RON

Uniforme sanitare personalizate

Filtru  
Categorie  
  1. Haine de munca 948
  2. Sănătate 55
  1. haine sanitare 38
  2. Pantaloni sanitari 1
  3. halate sanitare 16
  4. Jachete sanitare 0
Genero  
Colores  
Marca  
  1. ROLY 3
  2. WORKTEAM 40
  3. Premier 6
Envio  
Talla  
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
0
Știm că sănătatea este pe primul loc, prin urmare, uniformele noastre sanitare personalizate sunt realizate cu cele mai bune materiale pentru a-și exercita profesia într-un mod optim. Avem modele de uniforme atât pentru lucrătorii din domeniul sănătății (cum ar fi halate de laborator sau haine pentru dentist), cât și pentru personalul de curățenie din spitale și centre de sănătate. Ne angajăm pentru haine de lucru confortabile și pe măsură în Sănătate. Uniformele sanitare și pijamalele sunt esențiale în viața de zi cu zi a lucrătorilor din spitale, farmacii, clinici stomatologice sau medici veterinari. Îmbrăcămintea sanitară poate fi atât piese cât și pe tot corpul.  Avem pantaloni, jachete, jachete sanitare, precum și halate personalizate. Uniformele noastre pentru personalul sanitar sunt sinonime cu confortul. La Garrampa avem o gama larga de articole vestimentare pentru a crea uniforme sanitare ieftine.  Descoperiți-vă costumele medicale de la cele mai bune mărci de pe piață.

Îmbrăcăminte la comandă pentru clinici și spitale


Aruncă o privire la toate uniformele noastre sanitare personalizabile: rochii, jachete, uniforme complete, pălării, pijamale și multe altele! Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, căutăm să venim în întâmpinarea nevoilor acestor profesioniști din sectorul spitalicesc și al serviciilor personale.Descoperiți îmbrăcămintea noastră personalizată pentru clinici și spitale, cu evidențierea asistentelor, medicilor, asistenților de îngrijire, moașelor, cosmeticienilor. , personal de curatenie... optiunile sunt multe!La Garrampa cautam mereu cea mai inalta calitate la preturi competitive.Face-ti uniforma de stomatolog sau jacheta de asistenta confortabila, placuta si functionala, in acelasi timp economica. Și este că majoritatea îmbrăcămintei noastre sanitare sunt compuse din fibre naturale, care asigură respirabilitate și sunt ușor de marcat cu logo-ul tău, personalizând astfel halatele sau jachetele medicale ale asistentelor, permițând identificarea profesionistului și a performanței acestora. La Garrampa îmbrăcăm profesioniștii din curățenie și sănătate cu îmbrăcăminte de calitate. Aici vă asigurăm confort.

Uniforme pentru asistente și medici


Știm că igiena este sinonimă cu sănătatea și, prin urmare, folosirea uniformelor sanitare specifice este esențială pentru acești profesionisti din domeniul sănătății . Ne referim la lucrătorii din domeniul sănătății precum farmaciști, tehnicieni de laborator, stomatologi, kinetoterapeuți, medici, asistente... Și treaba este că la Garrampa avem o gamă largă de uniforme sanitare personalizatede tot felul: farmacie. uniformă, haine sanitare pentru serviciile de urgență, îmbrăcăminte pentru stomatologi, halate albe de laborator, îmbrăcăminte pentru asistentă etc. Așa că acum știți, dacă sunteți în căutarea unei îmbrăcăminte de lucru confortabilă pentru ziua ta de muncă la spital, în Garrampa vei găsi tot felul de articole vestimentare.  Vă oferim consiliere personalizată astfel încât să puteți alege o uniformă actuală și optimă pentru clinica dvs. și să o diferențiați cu logo-ul dvs.

Îmbrăcăminte medicală pentru medici și uniforme de farmacie


Uniformele sanitare protejează profesioniștii și, prin urmare, pacienții de eventualele infecții care pot apărea la locul de muncă. Pijamalele sanitare trebuie păstrate curate, spălându-le de câte ori este necesar. În plus, îmbrăcămintea sanitară personalizată va permite pacienților să distingă rapid fiecare profesionist în momentul urgenței. Principalele avantaje ale folosirii uniformelor noastre sanitare personalizate sunt: ​​siguranta, confortul si profesionalismul. In primul rand siguranta atat pentru pacienti cat si pentru medici atunci cand vine vorba de evitarea infectiilor. De asemenea, confortul pe care il ofera tuturor profesionistilor de a-si desfasura corect munca. In fine, seriozitatea si profesionalismul pe care le transmit pacientilor, oferindu-le incredere.  Personalizarea hainelor sanitare pentru asistente sau alți lucrători sanitari poate oferi o imagine mai apropiată pacientului. Uneori, am văzut cum chirurgii folosesc uniforme sanitare personalizate, cu culori foarte strălucitoare, atunci când merg să trateze copiii, de exemplu. Diferențierea rapidă a profesioniștilor din spitale în caz de nevoie. Existența uniformelor sanitare ieftine care întrunesc toate proprietățile pe care le cere o îmbrăcăminte atât de importantă.

Îmbrăcăminte pentru medici și îmbrăcăminte pentru clinici și spitale


În funcție de a spațiului de lucru sau a categoriei acestuia, va trebui să purtăm diferite tipuri de uniforme sanitare pentru a lucra. Cu Garrampa poti imbraca personalul spitalului sau clinicii tale cu imbracaminte medicala cu un raport calitate pret foarte bun.Avem o gama variata de imbracaminte pentru medici la cel mai bun pret, mai multe modele care iti vor satisface asteptari. Hainele sunt modernizate iar croielile evolueaza pentru a combina confortul si estetica.  Îmbrăcămintea noastră sanitară este perfectă pentru medici, pacienți, farmaciști și chiar pentru personalul de curățenie. Pijamalele sanitare sunt cea mai simplă opțiune pentru personalul spitalului: de la asistente la asistenți; trecând prin gărzi. Puteti achizitiona aceasta imbracaminte sanitara de la marca Velilla si de la alte marci separat sau achizitionati intreaga uniforma. Avem si accesorii pentru uniforme sanitare personalizate, oferind o nota de culoare.  Dulapul nostru sanitar este confortabil și adaptat profesiei dvs. Pentru îmbrăcămintea și pantalonii noștri medicali, preferăm amestecul de poliester și bumbac care facilitează îngrijirea îmbrăcămintei dumneavoastră medicale și, de asemenea, își menține aspectul pe tot parcursul zilei.  Îmbrăcămintea medicală este disponibilă în diferite culori pentru a le combina cum doriți.

Întrebări frecvente despre Sănătate

Ce materiale sunt folosite pentru pijamalele sanitare?

Țesătura pentru îmbrăcăminte pentru alăptare este concepută pentru confort maxim, durabilitate și întreținere uniformă.  Pijamalele sanitare sunt realizate din țesături de calitate precum bumbac 100%, astfel încât sunt ușor de spălat și foarte rezistente la întreținerea industrială. Pentru uniformele noastre sanitare personalizate, preferăm amestecul de poliester și bumbac care vă facilitează având grijă de îmbrăcămintea dumneavoastră medicală. Majoritatea îmbrăcămintei noastre de lucru pentru îngrijirea sănătății sunt realizate din poli/bumbac, poli/raion, poli/spandex și poli/vâscoză. În acest fel, la Garrampa obținem tot ce este mai bun din materia primă naturală. iar țesăturile sintetice , ușor de întreținut, tind să fie rezistente la riduri, iar culorile lor rezistă mult mai mult.

Ce îngrijire și întreținere sunt necesare pentru uniformele sanitare?

Costumele noastre sanitare sunt ușor de întreținut. La Garrampa știm importanța igienei și mai mult într-un loc de muncă precum cel sanitar. Prin urmare, puteți spăla și usca la o temperatură ridicată fără a deteriora uniformele noastre sanitare personalizate. Cu toate acestea, pentru a vă igieniza cu succes haina de dentist, de exemplu, va trebui să țineți cont de următoarele: temperatura de spălare, metoda de spălare (industrială sau casnică) și frecvența spălării.

Cum se confecționează uniformele personalizate pentru îngrijirea sănătății pe măsură?

La Garrampa efectuăm o confecție pe măsură, deoarece știm că este modalitatea ideală de a personaliza uniforme medicale sau halate de laborator ieftine pentru clinica, spitalul, cabinetul medical sau serviciul de sănătate dumneavoastră. În acest fel, în echipa Garrampa vă personalizăm pijamalele sanitare din Zaragoza, folosind diferite tehnici de imprimare: imprimarea și broderia numelui sau a etichetelor personalizate. Descoperiți uniformele noastre în catalogul nostru online toalete originale. și personalizați-le cu numele dvs. sau al echipei, departamentului sau specialității dvs.

De ce să cumperi halate personalizate de la Garrampa?

În magazinul nostru online Garrampa îți poți cumpăra direct garderoba sanitară completă. Datorită gamei noastre largi de haine sanitare, veți putea obține pijamale sanitare ieftine și de înaltă calitate pentru femei sau bărbați. Am selectat cu rigurozitate fiecare dintre referințele noastre, astfel încât acestea să poată răspunde nevoilor dumneavoastră profesionale. . În acest fel, cu uniformele noastre sanitare originale vei putea obține cea mai bună îmbrăcăminte medicală profesională, ideală pentru diferite scenarii: spitale, farmacii, clinici... Așa că acum știi, la Garrampa avem o gamă largă de pijamale de toaletă sau halat.  Uniformele noastre sanitare personalizate sunt prezente în diferite țesături, croi, mărci și culori.

Aveți modele diferite de halate ieftine pentru bărbați și femei?

Da, avem tot felul de pijamale sau halate medicale originale – printre altele – pentru bărbați și femei.  Ia-ți uniforma de asistentă sau uniforma de asistentă, ambele se adaptează perfect morfologiei fiecărui corp. Hainele noastre sanitare de lucru sunt foarte confortabile, oferă o mare libertate de mișcare și sunt concepute pentru a practica profesia cu confort total. Găsiți, printre altele, jachete medicale adaptabile tuturor tipurilor de corp și super practice și plăcute. În plus, pe site-ul Garrampa vă oferim îmbrăcăminte sanitară unisex pentru toate tipurile de personal medical din unitatea dumneavoastră de sănătate.

Cât costă pijamalele sanitare?

În primul rând, explicați-vă că avem o mare varietate de pijamale sanitare ieftine , adaptabile la toate tipurile de bugete. Găsește-ți pijamale pentru asistentă sau medic, precum și pijamale pentru stomatologi, printre alte profesii. În catalogul nostru online, poți cumpăra piesele de pijama împreună sau separat , tu alegi dacă vrei să le combini in culori diferite! Vă spun că dacă cumpărați setul, vor fi mai ieftine. Ce așteptați să aruncați o privire la aceste uniforme sanitare personalizate? Alegeți una dintre și combină-l cu pantaloni sanitari la alegere și fără a ieși din bugetul tau!La Garrampa iti oferim un raport calitate-pret incredibil.Descopera selectia noastra de imbracaminte sanitara ieftina si pantaloni medicali albi foarte ieftini. Chiar daca iti doresti, iti poti completa costumul de spital profesional cu alte accesorii si accesorii vestimentare.

In urmatorul videoclip va prezentam gama de uniforme sanitare pentru medici, asistente si farmacie

In garrampa gasesti pijamale si uniforme sanitare pentru medici, asistente si personalul spitalului. Oferim tot felul de imbracaminte pentru farmacii si clinici veterinare. Descoperiți prețurile magazinului nostru online de îmbrăcăminte medicală.