RON

Caiete personalizate și caiete cu sigla companiei tale

În magazinul online Garrampa avem tot felul de caiete și caiete de calitate pe care să le personalizați cu logo-ul personalizat. Descoperiți toate modelele noastre: caiete personalizate, blocnotes, însoțite de pixuri, caiete originale, agende cu post-it-uri. , suporturi pentru documente... Caietele noastre personalizate si caietele cu sigla companiei dumneavoastra sunt un cadou perfect pentru targuri, congrese si evenimente de tot felul. În plus, poți oferi aceste caiete de companie angajaților tăi pentru a le folosi în timpul întâlnirilor sau și clienților, ca un cadou de bun venit. În această selecție de caiete personalizate, puteți găsi tot felul de culori, dimensiuni și materiale.  Asigurați-vă că vedeți caietele noastre ecologice personalizate , realizate din materiale reciclabile precum cartonul. Aruncă o privire la selecția noastră de caiete și caiete personalizate pentru companii.  Designurile noastre incredibile vă vor permite să luați notițe oriunde v-ați afla. Un cadou practic și personalizabil.
...
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

6 Articole

 1. SQUARED Carnet A5
  Carnet A5 cu 96 pagini de matematică și închidere cu bandă elastică.
  Preț de la 6,83 lei /unitate
  3 culori disponibile
 2. Caiete de publicitate din hârtie Colopad
  Carte de colorat. 24 de pagini (6 color și 18 alb). Include 8 creioane colorate.
  Preț de la 9,01 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Ecologic
  CANVAS Carnet A5 cu copertă din plută
  Carnet A5 cu 96 pagini dictando și copertă din pânză, cu elastic și fundă.
  Preț de la 9,26 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. Ecologic
  SUBER SET A5 set caiet și pix
  Caiet A5 cu capac din pluta, hartie liniata si pix cu corp si clip din pluta, penita si buton 50% paie de grau si 50% PP, prezentat in cutie cadou.
  Preț de la 13,95 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 5. SOFTNOTE Carnet dictando copertă PU
  Carnet A5 de notițe, liniatură dictando, copertă moale din PU. Conține 80 file dictando, buzunar interior pe coperta din spateine și loc lateral pentru instrument de scris.
  Preț de la 16,88 lei /unitate
  2 culori disponibile
 6. Ecologic
  SONORACORK A6 pix cu capac de plută pentru notebook
  Caiet A6 cu 70 de coli de hârtie reciclată și copertă din plută. Pix din carton reciclat și părți din amidon de porumb (PLA). cerneala neagra
  Preț de la 4,60 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

6 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Caiete personalizate

Care sunt utilizările caietelor personalizate?

Caietele personalizate sunt un tip de produs promotional, grozav de oferit la targuri.  Un cadou util, personalizat, la un preț incredibil. Și treaba este că caietele cu logo personalizat sunt de obicei destul de ieftine , așa că le poți distribui în cantități mari, în toate felurile. de evenimente corporative, de exemplu. Oferiți toți participanții caietele dvs. și caietele personalizate cu sigla companiei dvs. Fără a uita, desigur, clienții, distribuitorii și furnizorii dvs., deși, la Garrampa, avem și caiete personalizate pentru copii . Un detaliu grozav pentru începutul și sfârșitul cursului sau de oferit cadou în timpul coloniilor sau taberelor. De fapt, ca rechizite școlare, sunt o idee grozavă; Deoarece toți băieții și fetele vor avea aceleași caiete personalizate. Pe de altă parte, caietele și caietele de publicitate sunt ideale pentru centrele de studiu precum universități, centre de formare profesională sau școli private. Vor avea cea mai bună primire, datorită caietelor noastre și caietelor personalizate.

Cum vă puteți personaliza caietele și blocurile de notițe cu logo-ul companiei dumneavoastră?

Pentru a vă personaliza caietele și caietele, vă recomandăm mai întâi tehnica de tampografie . Această tehnică de decorare este utilizată pe scară largă în caiete, agende și alte articole similare. Aveți și ștanțare pentru notebook sau ștanțare la cald. Aveți la îndemână și ștanțarea cu folie, o metodologie exclusivă care se realizează în caiete personalizate.

Ce stiluri de caiete și carnete personalizate aveți?

În primul rând, avem caiete personalizate cu copertă rigidă. De obicei sunt opțiunea preferată în rândul companiilor, deoarece nu sunt fragile și sunt durabile. Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unui model mai flexibil, aveți la îndemână diferite caiete cu coperți moale personalizate. Aceste caiete personalizate Softcover sunt probabil stilul cu care sunteți cel mai obișnuit. Avem și caiete cu inele spiralate personalizate, care este caietul tipic care se folosește în școli sau institute. Prin urmare, ideal pentru centre de studiu. Cu toate acestea, caietele de schițe personalizate sunt, de asemenea, o idee grozavă pentru orele de artă sau de artă. Scoate-le în evidență latura lor creativă. Și tu, ce fel de caiet cauți? Oricum ar fi, în Garrampa poți crea caiete personalizate online și le poți folosi după cum ai nevoie.

Caiete cu spirală sau cu copertă tare: Care este mai bine?

Totul va depinde de ceea ce ai nevoie. Suntem aici pentru a vă sfătui. Pe de o parte, caietele și caietele personalizate cu copertă rigidă Garrampa sunt funcționale, practice și durabile, deoarece au o husă rezistentă care durează luni sau chiar ani de utilizare. Pe de altă parte, folosim legături în spirală, astfel încât caietele și caietele sunt întinse și ușor de scris. Toate detaliile contează. De exemplu, la unele dintre modele, vei descoperi un buzunar pentru documente; precum și benzi de cauciuc sau suporturi pentru creion.

De ce să oferiți caiete personalizate drept cadou?

Caietele și caietele sunt și astăzi un instrument de lucru foarte util pentru a lua notițe, a aduna idei, a nota întâlniri și a aminti evenimente importante.  Doriți să vă personalizați propriile caiete și caiete cu logo-ul companiei dvs.? Descoperiți acum toate caietele și caietele personalizate cu sigla sau sloganul companiei dvs. și oferiți-le clienților dvs. Aceste articole promoționale vă vor face publicitatea mesaj, cu tot felul de ocazii.  Oferirea de notebook-uri personalizate pentru companii este întotdeauna o idee grozavă.

Este mai bine să oferiți cadou un caiet sau un suport de documente personalizat?

După cum am spus mai devreme: totul depinde de propriile nevoi. De exemplu, dacă organizați o conferință, o întâlnire sau un curs;  vă recomandăm să cumpărați caiete personalizate care, în combinație cu pixul sau stiloul dvs., vor face parte dintr-un kit grozav de bun venit. Pe de altă parte, dacă vrei să faci un detaliu în timpul vânzărilor, suporturile de documente personalizate cu sigla companiei sunt perfecte pentru tine . Au blocnotes, compartimente pentru pixuri și cărți de vizită și, în unele cazuri, chiar puncte calculate sau energetice pentru telefonul mobil.Și tu, ce mai aștepți?  La Garrampa avem tot felul de caiete și caiete de publicitate. Oferă o imagine profesională bună clienților tăi.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Caiete personalizate
Birou și afaceriBirou și afaceri
Note adeziveNote adezive
Creioane și creioane mecaniceCreioane și creioane mecanice
Foldere și portofoliiFoldere și portofolii
Material de birouMaterial de birou
Pixuri personalizatePixuri personalizate