil. Garnitură cu fermoar artificial. Buzunare laterale, buzunar din spate și tiv răsucite cu cusături de siguranță. S[40cm/42cm] M[42cm/44cm] L[44cm/46cm] XL[46cm/48cm] XXL[48cm/50cm]
  Preț de la 6,06 lei /unitate
  3 culori disponibile
 3. PANTALONI MULTI BUZUARE
  100% bumbac. Inchidere cu fermoar si nasture. 2 buzunare laterale. 2 buzunare cu fermoar.
  2 buzunare laterale cu clapă și închidere cu bretele reglabile. 2 buzunare la spate cu clapă și închidere cu bretele reglabile.
  Acest produs a primit un tratament special care îi conferă un aspect învechit intenționat. Procesul efectuat are ca rezultat o variație de culoare între produse, făcând fiecare piesă unică.
  Preț de la 23,44 lei /unitate
  5 culori disponibile
 4. PANTALONI DE PLUS<br/>COPII
  80% bumbac pieptănat / 20% poliester. pluș periat 2 buzunare laterale si 1 buzunar plasture pe spate. Bandă lată elastică cu nervuri. Finisat cu nervură 1x1 pe partea de jos a pantalonilor. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ1007/7, IFTH.
  Preț de la 11,41 lei /unitate
  4 culori disponibile
 5. PANTOR SORRT MULTI BUZUARE
  twill de bumbac 100%. 2 buzunare frontale, 1 buzunar pentru monede și 5 buzunare cu clapă. 1 buzunar pentru telefonul mobil. Fermoar în ton de bronz. Acest produs a primit un tratament special care îi conferă un aspect intenționat îmbătrânit. Procesul efectuat are ca rezultat o variație de culoare între produse, făcând fiecare piesă unică.
  Preț de la 12,94 lei /unitate
  2 culori disponibile
 6. Pantaloni scurți ușoare cu mai multe buzunare pentru femei
  100% bumbac. Tesatura spalata pentru o atingere placuta si o senzatie de confort. Interiorul taliei contrastat cu șnur. Închidere cu fermoar și buton cu apăsare. 2 buzunare italiene in fata. 2 buzunare cu burduf, clapă și capsă la spate și pe laterale.
  Preț de la 14,90 lei /unitate
  3 culori disponibile
 7. Pantaloni scurți ușoare cu mai multe buzunare pentru bărbați
  100% bumbac. Tesatura spalata pentru o atingere placuta si o senzatie de confort. Interiorul taliei contrastat cu șnur. Închidere cu fermoar și buton cu apăsare. 2 buzunare italiene frontale, 1 buzunar pentru cutie de chibrituri. 2 buzunare cu burduf, clapă și capsă la spate și pe laterale.
  Preț de la 14,90 lei /unitate
  3 culori disponibile
 8. Bermude pentru bărbați, cu buzunare multiple
  98% bumbac/ 2% elastan. Țesătură twillă finisată cu o atingere de piele de piersică. Inchidere cu fermoar si nasture metalice ascunse. 2 buzunare frontale. 2 buzunare laterale cu burduf si clapa. 2 buzunare la spate cu clapă. Acest produs a primit un tratament special care îi conferă un aspect intenționat îmbătrânit. Procesul efectuat are ca rezultat o variație de culoare între produse, făcând fiecare piesă unică.
  Preț de la 15,78 lei /unitate
  5 culori disponibile
 9. Pantaloni ușori cu buzunare multiple pentru femei
  Poplin 100% bumbac. Tesatura spalata pentru o atingere placuta si o senzatie de confort. Interiorul taliei contrastat cu șnur. Închidere cu fermoar și buton cu apăsare. 2 buzunare italiene frontale și 1 buzunar chibrit. 2 buzunare cu burduf, clapă și capsă la spate și pe laterale. Juguri la genunchi.
  Preț de la 16,24 lei /unitate
  3 culori disponibile
 10. Pantaloni ușori cu buzunare multiple pentru bărbați
  Poplin 100% bumbac. Tesatura spalata pentru o atingere placuta si o senzatie de confort. Snur interior în talie. Închidere cu fermoar și buton cu apăsare. 2 buzunare laterale italiene și 1 buzunar pentru bilete. 2 buzunare cu burduf, clapă și capsă la spate și pe laterale. Juguri la genunchi.
  Preț de la 16,24 lei /unitate
  3 culori disponibile
 11. Texan negru
  74% bumbac/ 25% poliester/ 1% elastan. 11,25 oz. Închidere cu fermoar și nasture metalice asortate. Două buzunare frontale și un buzunar pentru monede. Două buzunare plaste la spate. Cusături asortate. Urme ușoare de spălare. Talie cu bucle pentru curea. Croiala moderna si confortabila. Spălarea aplicată acestui produs produce variații de culoare de la un produs la altul, ceea ce face ca fiecare piesă să fie unică. Fără etichetă de marcă, doar o etichetă de mărime pentru personalizare ușoară.
  Preț de la 13,90 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 12. blugi de bază
  Denim 99% bumbac / 1% elastan. 11,50 oz. Inchidere cu fermoar si nasture metalice. Două buzunare frontale și un buzunar pentru monede. Două buzunare plasate la spate. Cusături contrastate. Talie cu bucle pentru curea. Croiala moderna si confortabila. Spălarea aplicată acestui produs produce variații de culoare de la un produs la altul, ceea ce face ca fiecare piesă să fie unică. Fără etichetă de marcă, doar o etichetă de mărime pentru personalizare ușoară.
  Preț de la 13,90 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 13. PANTALONI DE JOOR UNISEX DE PLUS
  80% bumbac pieptănat / 20% poliester. Pantaloni de pluș. pluș periat 2 buzunare laterale si 1 buzunar la spate. Talie lată cu nervuri, cu șnur. Finisaj cu nervuri pe partea de jos a pantalonilor. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ1007/7, IFTH.
  Preț de la 15,89 lei /unitate
  4 culori disponibile
 14. Pantaloni pentru bărbați cu buzunare multiple
  98% bumbac / 2% elastan. Țesătură twillă cu o atingere de piele de piersică. Inchidere cu fermoar si nasture metalice ascunse. 2 buzunare frontale. 2 buzunare laterale cu burduf si clapa. 2 buzunare la spate cu clapă. Acest produs a primit un tratament special care îi conferă un aspect intenționat îmbătrânit. Procesul efectuat are ca rezultat o variație de culoare între produse, făcând fiecare piesă unică.
  Preț de la 18,19 lei /unitate
  5 culori disponibile
 15. BERMUDA CU MULTI BUZUARE
  100% bumbac twill, spălat cu enzime. Inchidere cu fermoar si nasture. 4 buzunare laterale, dintre care 2 au clape si nasturi. 2 buzunare la spate cu clapă și nasture. Finisat cu cutie peste buzunare. Acest produs a primit un tratament special care îi conferă un aspect intenționat îmbătrânit. Procesul efectuat are ca rezultat o variație de culoare între produse, făcând fiecare piesă unică. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ1007/7, IFTH.
  Preț de la 20,76 lei /unitate
  3 culori disponibile
 16. Pantaloni 2 în 1 cu buzunare multiple
  twill de bumbac 100%. Spălare cu enzime. Închidere cu fermoar și buton cu apăsare. 4 buzunare in fata, 3 buzunare in spate. Pantaloni detașați cu fermoar pentru a deveni pantaloni scurți. Inel de plastic în zona centurii. Acest produs a primit un tratament special care îi conferă un aspect intenționat îmbătrânit. Procesul efectuat are ca rezultat o variație de culoare între produse, făcând fiecare piesă unică.
  Preț de la 28,13 lei /unitate
  2 culori disponibile
Setati descendent

16 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Blugi
Tricouri personalizateTricouri personalizate
Tricouri polo personalizateTricouri polo personalizate
Hanorace personalizateHanorace personalizate