RON

Încărcătoare fără fir pentru publicitate ieftină

Într-o epocă a conexiunii continue precum a noastră, nu ne putem gândi la un cadou promoțional mai bun decât aceste încărcătoare fără fir publicitare ieftine . Sunt super confortabile, deoarece trebuie doar să-ți lași dispozitivul deasupra stației de încărcare și se va încărca prin magnetism în cel mai scurt timp posibil.  La Garrampa avem cele mai bune încărcătoare wireless de pe piață : design-urile lor multifuncționale te vor surprinde, în același timp că vor deveni vârful util al biroului. Descoperiți diferitele noastre modele de încărcătoare wireless personalizate cu o carcasă, în formă de cerc, ca mouse pad (în timp ce lucrați cu computerul, puteți încărca mobilul), ca suport pentru creion, ca organizator si blocnotes, cu suport auto, ca rama foto, ca breloc, ca ceas cu alarma sau ca lampa de birou. La Garrampa avem modele ecologice , realizate din materiale naturale precum bambusul, trestia de grau sau pluta.  Găsiți încărcătorul universal fără fir în această secțiune.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

10 Articole

 1. FLAKE CHARGER Încărcător fără fir
  Incarcator wireless. Conectați dispozitivul la computer, plasați smartphone-ul pe el și lăsați-l să se încarce. ieșire: DC5V / 1.0A. Compatibil cu cele mai recente modele Android, iPhone® 8, X și mai noi. Ideal pentru personalizarea completă a culorilor.
  Preț de la 12,18 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic Recomandat
  Încărcător fără fir rotund TISPAD
  Încărcător wireless din ABS cu aspect de bambus în partea de sus. Conectați dispozitivul la computer, puneți-vă smartphone-ul pe el și lăsați-l să se încarce. Ieșire: DC5V/1.0A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  Preț de la 18,32 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. La vânzare Ecologic
  UNIPAD+ Pad de încărcare fără fir cu trei paie
  Baza de incarcare wireless din paie de grau (35%) si ABS (65%).2 porturi de incarcare USB 2.0. Conectați dispozitivul la computer, plasați telefonul deasupra și lăsați-l să se încarce. Ieșire: DC5V/0.8A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  Preț de la 15,00 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. Ecologic
  DESPAD Încărcător fără fir rapid
  Încărcător rapid fără fir din bambus și aluminiu. În timpul încărcării, indicatorul luminos albastru se aprinde. Ieșire: DC9V/1.1A. Compatibil cu toate dispozitivele compatibile cu QI, cele mai recente modele Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 28,96 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 5. Ecologic
  Încărcător fără fir KERALA Bamboo,
  Încărcător wireless Bamboo, conector USB și suport pentru smartphone. Ieșire USB: DC5V / 1A. Ieșire fără fir: DC5V / 1A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare. Include cablu tip C. Bambusul este un material natural, culoarea articolului poate varia.
  Preț de la 30,20 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 6. Ecologic
  Set de masă din bambus MALABAR
  Set desktop Bamboo cu încărcător wireless, cu port USB și suport pentru telefon. Ieșire USB: DC5V / 1A. Ieșire fără fir: DC5V / 1A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare. Include cablu tip C. Bambusul este un material natural, culoarea articolului poate varia.
  Preț de la 37,17 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 7. Ecologic
  Încărcător fără fir BAICOI Double Bob
  Încărcător fără fir dublă bobină pentru 1 dispozitiv cu carcasă din bambus și cu funcționalitate suport și suport stilou. Ieșire: DC5V/1.0A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 50,00 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 8. Ecologic
  Set masa VIANA DESK
  Set de masă din ciment din bambus și calcar cu încărcător wireless. Include cablu USB de 100 cm. Ieșire DC 5V/1A. Compatibil cu toate dispozitivele compatibile QI, cele mai recente Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 46,68 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 9. CAPUSLA Lampă de birou difuzor
  Lampă de birou cu funcție de încărcare wireless și difuzor bluetooth 4.2. Are 3 moduri de intensitate a luminii reglabile: lumina de zi, lumina rece si lumina naturala. Ieșire: DC 5V / 0.8A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  Preț de la 69,75 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 10. Ecologic
  Încărcător fără fir MORO Bamboo
  Incarcator wireless cu carcasa din bambus. Include ceas cu alarmă cu afișaj LED albastru și temperatură. mufa adaptor AC-DC. Ieșire fără fir: DC5V / 1A. Compatibil cu cele mai recente Android, iPhone® 8, X și mai noi. Nu este potrivit în Marea Britanie.
  Preț de la 67,72 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

10 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Încărcătoare fără fir
Tampoane de mouseTampoane de mouse
Încărcătoare și prizeÎncărcătoare și prize
Baterii Power BankBaterii Power Bank