RON

Termo personalizat ieftin

Aducerea cafelei fierbinți la birou este una dintre acele provocări pe care majoritatea lucrătorilor le au în fiecare dimineață. Deci, de ce să nu mergi la un termos cu cafea?  La Garrampa avem o mare varietate de termos personalizate ieftine astfel încât să le poți proiecta după bunul plac. Descoperă-le în diferite măsuri precum jumătate de litru, 600 ml sau 350 ml pentru o singură persoană.  Modelele noastre de termos personalizat sunt cele mai variate : in forma de cana sau sticla, ecologic, cu geanta inclusa pentru transport, cu carlig pentru agatat (ideal pentru drumetii), cu anti -sistem de picurare, culori diferite, cu cani asortate; precum și cu un indicator de temperatură tactil pentru cald sau rece. Și este că termosul publicitar ieftin este un detaliu promoțional care face pe oricine fericit.  Profită și găsește cel mai bun termos pentru personalizare , mai jos.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

2 Articole

 1. CHAN Termos
  Termos din oțel inoxidabil cu perete dublu, vidat. 500 ml. Fără scurgere.
  Preț de la 15,89 lei /unitate
  8 culori disponibile
 2. Ecologic
  POLE CORK Balon cu baza de pluta
  Balon din oțel inoxidabil cu pereți dubli, cu infuzor de ceai suplimentar și bază din plută. Capacitate 450 ml. Anti scurgere.
  0 culori disponibile
Setati descendent

2 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Termos

Cum ar trebui să curăț balonul personalizat?

Majoritatea produselor noastre se pot spăla în mașina de spălat vase, dar vă recomandăm spălarea manuală pentru a menține finisajul în stare bună. Amintiți-vă: este foarte important ca să nu folosiți niciodată înălbitor sau orice alt produs de curățare care conține acest produs pentru a curăța termosul personalizat ieftin de la Garrampa.

Cum pot îndepărta decolorarea din interiorul flaconului meu promoțional?

Dacă se observă decolorarea, este aproape întotdeauna o acumulare de cafea sau ceai în recipient.  De aceea, vă recomandăm următorul truc: obțineți un produs de curățat cafetiere sau tablete pentru proteze dentare, deoarece sunt de obicei cele mai bune pentru a îndepărta cele mai persistente pete și mirosuri. Pune două pastile de proteză în termosul personalizat de cafea cu apă fierbinte și lasă-l să se înmoaie peste noapte. Apoi îl speli cu apă și săpun și îl clătești bine și, dacă este necesar, îl lași să se usuce înainte de a-l folosi. Sucul de lamaie poate fi folosit si pentru a elimina mirosurile.

Flacoanele personalizate conțin plumb?

Răspunsul este nu: termosurile originale Garrampa sunt supuse unor teste riguroase de către laboratoare independente. Ca urmare a acestor teste, ne putem asigura că termosurile noastre ieftine personalizate nu prezintă un risc de expunere la plumb pentru consumatori. . In acest fel, iti poti lua cafeaua sau ceaiul in termosul ieftin personalizat Garrampa, pastrandu-i toate proprietatile.

Cum pot obține cea mai bună păstrare a temperaturii din balonul meu personalizat?

Pentru performanță maximă și reținere a căldurii, preîncălziți interiorul termosului cu apă fierbinte , conform instrucțiunilor de îngrijire și utilizare pentru cele mai bune rezultate. Dacă pregătiți un borcan termos de umplut cu supă, paste sau orice alt aliment fierbinte, îl puteți încălzi în cuptorul cu microunde , înainte de a umple borcanul sau chiar într-un calorifer . Vă rugăm să aveți grijă când manipulați conținut fierbinte. Amintiți-vă că nu încălziți mâncarea sau băutura pentru a o mânca în acest moment, dar efectuați acest proces pentru a o mânca în siguranță câteva ore mai târziu.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Termos
Sticle personalizate pentru ciclismSticle personalizate pentru ciclism
PălăriiPălării
TermosTermos
Sticle personalizateSticle personalizate
Genți de plajăGenți de plajă