RON

Căști personalizate și căști publicitare

Căștile noastre personalizate și căștile publicitare sunt cea mai bună modalitate de a asculta muzică. Avem o întreagă gamă de căști și căști personalizate, astfel încât să puteți oferi clienților dvs.: un cadou ideal, deoarece tuturor le place să fie înconjurați prin muzica. Descoperă în Garrampa căștile noastre ieftine personalizate: căști pliabile, cu husă și geantă, cu microfon, cu baterie reîncărcabilă, cu microfon, de agățat și retractabile. La fel, avem diferite modele de căști Bluetooth personalizate , ideale pentru a face sport: ne referim la bentita noastră sport sau la pălăria sport cu conexiune Bluetooth. Dintre căștile noastre promoționale, merită evidențiată întreaga linie eco : căști promoționale din trestie de grâu sau bambus. Profită acum de această oportunitate și ia căștile și căștile wireless de la Garrampa , perfecte pentru a merge la sală, a te plimba pe stradă, a asculta muzică în autobuz sau la serviciu.  Personalizați-vă căștile și căștile muzicale, cu ajutorul Garrampa.
Filtru  
Culori  
Filtre
Culori
0
Setati descendent

1 articol

  1. MUSIPLUG Căști în cutie din PS
    Căști in suport triunghiular PS. Lungime cablu: 120 cm.
    Preț de la 2,33 lei /unitate
    2 culori disponibile
Setati descendent

1 articol

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Căști

Când să oferiți căști și căști promoționale?

Căștile sunt genul de cadou promoțional care cu siguranță nu va rămâne nefolosit într-un sertar de acasă. Și este pentru copii, cât și pentru adulți : căștile și căștile personalizate sunt practice pentru tot felul de ocazii. De la ascultarea muzicii sau a radioului; chiar și un film sau un serial de televiziune. Și toate acestea de pe mobil sau tabletă!Fără a uita, căștile de gaming personalizate; grozav pentru a te juca cu computerul sau consola de jocuri . Da, căștile și căștile de publicitate personalizate sunt un cadou util, practic și eficient, iar căștile noastre de publicitate personalizate cu logo-ul tău sunt cadoul perfect pentru clienții tăi. Pentru un cadou promoțional sunt o revendicare pentru potențialii clienți sau creați o legătură cu aceștia.  Căștile personalizate sunt articolele promoționale perfecte.  Calitate maximă la prețuri foarte mici! La Garrampa, calitatea primează mai presus de orice. Serviciul nostru pentru clienți vă va ajuta să alegeți și să creați cel mai bun model de căști personalizate sau căști personalizate.

Ce modele de căști personalizate și căști promoționale pot găsi în catalogul online al Garrampa?

În colecția noastră veți găsi o mare varietate de modele disponibile de căști și căști promoționale în diferite culori . Se adaptează bugetului și gustului dvs. Avem căști personalizate cu fir, căști bluetooth wireless cu logo; cât şi pentru sport şi promovare.  La Garrampa avem și căști personalizate cu forme clasice și extravagante, pliabile sau cu husă.

Cum pot personaliza căștile și căștile promoționale?

Ca și în restul produselor promoționale Garrampa, totul va depinde de tipul de cască sau model de cască. De exemplu, dacă doriți să personalizați cutia care însoțește căștile, vom folosi tehnica tampografiei sau etichetei digitale , prin intermediul imprimării digitale. Căștile noastre promoționale bluetooth pot fi personalizate în același telefon. Deși, evident, zona de printare nu va fi foarte mare. Astfel, sunt recomandate logo-uri mici pentru a le reprezenta pe verticală. Este posibil și un slogan scurt. La fel, în magazinul online Garrampa vă personalizăm căștile wireless sau cu fir, de la tampografie sau imprimare cu rășină pe exterior. 

Pot să cumpăr căști bluetooth promoționale pentru o persoană fizică?

Bineînțeles că este! Mulți oameni aleg să cumpere căști wireless personalizate cu o imagine sau litere sau pur și simplu fără a imprima din diferite motive. De la Garrampa va oferim acelasi serviciu de calitate si mai ales la aceleasi preturi, care variaza doar in functie de cantitatea pe care o solicitati si de tehnica de printare pe care o alegeti.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Căști
Tampoane de mouseTampoane de mouse
Butonul căștilorButonul căștilor
Căști cu bandă pentru capCăști cu bandă pentru cap
DifuzoareDifuzoare
Baterii Power BankBaterii Power Bank
Cadouri pentru jucătoriCadouri pentru jucători