RON

Cadouri publicitare pentru congrese și merchandising

Vrei ca publicul să-ți amintească standul la acel eveniment special? Cadourile promoționale Garrampa pentru congrese și merchandising sunt ceea ce aveți nevoie. Pe de o parte, veți putea să vă păstrați clienții și, pe de altă parte, veți obține noi clienți potențiali. Brandul tău va fi mereu amintit.  Alege bine unul dintre articolele de merchandising pentru evenimente și stai cu toți participanții. Și avem absolut de toate, orice tip de cadou promoțional pentru congrese și merchandising cu care să reușești printre toți participanții: acreditări , ace, magneți, o gamă largă de brățări pentru evenimente, șnur, insigne, genți pentru târguri... Garrampa este magazinul tău online de cadouri promoționale pentru congrese și merchandising din Zaragoza. Intră acum pe site-ul nostru și personalizăm oricare dintre produsele noastre, brandul tău nu va lăsa pe nimeni indiferent!
...
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

9 Articole

 1. Suport de acreditare din plastic transparent 7,5 x 12,5 cm
  Etichetă de nume transparentă de 7,5 cm x 12,5 cm.
  Preț de la 0,34 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. EVENT Brățară silicon
  Brățară din silicon.
  Preț de la 0,45 lei /unitate
  8 culori disponibile
 3. ENROLLO Bandă reflectorizantă pt. Braț
  Bandă din PVC, reflectorizantă, pliabilă, albă in interior. Pentru folosire doar în scopuri promoționale. 32x3cm.
  Preț de la 1,09 lei /unitate
  3 culori disponibile
 4. TYVEK Brățară Tyvek®
  Set 10 brățări de evenimente, din material DuPont ™ Tyvek® , lățime 19mm. Brățările sunt numerotate.
  Preț de la 1,14 lei /unitate
  12 culori disponibile
 5. LANY Lanyard cu agăţătoare metalică
  Lanyard cu carabină metalică şi cataramă detaşabilă și sistem de siguranţă. 20 mm lătime. Personalizarea prin sublimare este posibilă doar pe produsele de culoare albă.
  Preț de la 1,24 lei /unitate
  10 culori disponibile
 6. WIDE LANY Lanyard, cârlig metalic 25mm.
  Lanyard cu cârlig metalic, buclă detașabilă și siguranță. Lățime de 25 mm. Personalizarea prin sublimare este posibilă doar pe produsele de culoare albă.
  Preț de la 1,68 lei /unitate
  9 culori disponibile
 7. Ecologic
  LANY RPET Lanyard din RPET cu carabină
  Lanyard din RPET cu carabină metalică și despărțitor de siguranță. Personalizarea prin sublimare este posibilă doar pe produsele de culoare albă.
  Preț de la 1,73 lei /unitate
  4 culori disponibile
 8. OSOLE COLOUR Bolsa comercio justo 140gr/m²
  OSOLE COLOUR Sacoșă Fairtrade140gr/m²
  Geantă de cumpărături din bumbac Fairtrade vopsit, cu mânere lungi. 140gr/m².
  Preț de la 1,20 lei /unitate
  11 culori disponibile
 9. Chapas alfiler59 para personalizar vista 1
  Pin. Rundă. Finisaj lucios. Închidere cu știft. Ø59mm
  Preț de la 1,28 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

9 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Merchandising pentru evenimente si congrese

Care sunt avantajele și de ce să participi la târguri comerciale?

Târgurile comerciale sunt adunări mari în care producătorii și vânzătorii pot intra în legătură cu consumatorii. Târgurile comerciale sunt o tradiție foarte veche. Ele datează din Evul Mediu, unde în fiecare sărbătoare sau tradiție religioasă negustorii obișnuiau să se adună la târguri mari în căutarea oportunităților de afaceri. Pe atunci, cetățenii așteptau și expoziții, curioși de avantajul de a cumpăra unele lucruri în cadrul acestor expoziții. Celebrul targ de ceapa sau targul international de la Messina, prezent si astazi, sunt doar cateva dintre exemple. Târgul a evoluat conceptul de târg clasic, introducând târguri cu o singură temă, precum târgul de ciocolată, târguri expoziționale, târguri de sector, precum târgul de meșteșuguri, târgul de fotografie, târgul internațional de carte. Acestea sunt doar câteva exemple. Târgurile comerciale sunt extrem de importante pentru toate companiile, chiar și astăzi. În ciuda tehnologiei și a internetului, este necesar să fii în contact cu ținta și concurenții tăi pentru a înțelege mai bine tendința pieței, actualizările sectorului și strategiile de implementat. Este esențial să studiezi motivul care determină compania ta să participe și să se concentreze pe un anumit târg și nu pe altul. Acest lucru este pentru a evita pierderea de bani și timp.

Care sunt cele mai interesante cadouri de târg și cum să le selectați?

În primul rând, trebuie să știi ce articol promoțional ai oferi la fiecare târg specific. Cadourile corporative reprezintă afacerea dumneavoastră - materialul, culoarea, forma, chiar și ambalajul reprezintă valorile dumneavoastră corporative. De aceea devine vital pentru marketingul dvs. Inaintea fiecarui targ trebuie sa pregatesti un plan de marketing structurat pentru a decide: - ce vrei sa comunici, ce mesaj vrei sa lasi si ce articol ar putea fi unic pentru ocazie specifica si evident bugetul de dedicat. Un alt pas foarte important este să vă personalizați întregul stand. Fiecare angajat al standului dumneavoastră trebuie să aibă o îmbrăcăminte personalizată și unelte de lucru cu logo-ul dumneavoastră. Aceste detalii comunică profesionalism despre afacerea ta, așa că acordarea de atenție la ele va face toată diferența în ceea ce privește rentabilitatea investiției. În general, cele mai interesante cadouri de expoziție sunt: ​​- Articole Hi-Tec: USB personalizat; Adaptoare personalizate; Încărcătoare personalizate; Căști personalizate; Accesorii mobile; si accesorii pentru tablete. - Rechizite de birou si business: Pixuri personalizate; Blocuri de note și blocuri; Seturi de pixuri personalizate si mape personalizate.- Imbracaminte: Genti de cumparaturi personalizate; Mănuși și eșarfe personalizate; Cămăși personalizate. - Articole de moda: Sticle de apa personalizate; Jucării și puzzle-uri personalizate; Brelocuri personalizate și decorațiuni pentru casă personalizate.

De ce să oferiți obiecte promoționale clienților dvs. în timpul târgurilor comerciale?

Participarea la un târg nu este suficientă pentru a fi amintită de potențialii tăi clienți. Participanții trec prin multe standuri, văd și ating multe articole și produse. Deci, nu își pot aminti toți participanții. Motiv pentru care ar trebui să le atingi emoțional pentru a fi amintite. Cadourile promoționale sunt esențiale pentru a vă prezenta afacerea și pentru a asigura succesul la târguri. În 2019, PPAI, asociația internațională de produse promoționale, a publicat un studiu care afirmă că 90% dintre persoanele care primesc un cadou în timpul unui târg își amintesc marca pe care l-au primit. În plus, 80% dintre acești oameni sunt dispuși să facă o achiziție de la aceeași companie. Motivul acestui comportament este aproape evident. Face parte din ramura de marketing a recunoștinței. De fiecare dată când primim un cadou ne simțim apreciați, așa că atunci când apare nevoia unei achiziții echivalente, disponibilitatea noastră mentală, în acel produs sau în acel serviciu, ne sugerează să-l alegem. De aceea este esențial să studiezi articole promoționale ad-hoc pentru expoziții comerciale.

Cum să comandați merchandising pentru expoziții comerciale la Garrampa?

Cumpărarea articolelor personalizate nu a fost niciodată atât de ușoară: - Alegeți articolul pe care îl preferați indicând culoarea, cantitatea și tehnica de printare și trimiteți-ne comanda. Și acum depinde de noi! Personalul nostru va proceda la crearea unui eșantion virtual pentru a vă arăta simularea articolelor realizate cu logo-ul dumneavoastră. După aprobarea dvs., vom continua cu producția. Veți primi articolele dvs. personalizate în medie estimată la 8-10 zile. Ce se întâmplă dacă caut un articol inovator pe care nu îl găsesc pe web? Nici o problemă. Contactează-ne prin telefon, chat, whatsapp sau formular de contact și ne vom ocupa de asta. Suntem foarte rapid în deservirea clienților noștri.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Merchandising pentru evenimente si congrese
NuntăNuntă
Sticle personalizateSticle personalizate
Caiete personalizateCaiete personalizate
Pixuri personalizatePixuri personalizate
SnururiSnururi