RON

Baterii personalizate pentru Power Banks

Dacă sunteți în căutarea unui articol tehnologic pe care să imprimați designul mărcii dvs. corporative, powerbank-urile personalizate Garrampa sunt cadoul pe care l-ați căutat atât de mult. Descoperiți întreaga noastră selecție în baterii de publicitate externă pentru a vă încărca mobilul, tableta sau laptopul . In magazinul nostru online avem baterii externe power bank intr-o gama larga de culori: albastru, negru, rosu, verde, portocaliu, alb, galben... alege-l pe cel care iti place cel mai mult! Ne adaptăm ție și logo-ului tău, precum și nevoilor care pot apărea în timpul călătoriei sau excursiei în care îți iei power bankul portabil. Aruncă o privire la toate modelele de powerbank funcționale: cântar, lanternă, căști, breloc, pix, rucsac, portofel pentru încărcător, etc. Avem și tipuri de power bank ecologice cu materiale durabile precum carcasa de bambus sau baterii solare.  Design moderne, cu diferite puteri, dimensiuni și culori. Descoperiți bateriile personalizate de la Power Bank Garrampa.
Filtru  
Culori  
Livrare  
Filtre
Culori
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. POWERFLAT Baterie externă de 4000 mAh pl
  Baterie externă de 4000 mAh, din aluminiu, compatibilă cu smartphone, ieșire de DC5V/1A. Include indicator de lumină și cablu micro USB.
  Preț de la 19,90 lei /unitate
  5 culori disponibile
 2. SOLARFLAT Baterie externă solară 4000mAh
  Baterie externă solară 4000mAh din aluminiu. Compatibilă cu smartphone, curent ieşire DC5V/1A. Include indicator de lumină şi cablu USB cu intrare micro-USB.
  Preț de la 37,17 lei /unitate
  2 culori disponibile
 3. OFFI POWERBANK Încărcare fără fir pentru banca de alimentare
  Powerbank ABS de 10.000 mAh pentru încărcare fără fir. Are o bază de încărcare pentru power bank. Ieșire 2- USB-A DC5V/2A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și versiuni ulterioare.
  0 culori disponibile
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Baterii Power Bank

De ce să comandați powerbanks personalizate de la Garrampa?

Suntem magazinul dvs. online de baterii power bank. Suntem furnizori și angro de baterii power bank personalizate, pe care vi le trimitem direct din fabrică la prețuri incredibile. La Garrampa fabricam power bank-uri personalizate, incarcatoare, baterii externe etc. Pe scurt, vă oferim diferite articole tehnologice personalizate mai ieftine decât în ​​alte magazine online.  Prețuri super competitive pentru bateriile și power bank-urile dvs.! Descoperiți întreaga noastră gamă ecologică de baterii power bank personalizate : acestea sunt încărcate datorită energiei solare, avem și power bankuri reciclate . Aceste tipuri de încărcătoare externe sunt perfecte pentru acțiunea ta de comunicare ecologică, așa că acum știi, ce modalitate mai bună decât să reîncarci aceste dispozitive tehnologice cu soluții de energie regenerabilă. Bateriile dvs. personalizate power bank sunt ideale pentru companii, asociații, centre de studiu... Faceți comanda în cantități mici sau mari.

Ce putere ar trebui să aleg pentru o bancă de alimentare personalizată?

Pentru a alege puterea unui power bank, mai întâi trebuie să știți pentru ce tip de utilizare sau dispozitiv trebuie să încărcați . Cu cât capacitatea de stocare a bateriei interne a dispozitivului dvs. este mai mare, cu atât va trebui să fie mai mare capacitatea încărcătorului extern. În acest fel, poți alege powerbank-uri de la 1200 mAh la 3000 mAh care vor fi perfecte pentru încărcarea de rezervă sau încărcătoare mobile mai puternice, care variază de la 4000 mAh la 6000 mAh, ideale pentru alimentarea unei tablete. Alegeți bănci de putere de mare capacitate de 10.000 mAh, 15.000 mAh sau 20.000 mAh pentru dispozitive electronice portabile, cum ar fi un computer.

Cum pot folosi un Power Bank Garrampa?

Deoarece știi deja ce este o bancă de putere, acum va trebui să știi cum funcționează.  Știi cum funcționează banca de putere? Noi vă va spune chiar acum! Dacă doriți să utilizați un acumulator încărcător bancă de alimentare pentru dispozitivul mobil, pur și simplu conectați Banca de alimentare cu originale USB cablu la dispozitivul pe care doriți . Astfel, îl vei conecta la o sursă de alimentare: folosește cablul USB universal sau portul USB al computerului.

Care sunt termenele de livrare pentru băncile de alimentare personalizate?

Dacă cumpărați power bank-uri prin site-ul stampasi.it, veți primi produsele în termen de 10-12 zile. Și dacă aveți nevoie mai urgentă, plătind un mic supliment, puteți accelera și mai mult expedierea și livrarea.

Ce modele de power bank-uri personalizabile recomandați?

În garrampa.es există o mare varietate de bănci de putere promoționale și de publicitate cu diferite tipuri de forme, culori și prețuri. Acestea variază de la 1200 mAh, mai mici și mai confortabil pentru a transporta cu tine, la mai mare de 10.000 mAh, mai potrivite pentru cei care au nevoie pentru a tripla durata de viață a bateriei de smartphone lor. Printre altele, există, de asemenea, kituri de călătorie, care includ, de asemenea, un încărcător de la rețea și de caz, sau modele cu ventuze, confortabil pentru ca acestea să adere perfect la telefonul mobil și sunt mai ușor de ținut. Pentru cele mai recente smartphone-uri generație la superpromos.es există, de asemenea, baze de încărcare fără fir, cu care va fi posibil pentru a reîncărca telefonul mobil, chiar și fără a utiliza cablul, ci pur și simplu, plasându-l pe partea de sus. Cei care sunt mai atenți la mediul înconjurător va găsi, de asemenea, un model cu încărcare solară, potrivit pentru situațiile în care nu există nici o posibilitate de reîncărcare a băncii de putere. Nu doar pentru smartphone-uri și tablete! Cu POWERBANK va avea posibilitatea de reîncărcare nu numai smartphone-uri și tablete, ci și o întreagă serie de produse tehnologice, cum ar fi Bluetooth căști, boxe portabile, smartwatches, ventilatoare de birou mini sau echipamente de muzică mici, care utilizează mufa USB și care sunt acum devin mai mult și mai mult , plus. utilizat de către tineri.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Baterii Power Bank
Tampoane de mouseTampoane de mouse
Încărcătoare fără firÎncărcătoare fără fir
Încărcătoare și prizeÎncărcătoare și prize
Rucsacuri de publicitateRucsacuri de publicitate