RON

Prosoape și halate de baie personalizate

Filtru  
Categorie  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. WORKTEAM 1
 2. Kariban 10
 3. Proact 1
Envio  
Talla  
M
L
XL
2XL
3XL
0
Setati descendent

32 Articole

 1. Toallas y albornoces workteam wfa450 de poliéster con impresión vista 1
  Prosop Wfa450
  Preț de la 21,83 lei /unitate
 2. Ecologic
  TERRY Prosop bumbac organic 100x50
  Preț de la 12,23 lei /unitate
 3. Ecologic
  PERRY Prosop bumbac organic 140x70
  Preț de la 22,92 lei /unitate
 4. Ecologic
  MERRY Prosop bumbac organic 180x100
  Preț de la 48,91 lei /unitate
 5. Ecologic
  ONZAI MEDIUM Halat de baie din bumbac M/L
  Preț de la 149,59 lei /unitate
 6. Ecologic
  ONZAI LARGE Halat baie din bumbac XL/XXL
  Preț de la 169,49 lei /unitate
 7. DRYE Prosop sport în husă din nylon
  Preț de la 11,09 lei /unitate
 8. Prosoape și halate de baie din microfibră Nalex
  Preț de la 1,88 lei /unitate
 9. Prosoape și halate de baie Kirk din microfibră
  Preț de la 21,78 lei /unitate
 10. Ecologic
  Prosop Flokyn
  Preț de la 29,65 lei /unitate
 11. Ecologic
  Prosop Plivex
  Preț de la 30,59 lei /unitate
 12. Toallas y albornoces ariel ii de algodon vista 1
  Produs nou
  ARIEL II. prosop de bumbac
  Preț de la 7,25 lei /unitate
 13. Prosop de toaleta din microfibra
  Preț de la 2,03 lei /unitate
 14. Papuci
  Preț de la 2,16 lei /unitate
 15. prosop de păr
  Preț de la 3,99 lei /unitate
 16. Prosop de baie din microfibra
  Preț de la 5,74 lei /unitate
 17. prosop de baie pentru bebelusi
  Preț de la 6,69 lei /unitate
 18. halat de baie din microfibră
  Preț de la 12,10 lei /unitate
 19. prosop mare de baie
  Preț de la 13,17 lei /unitate
 20. Poncho terry pentru copii
  Preț de la 16,14 lei /unitate
 21. poncho terry
  Preț de la 20,19 lei /unitate
 22. mănușă de baie
  Preț de la 0,33 lei /unitate
 23. Prosop de păr din microfibră ultra moale
  Preț de la 2,27 lei /unitate
 24. PROSOP DE MÂNĂ
  Preț de la 3,18 lei /unitate
 25. Ecologic
  PROSOP DE MÂNĂ BUMBAC ORGANIC
  Preț de la 3,60 lei /unitate
 26. PROSOP DE BAIE
  Preț de la 6,33 lei /unitate
 27. Ecologic
  PROSOP DE BUMBAC ORGANIC
  Preț de la 6,73 lei /unitate
 28. PROSOP DE BAIE CU GLUGA BEBE
  Preț de la 8,05 lei /unitate
 29. PROSOP DE BAIE/ PAREO
  Preț de la 14,98 lei /unitate
 30. halat de baie tricotat cu fagure
  Preț de la 20,44 lei /unitate
 31. halat de baie KIMONO
  Preț de la 27,84 lei /unitate
Setati descendent

32 Articole

O mare varietate de prosoape și halate publicitare personalizate vă așteaptă în această secțiune online Garrampa. În catalogul nostru online veți găsi diferite dimensiuni și modele de prosoape publicitare personalizate sau halate de baie pentru femei sau bărbați. Din prosoape de mână publicitare, din bumbac organic; până la halate de baie originale, ideale pentru hoteluri, spa, centre de înfrumusețare, săli de sport sau piscine interioare . Descoperiți acum prosoapele noastre publicitare brodate în culori precum alb, negru, portocaliu, galben, verde sau roșu, printre altele. În plus, avem modele pentru copii, precum și prosoape cu uscare rapidă , din poliester și nailon. De asemenea, nu uitați să vedeți prosoapele noastre originale sub formă de cadou sau cele care vin cu o geantă pentru transport.  Personalizarea prosoapelor și halatelor de baie este foarte ușoară cu Garrampa!

Prosoape de baie brodate cu logo-ul dvs


Garrampa este producătorul dvs. de prosoape personalizate și halate de baie publicitare din Zaragoza. Cu toate acestea, prezența noastră este internațională. O gamă largă de prosoape și halate de baie personalizate vă așteaptă să le oferiți clienților dvs. ca cadou corporativ. De exemplu, dacă aveți o afacere în sectorul wellness sau ospitalitate, halatele noastre de baie, precum și deoarece toate aceste prosoape ieftine personalizate sunt produsul emblematic. Ne referim la hoteluri, spa-uri, cluburi sportive, săli de sport, pensiuni... unde prosoapele și halatele noastre de publicitate personalizate nu pot lipsi. La fel, avem o întreagă linie de covorașe de baie, în care poți să brodezi sigla sau sloganul companiei tale, fără să mergi mai departe. Așa că acum știți, aruncați o privire la toate aceste prosoape de mână sau de corp; mici, respectiv mari.

Halate de baie serigrafiate


Știți de unde să cumpărați halate de baie personalizate? Într-adevăr, ați ajuns la locul potrivit. Halatele noastre de baie din bumbac sunt la mare căutare în sălile de sport sau centrele sportive, deoarece permit utilizatorilor să păstreze intimitatea și frigul. Pe de alta parte, in centrele de relaxare precum spa-urile, centrele de infrumusetare sau hoteluri, un halat de baie personalizat cu sigla stabilimentului aduce cachet si distinctie site-ului. Prin urmare, acest articol corporate este o alegere senzațională: halate de baie 100% bumbac cu care să-ți orbiți clienții. Aruncă o privire la această categorie online Garrampa! Descopera toate aceste prosoape si halate de baie personalizate si alege-l pe cel care iti place cel mai mult pentru compania ta.

Întrebări frecvente despre Prosoape și halate de baie

Ce este țesătura jacquard pe prosoapele personalizate?

Jacquard este o categorie de țesături care este definită de procesul de țesut care o creează. Stilul de țesut, numit țesătură Jacquard, permite practic oricărei războaie să creeze un model texturat; în cazul prosoapelor, acest lucru ne permite să creăm prosoape de aproape orice stil și culoare, cu diferite niveluri de grosime și absorbție. Buclele de pe suprafața prosopului pe care le creează acest proces ne oferă, de asemenea, posibilitatea de a schimba finisajul și senzația prosopului prin forfecarea unei părți pentru a-l face catifelat.

Cum pot folosi prosoapele personalizate pentru a-mi promova compania sau organizația?

O promovare bună necesită două lucruri: pe de o parte, trebuie să faceți cunoscut numele companiei sau organizației dvs., sporind gradul de conștientizare a mărcii și extinzându-vă acoperirea, în timp ce, pe de altă parte, trebuie să vă asigurați că numele mărcii dvs. este sinonim cu valorile pe care dorește să le promoveze.Prosoapele facilitează realizarea ambelor elemente. Investește în prosoape de ultimă generație care se potrivesc cu calitatea înaltă a afacerii sau organizației tale, tipăriți-le pentru a vă afișa numele și logo-ul și apoi distribuiți-le ca produse sau ca cadouri pentru clienții dvs. Calitatea este cheia. Nu doriți să fiți asociat cu un prosop de proastă calitate, așa că asigurați-vă că piesele pe care le furnizați reflectă imaginea pe care doriți să o prezentați.

Ce este GSM pe prosoapele personalizate?

Odată ce v-ați hotărât cu privire la dimensiunea ideală a prosopului pentru afacerea dvs. sau nevoile clienților, următorul lucru de luat în considerare este GSM. GSM înseamnă „grame pe metru pătrat”, iar prosoapele variază de obicei între 300 și 900 GSM. Prosoapele de plajă tind să aibă un GSM mai scăzut, deoarece trebuie să fie compacte, ușoare și cu uscare rapidă, în timp ce prosoapele de baie tind să aibă un GSM mai mare. Cu cât GSM este mai mare, cu atât prosopul va fi mai absorbant și mai luxos. De asemenea, nu este nimic mai bun decât să ai un prosop bun, gros și greu, cu un GSM mai mare pe care să te întinzi atunci când faci plajă, pentru a amortiza orice denivelări sau denivelări și pentru a te menține uscat și confortabil în timp ce te relaxezi.