RON

Creioane personalizate ieftine pentru cadou publicitar

Creioane personalizate cu logo-ul dvs. și reclamă pentru trăsături mai fine și mai precise în scris. Creați-vă propriile creioane personalizate cu logo-ul dvs. ușor și în câteva minute. La Garrampa am selectat aceasta colectie de creioane personalizate, ideale ca cadou publicitar pentru afacerea ta, dar si ca cadou personalizat pentru tot felul de sarbatori. Avem si creioane colorate si specifice pentru copii pe care se pot bucura de desenat si colorat cu aceste fantastice creioane personalizate. Întreaga noastră colecție de creioane și cutii promoționale poate fi personalizată cu ușurință pe site-ul nostru, dar ne puteți trimite prin e-mail și cum doriți să o personalizați și vă vom trimite o schiță cu cum va arăta împreună cu o ofertă.
Filtru  
Culori  
Livrare  
Filtre
Culori
Livrare
0
Setati descendent

2 Articole

 1. Vopsele de culoare blocuri de lemn
  Set de 12 creioane colorate prezentate intr-un tub de carton negru cu ascutitoare pe capac.
  Preț de la 4,70 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Caiete de publicitate din hârtie Colopad
  Carte de colorat. 24 de pagini (6 color și 18 alb). Include 8 creioane colorate.
  0 culori disponibile
Setati descendent

2 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Creioane și creioane mecanice

De ce să cumpărați pixuri personalizate?

Dacă sunteți în căutarea unui articol rentabil, dar util, pe care să îl oferiți la următoarea petrecere corporativă, reuniune de școală sau eveniment de teambuilding al companiei, priviți mai întâi selecția largă de creioane personalizate disponibile în catalogul Garrampa. personalizarea este incredibil de profitabil; majoritatea sunt disponibile pentru doar câțiva cenți fiecare. De asemenea, articolele promoționale, cum ar fi creioanele cu reduceri, sunt utile clienților și angajaților, ceea ce înseamnă că articolul va genera o mulțime de impresii pentru marca, organizația sau afacerea dvs. Deoarece nu tuturor le place să folosească pixuri, luați în considerare și să comandați creioane mecanice promoționale pentru a vă asigura că clienții sau angajații dvs. sunt pe deplin mulțumiți de cadoul dumneavoastră.Garrampa are mai multe tipuri de creioane mecanice personalizate, așa că haideți să aruncăm o privire asupra fiecărui tip pe care îl oferim.

Ce tipuri de pixuri personalizate aveți?

Creioane colorate personalizate După cum sugerează și numele, creioanele promoționale de sub filtrul de produs Creioane colorate acceptă imprimarea color, așa că, dacă doriți să faceți o impresie cu clienții dvs., asigurați-vă că consultați mai întâi aceste creioane. Metoda de imprimare full-color este adesea mai costisitoare decât imprimarea într-o singură culoare, așa că acest lucru ar trebui luat în considerare dacă bugetul dvs. este strâns. Bun pentru: companii care doresc să intre în legătură cu noi clienți la târguri comerciale, conferințe și alte evenimente Concluzie: calitatea înaltă și valoarea percepută a creioanelor mecanice colorate le fac o opțiune excelentă pentru promovarea oricărei afaceri.

Cum să cumpărați pixuri personalizate?

În general, majoritatea creioanelor promoționale din catalogul Garrampa sunt din lemn, dar creioanele mecanice pe care le oferim sunt disponibile și în alte materiale, precum alamă, metal și plastic.Tipărire Majoritatea creioanelor mecanice pot fi imprimate într-o singură culoare prin serigrafie. sau laser.Dar noi oferim și câteva creioane mecanice pline de culoare. Item Colours Garrampa oferă creioane imprimate în aproape orice culoare la care vă puteți gândi, cum ar fi verde, roșu și galben. Dacă sunteți în căutarea unor creioane care se potrivesc cu culorile paletei școlii sau corporative, garrampa are probabil mai multe opțiuni.Cantitate Cantitatea minimă necesară pentru o comandă variază foarte mult în funcție de tipul de creion; Multe dintre creioanele noastre mecanice necesită doar o comandă de aproximativ 50 de unități (și unele dintre creioanele de lux necesită chiar mai puțin decât aceasta), în timp ce majoritatea creioanelor noastre standard din lemn necesită cantități minime de 1000 sau mai mult. Asigurați-vă că verificați descrierea articolului pentru a vedea câte articole sunt necesare pentru comanda dvs.

Ce utilizare și ce tip de creioane personalizate aveți?

În general, utilizarea intenționată a stiloului personalizat va dicta tipul de stilou pe care ar trebui să-l selectați pentru promovare. De exemplu, școlile ar trebui să ia în considerare alegerea creioanelor standard hexagonale sau rotunde din lemn, deoarece acestea sunt cele mai versatile și pot fi folosite pentru a lua notițe și a susține teste. Dacă sunteți în căutarea unui cadou corporativ, luați în considerare optarea pentru unul dintre cele mai bune creioane mecanice ale noastre. Companiile implicate în tâmplărie, construcții de case și vopsire ar trebui să opteze pentru creioane de dulgher, deoarece angajații din aceste industrii vor aprecia și vor folosi cadoul. În cele din urmă, dacă sunteți o biserică sau o afacere care plănuiește o seară de joc pentru angajații săi, luați în considerare achiziționarea de creioane de golf imprimate. Sunt relativ ieftine și vor continua să-ți facă cunoscut brandul sau mesajul.

Când să oferiți cadou creioane colorate personalizate cu logo?

Creioanele colorate promoționale sunt gadgeturi perfecte pentru distracția copiilor. O idee foarte bună pentru baruri, restaurante, cabinete medicale, ar putea fi să personalizezi și să le oferi copiilor un set de creioane colorate alături de foi de colorat (avem și truse promoționale care includ creioane colorate, pagini de colorat pretipărite și ascuțitoare de creioane). se pot distra in timp ce asteapta. Părinții vor fi cu siguranță recunoscători și își vor aminti de tine.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Creioane și creioane mecanice
CazuriCazuri
Creioane și creioane mecaniceCreioane și creioane mecanice
Caiete personalizateCaiete personalizate
Pixuri personalizatePixuri personalizate