RON

Crăciun ecologic

Sărbătorirea unuia dintre cele mai bune perioade ale anului într-un mod durabil este posibil și cu Garrampa.  Faceți-vă Crăciunul ecologic, mână în mână cu toate produsele noastre realizate din materiale reciclabile precum lemnul. Reduceți consumul de materiale plastice și transformați-vă casa de Crăciun într-o casă ecologică. În această secțiune veți găsi diferite idei pentru un Crăciun ecologic: de la pungi de Crăciun și pandantive din lemn pentru a împodobi bradul; chiar și lumânări și decorațiuni precum setul nostru de cuțite (nu poți să-l ratezi când tăiezi nuga!). La Garrampa suntem conștienți de importanța îngrijirii mediului înconjurător, prin urmare, vă aducem toate aceste articole ecologice de Crăciun pentru a sărbători un Crăciun sustenabil alături de angajații, clienții sau furnizorii dumneavoastră.  Și să aveți un Crăciun ecologic foarte fericit!

Decoratiuni ecologice de Craciun


Daca te intrebi cum sa faci un Craciun ecologic la birou, decoratiunile ecologice de Craciun Garrampa sunt ideale pentru tine. Surprinde-ti clientii, partenerii si chiar angajatii de Craciun cu unul dintre articolele noastre Lumanari ecologice de Craciun. de exemplu, avem lumânări ecologice de Crăciun pentru a realiza o decorare durabilă, precum și brazi de Crăciun din lemn, total reutilizabili și frumoși pentru casa dvs. Intră acum pe site-ul nostru și aruncă o privire la toate acestea sfaturi pentru un Crăciun ecologic.În coșul de Crăciun de anul acesta, include detalii precum cele din această categorie de web, cu siguranță le vor plăcea! În plus, le poți personaliza cu o frază sau logo-ul companiei tale. Treceți pe la Garrampa și, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne anunțați. Vom fi încântați să răspundem!

Accesorii ecologice de Craciun


De la Garrampa va oferim tuturoro selectie de pandantive din lemn pentru a realiza un decor ecologic de Craciun. Este cea mai bună alternativă la plastic, deoarece sunt fabricate din lemn - prin urmare, sunt reutilizabile - și sunt la prețuri foarte competitive. Pentru câțiva cenți o unitate vei avea un accesoriu ecologic personalizat de Crăciun.Descoperă toate modelele noastre în formă de fulg de nea, brad, geantă de Crăciun, stea, inimă sau în formă de casă. Toate acestea vor servi la împodobirea bradului într-un mod ecologic și estetic.Așa că acum știi, nu ezita să oferi lucrătorilor tăi un coș ecologic de Crăciun, în care poți include toate decorațiunile noastre ecologice de Crăciun precum pandantive.  Faceți acum comanda online cu Garrampa și sărbătorește Crăciunul într-un mod ecologic!