RON

Sticle de apă personalizate pentru evenimente

Sticlele de apă personalizate Garrampa sunt o idee grozavă de oferit prietenilor, colegilor de serviciu sau chiar fanilor. Cel mai versatil, util și la modă recipient pentru băutura ta. De fapt, sticlele noastre promoționale sunt perfecte pentru acei iubitori de sală sau sportivi care fac parte dintr-o echipă sau pur și simplu merg la alergare. Apa este sinonim cu un stil de viață sănătos; Acesta este motivul pentru care companiile aleg din ce în ce mai mult să își personalizeze propria sticla de apă . Sticlele de apă personalizate sunt un cadou promoțional foarte popular și apreciat în rândul populației. Companiile care profită de această tendință și dăruiesc sticle personalizate cu logo-ul lor își vor crește cu siguranță vizibilitatea în rândul publicului larg. Nu te gândi de două ori și descoperă toate modelele noastre. Avem cutii pentru sportivi, sticle pentru sala de sport de toate culorile si materialele , termos pentru a merge la birou sau ochelari de luat in vacanta. În plus, sticlele noastre de apă personalizate pentru evenimente sunt grozave pentru orice ocazie. Descoperă-le la un concert, meci de fotbal sau nuntă; vor da întotdeauna un rezultat grozav.
Filtru  
Culori  
Eco  
Marcă  
  1. Proact 2
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Marcă
  1. Proact 2
Livrare
Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Sticle personalizate

Aveți livrare expres pentru sticlele personalizate?

Avem un termen standard de 10 - 15 zile lucrătoare.  Pentru comenzi mai urgente avem un termen de producție expres și un termen de producție premium la un cost suplimentar. Pentru marea majoritate a comenzilor de sticle de apă pentru evenimente personalizate, termenul standard de livrare este suficient de lung pentru a respecta data de livrare . Totuși, dacă este necesar, cu termenul limită urgent putem fi mai rapizi.

De ce să cumpărați sticle personalizate?

Vrei să surprinzi la birou, în echipă sau la un târg?  Sticlele personalizate Garrampa vor purta sigla dvs. cu orice ocazie. Sticlele noastre personalizate de apă pentru evenimente sunt reutilizabile, astfel încât pot fi umplute din orice sursă, robinet, dozator de apă sau ulcior cu apă minerală . În plus, sticlele noastre de apă personalizate pentru evenimente sunt bune pentru mediu , deoarece nu generează deșeuri. Descopera cele mai elegante modele pentru a orbi la birou sau cele mai practice si usoare, precum sticlele noastre sport sau pentru drumetii.Sa te hidratezi va fi foarte usor cu sticlele noastre de apa serigrafiate: sanatatea ta iti va multumi.  Intră acum în Garrampa și aruncă o privire asupra diferitelor modele. Cu siguranță există unul care se adaptează nevoilor și bugetului tău.

Ce tipuri de sticle personalizate aveți?

La Garrampa fabricam sticlele dumneavoastra de apa personalizate pentru evenimente in diferite materiale : plastic, inox, sticla, sticle ecologice din bambus etc. Totul va depinde de ceea ce ai nevoie, cu siguranță avem opțiunea perfectă pentru asta! De exemplu, sticlele de plastic sunt mai simple și mai ieftine , iar sticlele metalice mențin mult mai bine temperatura apei sau a lichidului din interiorul lor. Cele ecologice sunt fabricate cu materiale ecologice. Alege-l pe cel care te convinge cel mai mult!

Câte tipuri diferite de materiale intră în compoziția sticlelor personalizate?

Unele dintre sticlele noastre personalizate de apă pentru evenimente sunt fabricate din plastic reciclabil. Este un tip de sticle de apă pentru companiile mai simple, deci sunt mai ieftine. În plus, sunt acreditate de Food Safe, întrucât nu conțin BPA . În acest fel, ele nu afectează sănătatea sau mediul. Daca consideri ca firma ta este sustenabila, mizand pe masuri ecologice: aceste sticle sunt o optiune excelenta pentru a promova si a da adevar brandului tau. Pe de alta parte, ai la indemana diferite sticle din aluminiu care nu contin BPA sau alte substante daunatoare organismului.  Principalul avantaj al sticlelor din aluminiu este că mențin perfect frigul sau căldura , în funcție de structura lor termodinamică. Grozav de oferit clienților importanți, deoarece sunt foarte practici și ușori.

Este posibil să cumpărați sticle personalizate în vrac?

Da, asta e: de la Garrampa poți comanda sticle de apă personalizate pentru evenimente angro. Pe site-ul nostru poti descoperi diferitele modele de sticle promotionale, astfel incat sa o poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.  Efectuați personalizarea sticlelor dvs. de apă, prin intermediul site-ului nostru. Faceți comanda online, indicând culoarea sticlei, numărul de sticle personalizate de care aveți nevoie, tipul de marcare; precum si gama de culori si termenul in care trebuie sa ajunga comanda ta.In final, trebuie sa selectezi metoda de plata. La Garrampa vă punem ușor: card, Paypal, transfer bancar și bizuma.

Când pot livra sticle personalizate clienților mei angajați?

Garrampa are un catalog larg de sticle, astfel încât acestea să poată fi personalizate cu un logo, un design sau o frază. Ce așteptați să vă alegeți pe ale dvs. Astăzi, sticlele pot fi folosite ca cadouri pentru clientii.  Sticlele dvs. personalizate vor face parte din brandingul companiei dvs. , așa că vor fi foarte utile pentru marketing. Punerea siglei pe sticlă va face ca marca dvs. să aibă un impact mare.  Vizitați catalogul nostru de sticle personalizate și plasați comanda acum. Vă așteptăm!

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Sticle personalizate
Sticle personalizate pentru ciclismSticle personalizate pentru ciclism
Frigider și pungi pentru alimenteFrigider și pungi pentru alimente
TermosTermos
Scoate ochelariiScoate ochelarii
Sticle de aluminiu personalizateSticle de aluminiu personalizate
Căni de personalizatCăni de personalizat