RON

Cadouri pentru targuri si evenimente personalizate si originale

La Garrampa stim sa va promovam brandul, de aceea va aducem aceasta mare varietate de cadouri personalizate si originale pentru targuri si evenimente.  Tot felul de articole personalizate, unde poți întruchipa logo-ul, sloganul sau fraza inspirațională a mărcii tale în orice tip de situație. În acest fel, nu rata dulciurile noastre personalizate, întreaga linie de merchandising pentru evenimente si congrese, articole pentru nunti si burlac, articole pentru demonstratii si campanii electorale, produse care nu pot lipsi din animatia evenimentelor, articole pentru evenimente sportive, pentru aniversari... dupa cum vedeti, vei putea sărbători evenimentul tău public și privat alături de Garrampa.Nu uita să vezi această secțiune online de cadouri pentru târguri și evenimente personalizate și originale.
Filtru  
Culori  
Eco  
Marcă  
  1. Proact 1
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Marcă
  1. Proact 1
Livrare
Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Targuri si evenimente

Care sunt avantajele și de ce să promovăm evenimente și târguri?

Evenimentele, cum ar fi târgurile comerciale, sunt întâlniri grozave în care producătorii pot intra în legătură cu consumatorii. Există diferite tipuri de evenimente: evenimente corporate pentru lansări de produse; evenimente pentru angajați sau clienți; evenimente precum concerte și spectacole organizate de companii, asociații sau artiști independenți; evenimente sportive; evenimente caritabile sau evenimente de strângere de fonduri. Există multe motive pentru a sponsoriza și organiza un eveniment. Dacă ești o companie mijlocie-mare, nu poți înceta să folosești evenimentele ca instrument de marketing extern și ca instrument de comunicare internă. Evenimentele de training corporative, de exemplu, sunt foarte productive pentru că pe lângă pregătirea angajaților dvs., este și un moment pentru a crește sentimentul de apartenență și de identificare cu marca și valorile corporative. Dacă, în schimb, ești o companie mică, asta nu înseamnă că nu poți fi interesat de promovarea evenimentelor. Absolut fals! Puteți organiza evenimente corporative înainte de sărbători, de exemplu un eveniment de Crăciun sau de vară, în care puteți prezenta rezultatele companiei dvs., puteți recompensa cei mai buni angajați și puteți genera satisfacții interne. Nu uitați că evenimentele sunt o parte reală a marketingului. Oferirea lor de abordare corectă va face toată diferența în ceea ce privește credibilitatea, încrederea și angajamentul.

Care sunt cele mai interesante cadouri de eveniment și cum să le selectați?

În primul rând, trebuie să știi ce articol promoțional ai oferi la fiecare eveniment specific. Cadourile corporative reprezintă afacerea dvs. - materialul, culoarea, forma și chiar ambalajul reprezintă valorile dvs. corporative. De aceea devine vital pentru marketingul dvs. Inaintea fiecarui eveniment trebuie sa pregatesti un plan de marketing structurat pentru a decide: - ce vrei sa comunici, ce mesaj vrei sa lasi si ce articol ar putea fi unic pentru ocazie specifica si evident bugetul caruia sa ii dedici. Un alt pas foarte important este să vă personalizați întregul stand. Fiecare angajat de la evenimentul de la stand trebuie să aibă îmbrăcăminte personalizată și instrumente de lucru cu logo-ul său. Aceste detalii comunică profesionalism despre afacerea ta, așa că acordarea de atenție la ele face diferența în ceea ce privește imaginea. În general, cele mai interesante cadouri de eveniment sunt: ​​- Articole high-tech: USB personalizat; Adaptoare personalizate; Încărcătoare personalizate; Căști personalizate; Accesorii mobile; si accesorii pentru tablete. - Rechizite de birou si business: Pixuri personalizate; Blocnote și blocuri; Seturi de pixuri personalizate si mape personalizate.- Imbracaminte: Genti de cumparaturi personalizate; Pălării personalizate; Mănuși și eșarfe personalizate; Cămăși personalizate. - Articole de uz zilnic: Sticle de apa personalizate; Căni personalizate; Brelocuri personalizate și șnururi personalizate; Periuțe de dinți personalizate și bile de stres personalizate.

De ce să oferiți obiecte promoționale clienților dumneavoastră în timpul evenimentelor?

Participarea la un eveniment nu este suficientă pentru a fi amintită. Evenimentele originale și consistente au un mare impact emoțional asupra clienților și îi ajută pe angajații tăi să te amintească mult timp. Într-un eveniment bine organizat nu pot lipsi articolele personalizate. Daca esti in cautarea unui eveniment socant, trebuie sa il organizezi in fiecare detaliu. A fi înzestrați ne face să ne simțim apreciați și acest lucru funcționează în orice relație, chiar și între agenți de vânzări și clienți. În 2019, PPAI, asociația internațională de produse promoționale, a publicat un studiu care indică faptul că 90% dintre persoanele care primesc un cadou în timpul unui eveniment își amintesc de la ce companie l-au primit. În plus, 80% dintre acești oameni sunt dispuși să facă o achiziție de la aceeași companie. Daca organizezi un eveniment corporate pentru angajatii tai, gandul la un cadou personalizat il face un eveniment de neuitat. Și chiar și după aceea, articolele dvs. promoționale vor fi folosite pentru a reaminti angajaților dvs. evenimentul și pentru a vă prezenta marca oriunde se mută. Dacă participați la un eveniment caritabil și distribuiți articole promoționale, nu numai că faceți o treabă grozavă din motive întemeiate, ci și comunicați valori, misiune și, prin urmare, imaginea dvs. Participarea și organizarea de evenimente este esențială pentru construirea narațiunii dvs. de afaceri. A face acest lucru cu instrumente personalizate spune multe despre cine este afacerea ta.

Cum să cumpărați cadouri corporate cu logo pentru evenimente la Garrampa?

Cumpărarea articolelor personalizate nu a fost niciodată atât de ușoară: - Alegeți articolul pe care îl preferați indicând culoarea, cantitatea și tehnica de printare și trimiteți-ne comanda. Și acum depinde de noi! Personalul nostru va proceda la crearea unui eșantion virtual pentru a vă arăta simularea articolelor realizate cu logo-ul dumneavoastră. După aprobarea dvs., vom continua cu producția. Veți primi articolele dvs. personalizate în medie estimată la 8-10 zile. Ce se întâmplă dacă caut un articol inovator pe care nu îl găsesc pe web? Nici o problemă. Contactează-ne prin telefon, chat, whatsapp sau formular de contact și ne vom ocupa de asta. Suntem foarte rapid în deservirea clienților noștri.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Targuri si evenimente
Daruri ecologiceDaruri ecologice
SnururiSnururi
Birou și afaceriBirou și afaceri
FateteFatete
NuntăNuntă