RON

Fanny pack publicitare personalizate

Filtru  
Categorie  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. XD Collection 1
 2. XD Design 1
Envio  
0
Setati descendent

15 Articole

 1. FESTIBAX BASIC Festibax® Basic
  Preț de la 44,20 lei /unitate
 2. FRUBI Borsetă cu buzunar
  Preț de la 14,75 lei /unitate
 3. Genți de curea din poliester Rapik
  Preț de la 3,86 lei /unitate
 4. Ecologic
  Genți cu curea nussa din plută ecologică
  Preț de la 5,05 lei /unitate
 5. Genți cu curea Taskin din poliester
  Preț de la 5,64 lei /unitate
 6. Geantă de talie din poliester 420d
  Preț de la 6,29 lei /unitate
 7. Genți cu curea wanel din lycra
  Preț de la 6,78 lei /unitate
 8. borseta
  Preț de la 8,51 lei /unitate
 9. Ecologic
  Geanta cu curea Parks
  Preț de la 9,16 lei /unitate
 10. Ecologic
  Geantă cu centură Explorer fără PVC
  Preț de la 31,19 lei /unitate
 11. Ecologic
  Geantă de curea urbană
  Preț de la 100,93 lei /unitate
 12. MUZEUL. Geanta de talie 300D
  Preț de la 15,20 lei /unitate
Setati descendent

15 Articole

Rocote practice și versatile pentru a purta lucrurile tale personale, într-un format personalizat cu brandul dvs. Rocotele personalizate sunt o opțiune de marketing foarte vintage, vă veți aminti că acest cadou a fost accesoriul iconic de la începutul anilor 90. Acum a revenit la modă cu materiale inovatoare și design atractiv, potrivite pentru toate generațiile și toate stilurile. De la geanta mica si subtire foarte comoda, pentru a putea introduce telefonul, cheile pentru a merge la alergat in parc si a avea mereu esentialul cu tine, pana la cele mai spatioase genti capabile sa iti contina obiectele in timpul unor evenimente precum concerte. , festivaluri, evenimente sau de ce nu, călătorind în orașe aglomerate unde este absolut necesar să ai mereu telefonul și portofelul la îndemână. Deci, ce așteptați pentru a vă personaliza dispozitivul corporativ și a face un cadou util și la modă?

Pachete promoționale cu logo-ul tău imprimat


Rucsacul este unul dintre cele mai practice articole pe care le oferim pentru excursiile tale, fie pentru a-ti transporta obiectele personale de zi cu zi, fie pentru a completa spatiul gentilor tale pentru calatorii. Avem o mare varietate de rucsacuri, de uz zilnic, care pot fi atasate stilului tau de viata, impermeabile pentru a nu intra apa, suporturi pentru cursele tale sportive sau rucsacuri cu o gama larga de compartimente pentru a-ti putea organiza hainele. în cel mai bun mod posibil.obiecte personale.

Rocote practice și originale de personalizat


Este o optiune buna ca cadou sub forma unui cadou personalizat pentru clientii dumneavoastra, intrucat tot ceea ce este vorba despre transportul articolelor este cel mai folosit in actiunile de fidelizare. Aveți opțiunea de a personaliza orice parte a acestui suport practic pentru obiecte, cu o mare varietate de dimensiuni, forme, culori și de diferite calități. Daca nu stii exact ce articol sa porti obiecte sa alegi sa le faci cadou clientilor tai, ai intotdeauna optiunea de a fi consiliat de echipa noastra de vanzari. Provoaca-te!

Întrebări frecvente despre Pachete de talie

Ce model de marsupiu personalizat ar trebui să aleg?

În colecția noastră veți găsi diferite modele de rucsac pe care le puteți personaliza cu logo-ul dvs.: de la modelele clasice triunghiulare până la rucsacul sport ideal în care să vă puneți mobilul atunci când mergeți la alergat. Ar trebui să alegeți modelul în funcție de modul în care îl vor folosi clienții dvs. Daca esti o agentie de turism, un model clasic practic si spatios este ideal pentru cei care pleaca in vacanta. Dacă clienții tăi sunt în mare parte alergători, modelele sport sunt pentru tine

Care sunt principalele tehnici de tipărire pentru pachetele personalizate?

Principalele tehnici de imprimare folosite pentru personalizarea pungilor promotionale sunt serigrafia si imprimarea prin transfer. La fel ca toate produsele noastre disponibile, tehnica de imprimare depinde de tipul de material care trebuie personalizat. În caz de nevoie, nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom ajuta cu plăcere!

Cum pot să cumpăr pachete publicitare de tip fanny pack?

Cumpărarea pachetelor dvs. personalizate este foarte simplă. Alege modelul de geanta promotionala personalizata pe care o preferi, alege culoarea, tehnica de printare, cantitatea si in final trimite-ne fisierul pentru a-l personaliza. Vom crea o mostră preliminară gratuită, trebuie doar să verificați dacă propunerea noastră se potrivește cu ideea dvs. Doar după aprobarea dvs. vom începe producția. Combină-ți ghiozdanele cu un produs util pentru activități în aer liber precum sticlele de apă personalizate, creând astfel o trusă perfectă de oferit în timpul unui eveniment sau ca un cadou de companie util și original. Ce mai astepti? Descoperiți produsele noastre și vizitați întregul nostru catalog online.