RON

Difuzoare personalizate pentru afaceri

De la Garrampa, îți oferim toate aceste difuzoare personalizate pentru toate tipurile de clienți , pe care poți ștampila logo-ul companiei sau designul tău preferat. Și știm că tuturor le place să se bucure de grupul sau cântărețul preferat. Și ce mai bine decât să o faci cu voce tare și să o împărtășești cu cel mai apropiat cerc.  Descoperiți aceste cadouri de top pentru conferințe , disponibile în diferite culori: galben, alb, roșu, albastru, gri, negru, roz sau verde, printre altele. În plus, avem modele foarte distractive și super funcționale, care fac reclamă difuzoare care sunt mult mai mult decât o boxă bluetooth. Găsiți-le în această secțiune ca: breloc, radio vechi, ochelari, lampă sau cu încărcare USB. Avem și exemple de agățat, în formă de ciupercă, pentru duș sau de purtat în mașină fereastra (mulțumită ventuzelor sale). În plus, difuzoarele noastre publicitare sunt realizate din diferite materiale. Trebuie remarcat linia noastră ecologică din bambus sau difuzoarele noastre din silicon.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. ROUND WHITE Baterie externă rotundă cu LED
  Boxă wireless 2.1 în ABS cu finisare cauciucată și indicație luminoasă. 3 culori alternant schimbabile. O baterie reîncărcabilă Lithium 450 mAh inclusă. Include un port pentru card SD și un cablu AUX/USB. Funcție apel mâini libere. Date de ieșire: 3W, 4 Ohm.Timp de funcționare de aprox. 2 ore.
  Preț de la 23,17 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic
  SPEAKBOX Difuzor wireless din bambus 2x5W
  Difuzor stereo wireless 5.0 din ABS cu carcasă din bambus. Include o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 2000 mAh. Date de ieșire: 4 Ohm, 5Wx2. Timp de joc 4 ore.
  Preț de la 56,13 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. CAPUSLA Lampă de birou difuzor
  Lampă de birou cu funcție de încărcare wireless și difuzor bluetooth 4.2. Are 3 moduri de intensitate a luminii reglabile: lumina de zi, lumina rece si lumina naturala. Ieșire: DC 5V / 0.8A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  Preț de la 69,75 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Difuzoare
Tampoane de mouseTampoane de mouse
Butonul căștilorButonul căștilor
Căști cu bandă pentru capCăști cu bandă pentru cap
Cadouri pentru jucătoriCadouri pentru jucători
CăștiCăști
Baterii Power BankBaterii Power Bank