RON

Ochelari de realitate virtuală personalizați

Filtru  
Categorie  
Colores  
Envio  
0
Setati descendent

3 Articole

  1. Ochelari Morgan de realitate virtuală
    Preț de la 2,13 lei /unitate
  2. Ochelari de realitate virtuală Bercley
    Preț de la 22,18 lei /unitate
Setati descendent

3 Articole

Dacă ești în căutarea celor mai buni ochelari VR, în Garrampa ai noroc. Ochelarii noștri personalizați de realitate virtuală sunt un tip de ochelari promoționali super originali, ideali pentru toate tipurile de persoane. Vrei să-ți surprinzi clienții?  Descoperiți ochelarii noștri de realitate virtuală personalizați cu logo-ul sau marca dvs. Sunt ajustabili pentru toate tipurile de smartphone-uri și au curele elastice pentru a le adapta la cap. De asemenea, veți putea găsi în această categorie web ochelari de realitate virtuală personalizați cu husa însoțitoare. Un cadou tehnologic senzațional cu care să surprinzi tineri și bătrâni. Intra pe site-ul Garrampa si lasa-te sedus de aceste cadouri originale.  Găsiți aici ochelarii dvs. de realitate virtuală pentru mobil.

Ochelari 3D VR pentru a oferi clienților


Dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți surprinde clienții cu articole practice de merchandising, la Garrampa ai multe gadget-uri tehnologice, printre care evidențiem în această secțiune ochelari personalizați de realitate virtuală. Ochelari de realitate virtuală pt. PC-ul sau ochelarii virtuali pentru telefoane mobile sunt cel mai bun cadou pe care să-l oferi și să-ți surprinzi clienții.Și este să-ți promovezi brandul, profitând de cadrul publicitar digital cu sigla companiei tale și de o colecție de fotografii ale clientului. să fie un succes cu care relația cu respectivul client ar putea fi loială. Profită și obține ochelarii noștri de realitate virtuală personalizați la prețuri ieftine și alege cel mai bun cadou personalizabil pentru toate tipurile de evenimente.  Ochelarii de publicitate pentru realitate virtuală Garrampa sunt pentru tine. În plus, acești ochelari de realitate virtuală sunt perfecți pentru copii. Un instrument cu care se vor distra de minune și pot învăța o multitudine de lucruri. Un gadget perfect de distribuit în colegii și școli.

Ochelari ieftini de realitate augmentată 360


Ochelarii noștri de realitate virtuală sunt ieftini, găsind prețuri de la puțin peste un euro.  Ochelari personalizați cu care să te bucuri de tehnologie și să te distrezi. La fel, sunt și un instrument educațional excelent; Astfel, vă recomandăm ochelarii de realitate virtuală personalizați Garrampa pentru toate tipurile de centre de studiu. De la școli și colegii, la universități; trecând prin institute și centre de învățământ secundar.Ce așteptați să vă surprindeți elevii? Sau poate te gândești la un cadou original pentru acel eveniment specific? Oricum ar fi, accesează site-ul web Garrampa și găsește-ți cadoul tehnologic personalizat , cum ar fi ochelarii noștri de realitate virtuală personalizați.