RON

TIMPURI DE LIVRARE PENTRU IMPORTURI SPECIALE


Termenele stabilite pentru livrare variază de la aproximativ 15 până la 90 de zile din momentul în care clientul aprobă eșantionul virtual al cadourilor publicitare pe care le-a solicitat, toate acestea depinzând întotdeauna de tipul articolului solicitat, de forma de expediere precum și de tehnica de marcare folosită în fiecare caz.


Acești termeni de livrare nu includ perioadele de vacanță sau sărbători și nici posibilele întârzieri din motive care nu sunt companiei noastre.


IMPORTĂ DESIGN PERSONALIZAT AL CADOURILOR DVS. PERSONALIZATE


Dacă articolul pe care îl doriți nu se află în catalogul nostru, vă proiectăm cadourile corporative complet pe măsură.


Puteti indica culoarea PANTONE care se apropie cel mai mult de culoarea dumneavoastra corporativa, in acest fel putem personaliza carcasa si/sau anumite parti ale produsului, transformandu-l intr-un cadou personalizat unic si exclusivist. Pe lângă acestea, avem tehnicile obișnuite de ștanțare, cu ajutorul cărora îți poți marca logo-ul pe articol.


Tipul tehnicilor de imprimare și ștanțare depinde întotdeauna de produsul ales în fiecare caz.


PREȚURI DE IMPORT FOARTE COMPETIVIVE


Cel mai mare avantaj al colaborarii cu serviciul nostru special de import este acela ca puteti obtine cadouri personalizate pentru campanii publicitare mari la preturi foarte competitive fara a sacrifica calitatea inalta.


Gestionam intregul proces de import si productie in mod direct, fara intermediari. Prin urmare, prețul final este ajustat considerabil.


CANTITATE MINIMĂ DE COMANDĂ ÎN IMPORTURI


În funcție de tipul de furnizor și de articolul pe care îl alegeți, se stabilește o cantitate minimă de comandă. In asa fel incat cu cat volumul comenzii este mai mare, cu atat raportul calitate-pret-date vom obtine mai bun.


MONITORIZAREA ÎN TIMP REAL A ÎNTREGULUI PROCES DE IMPORT


Deoarece avem propriul nostru atelier de ștanțare și primim toate articolele noastre direct din fabrică, vă garantăm o urmărire pe minut a comenzii și a stării coletului în orice moment.


Partenerii noștri internaționali ne trimit produsul, îl personalizăm și în final îl trimitem la ușa dumneavoastră.


Pe tot parcursul procesului veți fi în contact cu reprezentanții noștri de vânzări, care vă vor indica stadiul producției cadourilor dumneavoastră corporative. In momentul in care se face expedierea iti vom pune la dispozitie un numar de urmarire cu care vei putea sti in ce stadiu se afla coletul tau, garantand primirea lui corecta, la data si locul.


MOSTRE FIZICE DE CADOURI PUBLICITARE ALE IMPORTURILOR


Pentru a contrasta calitatea produselor noastre, va oferim posibilitatea de a comanda o mostră fizică cu sau fără ștampilare a cadourilor personalizate pe care le solicitați. In cazul alegerii mostrei cu marcare va fi necesara plata unei sume care va fi rambursata odata cu confirmarea comenzii.


Costul acestor mostre fizice va depinde de produsul ales, ajustându-se întotdeauna la condițiile furnizorilor noștri.