RON
Avertisment legal

Politica de Confidențialitate

În conformitate cu Legea organică privind protecția datelor cu caracter personal nr. 15/1.1999, din 13 decembrie 1999, Grupo Garrampa SL informează că datele personale introduse de clienții săi sunt stocate și prelucrate cu un fișier automatizat realizat de și pentru Grupo Garrampa. SL Aceste date sunt necesare pentru a efectua și trimite orice achiziție efectuată pe site-ul nostru, precum și pentru a promova ofertele sau noutățile acesteia numai dacă clientul o permite în mod expres. Grupo Garrampa SL nu va transfera datele clienților săi către terți și nici nu le va folosi în alte scopuri decât cele indicate. Clientul își poate exercita oricând drepturile de rectificare, anulare și opoziție a datelor sale.

Conditii generale

Garrampa aparține Grupului Garrampa SL cu CIF B99080061, cu sediul social la C/ Previsión Social, nr. 22, Local, 50008 Zaragoza, înregistrată în Registrul Mercantil din Zaragoza, volumul 3295, Folio 182, Fila 39524 și ale cărei date de contact sunt telefonul 976. 499 206 si email: info (at) garrampa.com. Utilizarea site-ului nostru constituie acordul utilizatorului cu următoarele condiții care reglementează vânzarea produselor oferite în Garrampa. Aceste condiții generale sunt reglementate de legea spaniolă.

Grupo Garrampa SL nu este responsabil pentru utilizarea incorectă pe care utilizatorii de Internet o fac a informațiilor sau conținutului serviciului, fiind responsabilitatea exclusivă a utilizatorului care îl accesează sau îl folosește.

Utilizatorul este de acord să folosească site-ul în conformitate cu legea, aceste Condiții Generale, moralitatea, bunele obiceiuri general acceptate și ordinea publică. Utilizatorul trebuie să utilizeze acest serviciu fără a suporta activități care pot fi considerate ilicite sau ilegale, contrar celor stabilite în aceste condiții generale, care încalcă drepturile Grupo Garrampa SL sau ale terților sau care pot încălca morala și/sau reglementările rețelei. eticheta și/sau interesele Grupo Garrampa SL sau ale terților.

Grupo Garrampa SL își rezervă dreptul de a refuza discrețional, în orice moment și fără notificare prealabilă, accesul oricărui utilizator la această pagină sau la orice parte a acesteia, atunci când apar circumstanțele descrise în această condiție.

Proprietatea conținutului web

Toate ilustrațiile, desenele, pictogramele, graficele, fotografiile, imaginile și orice alte elemente care fac parte din Web sunt proprietatea exclusivă a Grupo Garrampa SL. Elementele acestui Web sunt concepute cu scopul de a oferi vânzarea produselor noastre. Copierea sau utilizarea elementelor menționate nu implică transferul niciunui drept asupra acestora.

Informații privind Platforma de soluționare online a litigiilor a Comisiei Europene (ODR - Online Dispute Resolution)

În conformitate cu noul Regulament UE Nr. 524/203 din 01.09.2016, denumit ODR, (cu privire la soluționarea online a disputelor), informăm clienții noștri despre posibilitatea de a contacta această platformă dedicată soluționării oricărui tip de dispută în domeniu. a comertului electronic. O poți face prin următorul link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Online Dispute Resolution (ODR)