RON

Încărcătoare și prize personalizate pentru mobilul dvs

Încărcătoarele și mufele personalizate pentru mobil vă pot scuti de multe ori de la pierderea bateriei. De fapt, este un element pe care toți oamenii îl folosesc în fiecare zi. Din acest motiv, de la Garrampa știm că un încărcător și o priză personalizată pentru telefonul tău mobil este cea mai bună opțiune pentru a-ți face publicitate mărcii . Afacerea ta va fi sinonimă cu caracterul practic absolut. Prin urmare, din catalogul nostru online vă oferim toate încărcătoarele mobile rapide și prizele decorative; ideal pentru tot felul de situatii. Și, de exemplu, un încărcător mobil este un articol esențial pentru călătorii sau festivaluri. Simțiți-vă liber să vedeți cablurile noastre încărcate, cablurile rotunde, încărcătoarele pentru tablete sau încărcătoarele noastre pentru mașină. Acestea din urmă sunt perfecte pentru a-ți transporta mobilul cu baterie, în timp ce îl folosești ca GPS. Avem si modele cu carcasa.  Descoperiți în Garrampa încărcătorul dvs. personalizat sau priza promoțională pentru mobilul dvs.
...
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

15 Articole

 1. FLAKE CHARGER Încărcător fără fir
  Incarcator wireless. Conectați dispozitivul la computer, plasați smartphone-ul pe el și lăsați-l să se încarce. ieșire: DC5V / 1.0A. Compatibil cu cele mai recente modele Android, iPhone® 8, X și mai noi. Ideal pentru personalizarea completă a culorilor.
  Preț de la 12,18 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. La vânzare Ecologic
  UNIPAD+ Pad de încărcare fără fir cu trei paie
  Baza de incarcare wireless din paie de grau (35%) si ABS (65%).2 porturi de incarcare USB 2.0. Conectați dispozitivul la computer, plasați telefonul deasupra și lăsați-l să se încarce. Ieșire: DC5V/0.8A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  Preț de la 15,00 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Ecologic
  DESPAD Încărcător fără fir rapid
  Încărcător rapid fără fir din bambus și aluminiu. În timpul încărcării, indicatorul luminos albastru se aprinde. Ieșire: DC9V/1.1A. Compatibil cu toate dispozitivele compatibile cu QI, cele mai recente modele Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 28,96 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. POWERFLAT Baterie externă de 4000 mAh pl
  Baterie externă de 4000 mAh, din aluminiu, compatibilă cu smartphone, ieșire de DC5V/1A. Include indicator de lumină și cablu micro USB.
  Preț de la 19,90 lei /unitate
  5 culori disponibile
 5. Ecologic Recomandat
  Încărcător fără fir rotund TISPAD
  Încărcător wireless din ABS cu aspect de bambus în partea de sus. Conectați dispozitivul la computer, puneți-vă smartphone-ul pe el și lăsați-l să se încarce. Ieșire: DC5V/1.0A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  Preț de la 18,32 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 6. Ecologic
  Încărcător fără fir KERALA Bamboo,
  Încărcător wireless Bamboo, conector USB și suport pentru smartphone. Ieșire USB: DC5V / 1A. Ieșire fără fir: DC5V / 1A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare. Include cablu tip C. Bambusul este un material natural, culoarea articolului poate varia.
  Preț de la 30,20 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 7. Ecologic
  Set de masă din bambus MALABAR
  Set desktop Bamboo cu încărcător wireless, cu port USB și suport pentru telefon. Ieșire USB: DC5V / 1A. Ieșire fără fir: DC5V / 1A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare. Include cablu tip C. Bambusul este un material natural, culoarea articolului poate varia.
  Preț de la 37,17 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 8. SOLARFLAT Baterie externă solară 4000mAh
  Baterie externă solară 4000mAh din aluminiu. Compatibilă cu smartphone, curent ieşire DC5V/1A. Include indicator de lumină şi cablu USB cu intrare micro-USB.
  Preț de la 37,17 lei /unitate
  2 culori disponibile
 9. Ecologic
  Încărcător fără fir BAICOI Double Bob
  Încărcător fără fir dublă bobină pentru 1 dispozitiv cu carcasă din bambus și cu funcționalitate suport și suport stilou. Ieșire: DC5V/1.0A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 50,00 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 10. Ecologic
  Set masa VIANA DESK
  Set de masă din ciment din bambus și calcar cu încărcător wireless. Include cablu USB de 100 cm. Ieșire DC 5V/1A. Compatibil cu toate dispozitivele compatibile QI, cele mai recente Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 46,68 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 11. Ecologic
  Încărcător fără fir MORO Bamboo
  Incarcator wireless cu carcasa din bambus. Include ceas cu alarmă cu afișaj LED albastru și temperatură. mufa adaptor AC-DC. Ieșire fără fir: DC5V / 1A. Compatibil cu cele mai recente Android, iPhone® 8, X și mai noi. Nu este potrivit în Marea Britanie.
  Preț de la 67,72 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 12. Cargadores de coche charge vista 1
  ÎNCĂRCA. Incărcător de mașină
  Adaptor USB auto cu ieșire 5V/1A și intrare tensiune 12-24V. Acest produs este potrivit pentru incarcarea telefoanelor mobile.ø25 x 45 mm
  0 culori disponibile
 13. OFFI POWERBANK Încărcare fără fir pentru banca de alimentare
  Powerbank ABS de 10.000 mAh pentru încărcare fără fir. Are o bază de încărcare pentru power bank. Ieșire 2- USB-A DC5V/2A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  0 culori disponibile
 14. LANCE Încărcător USB
  Încărcător auto USB din plastic ABS, compatibil cu smartphone, iPhone® și iPad®, cu indicator albastru de lumină.
  0 culori disponibile
 15. REISE Borsetă călătorii 600D
  Borsetă pentru călătorii din poliester 600D cu compartimente interioare.
  0 culori disponibile
Setati descendent

15 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Încărcătoare și prize
Tampoane de mouseTampoane de mouse
Încărcătoare fără firÎncărcătoare fără fir