RON

Accesorii pentru gratar. Gratare, gratare, gratare portabile si gratare in aer liber

Articole personalizate pentru a crea grătarul perfect. Produsele noastre oferă cea mai înaltă calitate, astfel încât să vă faceți griji doar pentru punctul cărnii sau pentru a completa băuturile.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

2 Articole

 1. Ecologic
  Pix cu buton BAYBA Bamboo
  Pix cu buton din bambus cu stilou tactil și finisaj cromat lucios. Cerneală albastră. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 1,39 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Barbacoa shakes herramientas para barbacoa de metal con publicidad vista 1
  gratar shakes scule pentru gratar metalic
  Set de 3 unelte pentru grătar din oțel inoxidabil cu capac nețesut cu fermoar. Include clește, spatulă și furculiță pentru grătar.
  Preț de la 27,57 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

2 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Gratar

De ce să cumpărați accesorii personalizate pentru grătar?

Cadourile corporative sunt un pas fundamental pentru promovarea și sponsorizarea mărcii dumneavoastră. Cine nu și-ar dori ca o companie să fie cunoscută după logo-ul său? Obiectivul fiecărei mărci, de fapt, este să devină o prioritate pentru targetul său. Accesoriile personalizate pentru grătar sunt cadouri speciale și de nișă, dar surprind întotdeauna destinatarul. Setul de gratar - braserie este un cadou foarte estival care poate fi oferit odata cu achizitionarea unui gratar. Un cadou indispensabil pentru iubitorii de grătare în aer liber. Și logo-ul tău călătorește și se mișcă împreună cu clienții tăi.

Ce tipuri de accesorii pentru grătar pot fi personalizate?

Garrampa oferă o gamă largă de modele de accesorii pentru grătar care pot fi personalizate în funcție de instrumentul necesar, formă, material și culoare. Accesoriile pentru gratar pot fi: - manusi ignifuge; - Cleștii, periile de curățat grătar, cleștii și setul de perii. În secțiunea corespunzătoare a site-ului nostru veți găsi multe idei și modele personalizate. Ce se întâmplă dacă cauți un anumit model pe care nu îl poți găsi pe site-ul nostru? Nici o problemă. Contactați-ne și vom lucra pentru a vă satisface.

Cum se personalizează accesoriile promoționale pentru grătar?

Accesoriile personalizate pentru grătar pot fi realizate cu logo-ul dumneavoastră atât în ​​alb și negru, cât și în imprimare color. Pentru a personaliza accesoriile alese, cu logo-ul dvs. puteti alege intre diferite tehnici de printare: - Transfer - Imprimare digitala - Sublimare In fiecare fisa de produs de accesorii personalizate pentru gratar disponibila pe site-ul nostru veti gasi sfaturile noastre cu privire la cea mai relevanta imprimare, bazata pe materialul și dimensiunea dispozitivului necesar.

Cum să comandați seturi de grătar personalizate la Garrampa?

Cumpărarea de gadgeturi personalizate nu a fost niciodată atât de ușoară: - Alegeți articolul pe care îl preferați indicând culoarea, cantitatea și tehnica de printare și trimiteți-ne comanda. Personalul nostru va proceda la realizarea unui eșantion virtual pentru a vă arăta schița accesoriilor cu logo-ul dumneavoastră. După aprobarea dvs., vom continua cu producția și veți primi gadgeturile dvs. personalizate în 8-10 zile.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Gratar
Vase de gătitVase de gătit
TermosTermos
Sticle de aluminiu personalizateSticle de aluminiu personalizate
PălăriiPălării
Genți de plajăGenți de plajă
Sticle personalizateSticle personalizate