RON

Note lipicioase personalizate ieftine

Veți putea să scrieți lucrurile în mână, în notele de pe mobil, dar ca și biletele lipicioase personalizate ieftine, nu veți găsi nimic mai bun de reținut
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

4 Articole

 1. Ecologic
  FOLDCORK Set de note de plută
  Set de note format dintr-un bloc mare (125 de note) și 25 x 5 etichete în diferite culori.
  Preț de la 1,83 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Set cu 1 bloc mare și note lipicioase
  Set de note format din 1 blocnotes mare, 1 blocnotes galben mediu și 5 blocnotes mici luminoase.
  Preț de la 3,17 lei /unitate
  2 culori disponibile
 3. VISIONCORK Set de note de plută
  Set de note cu capac din plută format din 1 bloc mare (50 de note), 1 bloc mediu (25 de note) și 25 x 5 etichete colorate diferite.
  Preț de la 4,60 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. Ecologic
  QUINCY Set papetărie
  Carnet din hârtie reciclată cu notițe adezive, un pix din hârtie și file albe.
  Preț de la 7,23 lei /unitate
  2 culori disponibile
Setati descendent

4 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Note adezive

De ce să oferiți post-it-uri personalizate drept cadou?

Notele post-it sunt un instrument de afaceri foarte util pentru notarea ideilor, amintirea evenimentelor importante sau a termenelor limită. Există mai multe forme, de la clasicele modele pătrate colorate până la cele mici dreptunghiulare, care sunt grozave pentru a marca paginile și a le putea găsi rapid. În era tehnologiei, în care totul este amintit de telefon, acest cadou promoțional colorat nu lipsește niciodată: veți găsi întotdeauna un post-it atașat la ecranul computerului din birou pentru a ne aminti de o întâlnire sau de a suna pe cineva, sau în frigiderul din bucătărie cu lista de cumpărături scrisă. Așa că putem spune cu adevărat că post-it-urile sunt încă cei mai buni prieteni ai tuturor celor care avem o mie de lucruri de reținut în zilele noastre lungi și agitate.

Care este publicul țintă pentru acest tip de cadou promoțional?

Post-it-urile sunt îndrăgite în special de oamenii îngrijiți și bine organizați, care, prin culori, sunt capabili să ofere o subdiviziune organizată și structurată muncii lor. De asemenea, sunt utilizate pe scară largă de către elevi, astfel încât să poată lua notițe fără a fi nevoiți să mâzgălească în cărți cu un creion și un pix sau să adauge informații suplimentare la notițe. Dar cu siguranță toți le folosim mult ca reamintire. Deci post-it-urile sunt un cadou promotional pentru fiecare clientela. Personalizați notele companiei cu logo-ul sau sloganul dvs. și oferiți-le clienților dvs. ca articole promoționale la târguri și campanii publicitare. Procedând astfel, mesajul dvs. publicitar va fi vizibil pentru clienții dvs. și pentru persoanele care intră în contact cu aceștia în timp ce îi folosesc.

Care sunt modelele de tendință pentru notele de afaceri?

Cu siguranță trăim într-o perioadă în care privirea noastră este în permanență axată pe ecologie și deci pe căutarea cadourilor personalizate și prietenoase cu mediul. Aruncând o privire la diversele post-it-uri publicitare pe care le oferă site-ul nostru, veți observa că multe dintre ele sunt realizate cu coperți din plută sau carton reciclat, foile sunt de obicei hârtie reciclată și, atunci când sunt prezente, chiar și pixurile promoționale furnizate sunt de obicei din carton.

Ce fel de personalizare se poate face pe post-it-uri?

Este posibilă personalizarea huselor de pe exteriorul post-it-urilor și de pe seturile de papetărie furnizate cu pixul, acesta din urmă aproape întotdeauna personalizabil. Tehnicile de imprimare se schimbă în funcție de tipul de material, de exemplu, aproape totul poate fi imprimat color, în timp ce unele modele particulare, precum cele cu capac din plută, pot fi personalizate cu o gravură laser care lasă un efect cu adevărat unic. . despre acest tip de material.

Care sunt avantajele de a oferi cadou bilețele autocolante personalizate?

Post-it-urile personalizate sunt foarte utile celor care lucrează la birou, dar nu numai. Sunt folosite pentru a lua notițe în timpul prelegerilor la universitate sau acasă, pentru a vă aminti de o întâlnire importantă. Pe scurt, cu toții le folosim! Oferă post-it-uri personalizate pentru a-ți promova afacerea, brandul tău va fi sub ochii clienților tăi în fiecare zi. Descoperă modelele pe care le-am selectat pentru tine, multe seturi cu note lipicioase colorate și semne de carte, cu posibilitate de personalizare cu logo-ul companiei tale. Profită de produsele noastre de înaltă calitate și face cadou un articol promoțional original!

Cum pot comanda un bilețel Post-it personalizat?

A cumpăra note lipicioase publicitare este foarte simplu. Alegeți modelul care se potrivește nevoilor dvs., selectați culoarea, poziția de imprimare, cantitatea și încărcați fișierul pentru a-l personaliza. Rămâne doar să așteptați previzualizarea graficului și să verificați dacă propunerea noastră se potrivește cu ideea dvs. Numai când sunteți complet mulțumit vom începe producția. Livrarea post-it-urilor dumneavoastră este gratuită în toată Italia. Aveți nevoie de informații despre termenele de livrare sau livrare? Contactați serviciul nostru pentru clienți, vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Note adezive
Rechizite scolareRechizite scolare
Caiete personalizateCaiete personalizate
Pixuri personalizatePixuri personalizate
CalculatoareCalculatoare
Foldere și portofoliiFoldere și portofolii