RON

Capace imprimate personalizate

Șepci și pălării publicitare pentru a vă proteja de soare într-un mod personalizat.Șepcile personalizate sunt accesorii de modă, foarte apreciate în special de tineri. Prin urmare, sunt un cadou publicitar care se pretează bine atât ca cadou promoțional la târguri și evenimente, cât și ca merchandising corporativ dacă este operat în contexte sportive, dar poate fi folosit și ca parte integrantă a uniformei de lucru ( precum în baruri sau cantine). Oricare ar fi obiectivul dvs., alegeți unul dintre snapback-urile noastre și personalizați-l cu logo-ul sau sloganul dvs., veți câștiga vizibilitate pentru compania dvs. Șapcile ieftine personalizate sunt o mare revendicare publicitară, și cu atât mai mult în evenimentele de vară, precum târguri sau festivaluri; pentru că este o modalitate simplă de a-ți face publicitate afacerea și de a o face cunoscută. La randul lor, aceste sepci ieftine personalizate pot fi comandate de tot felul de firme si institutii, fiind foarte des intalnit in echipe sportive si campionate, printre altele. In plus, astfel faciliteaza publicitatea acestora si creeaza un mare impact vizual, datorita faptului ca aceste capace personalizate ieftine au sigla corporatiei stampila. Capacele personalizate ieftine pot fi personalizate folosind două tehnici de ștanțare, tehnica de serigrafie și tehnica de broderie. Fie că este o companie care dorește să realizeze capace personalizate pentru angajații săi sau o singură persoană care dorește să facă cadou câteva unități, procedura este aceeași și este simplă și rapidă, dar mai ales ieftină. Intre timp, baza este fundamentala: materialul Secilor personalizate trebuie sa fie de buna calitate, precum cele propuse, de exemplu, pe site-ul Garrampa. Mentinerea calitatii ridicate, insa, nu inseamna neaparat compromiterea pretului, care este totusi mai mic decat listele oficiale de preturi. Șepcile personalizate pot fi de diverse tipuri: lână, bumbac, poliester sau chiar alte materiale, cu și fără închidere velcro, în funcție de timp sau anotimp, și evident după gust. În acest moment, odată ce ați ales tipul Cap, puteți continua cu personalizarea.
Filtru  
Gen  
Culori  
Eco  
Marcă  
 1. Result 2
 2. ROLY 1
 3. Beechfield 20
 4. K-up 67
Livrare  
Filtre
Gen
Culori
Eco
Marcă
 1. Result 2
 2. ROLY 1
 3. Beechfield 20
 4. K-up 67
Livrare
0
Setati descendent

Articolele 1-36 din 102

 1. BASIE Șapcă cu 6 panele
  Șapcă baseball cu 6 panele din bumbac cu țesătură diagonală și închidere cu arici. 6 găuri de aerisire asortate. Măsura 7 1/14.
  Preț de la 3,96 lei /unitate
  10 culori disponibile
 2. Gorras serigrafiadas roly uranus de 100% algodón vista 1
  capacul uranus
  capac cu 5 panouri. Două orificii de ventilație. Patru cusături pe vizor și închidere cu velcro. Banda de transpirație. UNICA[58cm/17cm] UNICA NIÑO[56cm/15cm]
  Preț de la 0,87 lei /unitate
  7 culori disponibile
 3. Șapcă Vintage Trucker Snapback
  Șapcă Vintage Trucker Snapback
  100% poliester fata. Spate din plasă 100% poliester. Panoul frontal și vizor căptușit. Design retro snapback cu închidere reglabilă.
  Preț de la 2,30 lei /unitate
  11 culori disponibile
 4. Capac original cu 5 panouri
  twill de bumbac 100%. Model cu cinci panouri. Vizor precurbat. Ochiuri de ventilație. Dimensiune Rip-Strip™ reglabilă.
  Preț de la 1,88 lei /unitate
  25 culori disponibile
 5. Şapcă Snapback Trucker
  100% bumbac pe panoul frontal și vizor. Panou din spate din plasă 100% poliester. 5 panouri. Vizor precurbat. Design retro snapback cu închidere reglabilă.
  Preț de la 2,26 lei /unitate
  17 culori disponibile
 6. Capac Ultimate cu 5 panouri
  100% Bumbac Drill. Închidere cu cureaua reglabilă Rip-Strip™. Ochiuri de ventilație cusute. Ideal pentru imprimare si broderie.
  Preț de la 2,26 lei /unitate
  8 culori disponibile
 7. Capac cu profil redus din bumbac Heavy Drill - șase panouri
  100% bumbac gros. Șase panouri, Vizor precurbat, Curea de reglare din țesătură cu cataramă metalică. Ochiuri cusute pentru aerisire.
  Preț de la 2,26 lei /unitate
  6 culori disponibile
 8. CAPAC RAPPER - 5 PANOURI
  twill de bumbac 100%. Vizor plat. Ajustabil cu tablă de plastic retro Snapback. Etichetă tearaway pentru rebranding ușor.
  Preț de la 2,26 lei /unitate
  7 culori disponibile
 9. Șapcă Snapback contrastată
  twill de bumbac 100%. 5 panouri. Vizor plat cu autoadeziv autentic. Ochiuri de aerisire contrastate. Design retro snapback cu închidere reglabilă. Etichetă detașabilă.
  Preț de la 2,26 lei /unitate
  7 culori disponibile
 10. Șapcă cu profil redus din bumbac pieptănat greu - șase panouri
  Bumbac 100% gros pieptănat. 6 panouri, vizor precurbat. Curea de reglare din autoțesătură cu cataramă metalică. Ochiuri cusute pentru aerisire.
  Preț de la 2,36 lei /unitate
  7 culori disponibile
 11. Șapcă din bumbac pieptănat gros Pro-Style - șase panouri
  100% bumbac greu pieptănat. 6 panouri. Vizor precurbat. Ochiuri de ventilație cusute. Curea de reglare din același material cu cataramă.
  Preț de la 2,40 lei /unitate
  9 culori disponibile
 12. Kansas Flex Cap - șase panouri
  98% bumbac / 2% elastan. Șase panouri cu panou frontal rigid. Vizor curbat din PU reciclat cu șase linii cusute. Ochiuri cusute. Buton în partea de sus a capacului. Banda elastica anti-transpiratie FLEX CORE. Etichetă detașabilă. Potrivit pentru broderie.
  Preț de la 2,89 lei /unitate
  7 culori disponibile
 13. Șapcă Camo Trucker Snapback
  Panoul frontal și vizor 100% bumbac. Panou din spate din plasă 100% poliester. 5 panouri. Vizor precurbat. Motive de camuflaj. Design retro snapback pe închidere reglabilă. Etichetă TearAway detașabilă.
  Preț de la 2,82 lei /unitate
  2 culori disponibile
 14. Șapcă cubaneză de camuflaj
  twill de bumbac 100%. Închidere cu cureaua reglabilă Rip-Strip™.
  Preț de la 2,57 lei /unitate
  3 culori disponibile
 15. Căciulă Athleisure - 6 panouri
  100% bumbac pieptănat, etichetă detașabilă TearAway, stil cu 6 panouri, vizor precurbat, panouri frontale structurate, profil mijlociu, vizor sandwich de culoare contrastantă, ochiuri de ventilație cusute, curea cu cataramă reglabilă.
  Preț de la 2,72 lei /unitate
  15 culori disponibile
 16. Cap cubanez
  100% bumbac gros, spalat. Cureaua de reglare cu catarama metalica.
  Preț de la 2,82 lei /unitate
  7 culori disponibile
 17. Șapcă Urban Camo
  twill de bumbac 100%. Stil militar cu design de camuflaj.
  Vizor scurt cu patru linii cusute. Ochiuri cusute. Închidere reglabilă la spate cu cataramă metalică. Potrivit pentru broderie.
  Preț de la 3,36 lei /unitate
  3 culori disponibile
 18. Grand Prix Cap
  100% Bumbac Drill. Închidere cu cureaua reglabilă Rip-Strip™. Ochiuri de ventilație cusute. Ideal pentru imprimare si broderie.
  Preț de la 3,24 lei /unitate
  4 culori disponibile
 19. Șapcă Camo Snapback
  twill de bumbac 100%. 5 panouri. Vizor plat. Ochiuri de ventilație cusute. Motive de camuflaj. Design retro snapback cu închidere reglabilă. Etichetă TearAway detașabilă.
  Preț de la 3,31 lei /unitate
  2 culori disponibile
 20. Şapcă de baseball Athleisure - 6 panouri
  Jersey 100% bumbac. 6 panouri. Vizor precurbat. Panouri frontale structurate si profil mediu. Ochiuri de ventilație cusute. Benzi de transpirație din twill de bumbac și bretele interioare. Curea de reglare din același material cu cataramă. Etichetă TearAway detașabilă pentru o reetichetare ușoară.
  Preț de la 3,35 lei /unitate
  2 culori disponibile
 21. Capac exterior cu 6 panouri
  100% nailon Ripstop. Etichetă TearAway (detașabilă) pentru rebranding ușor. 6 panouri și vizor precurbat. Impermeabil si respirabil. Banda de transpirație Coolmax® 100% poliester. Cureaua reglabila cu inchidere prin clip.
  Preț de la 3,87 lei /unitate
  4 culori disponibile
 22. Capac de plasă cu 6 panouri
  100% plasă de poliester - atingere moale. Etichetă TearAway detașabilă. Șase panouri, panouri frontale structurate. Ochiuri de ventilație cusute. Vizor precurbat, fund din twill de bumbac și bandă. Curea cu cataramă reglabilă.
  Preț de la 3,77 lei /unitate
  3 culori disponibile
 23. Șapcă frontală colorată retro Trucker
  60% bumbac, 40% poliester (plasă: 100% poliester). Forma plată, partea din față cu pânză întărită și cusătură centrală în stil Snapback.
  Preț de la 4,10 lei /unitate
  6 culori disponibile
 24. Şapcă Bakerboy „Moştenire”.
  61% poliester /16% vascoza /13% acrilic /10% alte fibre. Etichetă TearAway detașabilă. Țesătură cu structură în zig-zag. Complet căptușit. Vizor cusut.
  Preț de la 5,24 lei /unitate
  2 culori disponibile
 25. CAPAC CU PROTECTIE EN812
  twill de bumbac 100%. Respectă standardul EN812. Banda de transpirație Coolmax® 100% poliester. Protecție interioară din policarbonat. Protectie detasabila. Ochiuri din plasă.
  Preț de la 5,93 lei /unitate
  2 culori disponibile
 26. Capac din sarg de bumbac: 6 panouri
  100% bumbac. Șapcă clasică pentru bărbați, cu față reglabilă, vizor curbat și închidere cu cataramă metalică. Confortabil și perfect pentru orice ocazie.
  Preț de la 6,20 lei /unitate
  16 culori disponibile
 27. Șapcă Camo Trucker
  98% bumbac/2% elastan; spate: 100% poliester. Clasic și casual în același timp. Față dintr-o singură bucată cu întărire. Spate tricotat respirabil. Designul său este completat cu un imprimeu de camuflaj cu efect ușor uzat.
  Preț de la 6,20 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 28. Șapcă clasică curbată Snapback
  60% bumbac/40% poliester. Șapca curbată Classic Snapback are o față întărită și o închidere din plastic potrivită. Borul curbat adaugă o notă proaspătă designului, dând acestei șapci un stil relaxat. Simplu și sportiv.
  Preț de la 6,20 lei /unitate
  10 culori disponibile
 29. Șapcă pieptănată lânoasă Flexfit
  63% poliester, 34% bumbac, 3% elastan. Forma caracteristică și sportivă Flexfit, combinată cu un material exterior moale, periat, îi conferă un aspect deosebit de sofisticat. O vizor interior argintiu și opt rânduri de cusături în partea de sus a vizorului completează aspectul.
  Preț de la 6,20 lei /unitate
  24 culori disponibile
 30. Șapcă de camioner Flexfit Mesh
  60% bumbac, 40% poliester (plasă: 95% poliester, 5% elastan). Între Flexfit și Trucker: Flexfit Mesh Trucker are o față clasică, vizor curbat și spate din plasă de camioner asortată. Datorita tehnologiei patentate Flexfit, capacul se potriveste perfect, iar plasa si ochiurile de ventilatie integrate il fac foarte confortabil de purtat.
  Preț de la 6,20 lei /unitate
  8 culori disponibile
 31. Capac din poliester reciclat
  97% poliester/3% elastan. Design de culoare solidă cu vizor curbat și cusături decorative. Închidere reglabilă în partea din spate a capului pentru a regla potrivirea șapei.
  Preț de la 8,93 lei /unitate
  7 culori disponibile
 32. Capac Flexfit Multicam®
  98% bumbac, 2% elastan.
  Preț de la 8,93 lei /unitate
  2 culori disponibile
 33. Capac cu vizor plat Flexfit
  63% poliester, 34% bumbac, 3% elastan. Cu forma sa clasică și tehnologia Flexfit patentată, Vizorul Flexfit Flat este un adevărat element de bază. Vizorul este altceva, ceea ce permite acestui accesoriu să se diferențieze clar de capacele clasice Flexfit.
  Preț de la 7,25 lei /unitate
  5 culori disponibile
 34. Șapcă de baseball
  Panza 100% bumbac. Spălare cu enzime. Logo-ul emblematic al arborelui Timberland® este brodat în 3D. Vizor tip sandwich curbat. Limbă reglabilă cu închidere cu cataramă laterală.
  Preț de la 22,53 lei /unitate
  8 culori disponibile
 35. W Trucker Cap
  100% bumbac. Margine curbată din piele de căprioară artificială cu detalii de cusătură. Ochiuri brodate care garanteaza aerisirea. Curea reglabilă la spate. Bandă cu tratament anti-miros.
  Preț de la 25,64 lei /unitate
  2 culori disponibile
 36. Cap din poliester - cinci panouri
  100% Poliester. Cinci panouri. Dimensiune reglabila prin curea velcro.
  Preț de la 0,75 lei /unitate
  12 culori disponibile
Setati descendent

Articolele 1-36 din 102

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Capace serigrafiate

De ce să cumperi șepci personalizate de la Garrampa?

Garrampa iti poate pune la dispozitie o sapca care poate fi personalizata cu logo, fotografie sau text, la un pret mic. Tipărim capace publicitare în atelierele noastre. Cumpărați șepci personalizate ieftine în cantități mici sau mari pentru: Firme, meșteri, comercianți Asociații, cluburi sportive, școli Autorități locale, comitete de firmă Municipalități, birouri studențești Persoane fizice, și multe altele De mulți ani, realizăm personalizarea șepcilor în broderie , captură ecran. Cu echipa noastră de producție cu înaltă pregătire și calificare, controlăm costurile, calitatea și termenele de livrare a capacelor personalizate. Prin urmare, mii de clienți au încredere în Garrampa, pentru a-și cumpăra capacele personalizate la prețuri reduse, a cota și a comanda online.

Ce șapcă publicitară personalizată să alegeți?

Pentru a alege un plafon publicitar personalizat, trebuie să-ți studiezi nevoile și să-ți pui anumite întrebări, să alegi un capac pentru un anumit eveniment? Capace pentru publicitate? Șepci pentru a face un cadou? Capacele personalizate sunt ideale pentru comunicarea corporativă de vârf. Garrampa vă propune să descoperiți un catalog de șepci publicitare, șepci cu vizor preformat, șepci plate, șepci cu ochi de aerisire, șepci cu garnitură sandwich, șepci profesionale simple, twill de bumbac, ușoare sau groase, ușoare și respirabile, O gamă completă de șepci personalizabile. pentru bărbați, femei, copii. Disponibil într-o gamă largă de croi și culori, capacele personalizate pot fi comandate în cantități de 5 sau mai multe. Cum să alegi o șapcă personalizată? Pentru a-ți face alegerea, ai la dispoziție o colecție de capace personalizate cu un catalog alcătuit dintr-o selecție largă de șepci de calitate. Pentru a-ți alege șapca, trebuie mai întâi să te gândești la personalizarea, marcarea sau broderia șapcii? Acest lucru vă va permite să alegeți șapca, cu cusătură centrală sau nu. Marcajul nu se poate face pe o cusătură, atunci va fi necesar să alegeți o șapcă fără cusături sau să vă gândiți la marcarea broderii. Apoi există alegerea designului, cu închideri velcro, catarame metalice sau din plastic, curbate, snapback, americane, militare, clasice, baseball, trucker sau bicolore. Alege pentru cine, pentru bărbați, femei sau copii. Cu Garrampa ai posibilitatea de a alege cu capace de la marile branduri Kariban, Beechfield la preturi reduse. Cum se face un capac personalizat? Garrampa va pune la dispozitie fabricarea capacelor publicitare la comanda, fiti originali si creativi, totul este posibil. Pentru o șapcă personalizată pe măsură, alege țesătura, compoziția acesteia, culoarea sau motivul reclamei tale, logo-ul, textul, toate ideile tale sunt posibile pentru un rezultat unic și extrem de reprezentativ al companiei sau asociației tale, șepci publicitare personalizate pe care le-ai îți va permite să oferi un mesaj coerent adaptat identității tale vizuale, să găsești o selecție largă de produse de calitate pe care să le personalizezi. Șapca personalizată este un excelent mediu publicitar care oferă o suprafață mare de personalizare și dă un puternic sentiment de apartenență purtătorului.

Ce marcaj ar trebui să aleg pentru o șapcă, broderie, serigrafie...?

Pentru a face alegerea corectă în personalizarea unei șapcă publicitară, vă sfătuim să alegeți tipul de marcare în funcție de imprimare, șapca în broderie sau șapca în serigrafie? Alegerea marcajului se va face în funcție de șapca comandată, cu sau fără cusături, întrucât marcarea nu se poate face pe o șapcă cu cusătură centrală. Ce fel de imprimeu, o șapcă cu un logo sau un text? Și numărul de culori ale șapei de personalizat într-o culoare sau în patru culori? Garrampa va ofera diferite tipuri de marcare. Șepci brodate, pentru o imprimare high-end.Șapcă personalizată în serigrafie pentru bugete mici.Șapcă cu transfer digital pentru mărci foto. Aceste întrebări vă vor permite să vă definiți bugetul pentru achiziționarea capacelor. Alegerea marcajului capac serigrafiat Pentru bugetele mici preferați marcajul capacului publicitar serigrafic, ideal pentru a fi realizat pe articole în 3 panouri sau 5 fețe imprimate, sublimate, o șapcă personalizată cu logo sau fotografie sau o imagine va fi perfectă pt. toți sloganurile dvs. promoționale. Daca alegi personalizarea sapcii cu broderie este pentru o performanta rezistenta si de calitate, te sfatuim sa iti brodezi capacele. Broderia se face pentru capacele cu 6 panouri cu cusatura centrala. Cu o șapcă brodată personalizată, veți fi echipat împotriva soarelui sau a frigului, făcând din șapca dvs. brodată un instrument de comunicare publicitară de ultimă generație.

Care este termenul de livrare pentru capacele personalizate?

Garrampa va ofera o gama variata de capace personalizate la preturi reduse, capace publicitare pe care le livram rapid. Capacele personalizate sunt livrate in general in 10-12 zile lucratoare in functie de cantitatea si referinta capacului comandat, dupa validarea probei virtuale. Cu toate acestea, avem un termen limită de producție expres și premium pentru a face capace personalizate mai rapid.

Care sunt principalele materiale utilizate pentru fabricarea capacelor publicitare?

Principalele materiale pentru capacele personalizate sunt bumbacul și poliesterul. Pe site-ul nostru există șepci publicitare din bumbac 100% și capace din amestec de poliester. Diferențele sunt insesizabile la atingere și la ochi. Pe lângă acestea două, mai există și alte țesături mai originale precum denim și alte specialități precum bumbac pieptănat, bumbac gros sau microfibră. Șapcile din microfibră și cu material de răcire sunt cele mai solicitate de sportivi, deoarece sunt perfecte pentru activitatea fizică în aer liber. Avem și șepci de lucru cu vizibilitate mare, potrivite pentru lucru în condiții de vizibilitate redusă.

Care este locul cel mai potrivit pentru a imprima logo-ul meu?

Partea din față este cel mai obișnuit loc pentru marcarea unui capac publicitar. Există modele care vă permit să vă imprimați logo-ul în alte poziții precum viziera sau partea laterală a șapcii.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Capace serigrafiate
Tricouri personalizateTricouri personalizate
Capace serigrafiateCapace serigrafiate
Tricouri polo personalizateTricouri polo personalizate
Hanorace personalizateHanorace personalizate