RON

Rafturi pentru pantofi și geantă pentru pantofi publicitare

Filtru  
Categorie  
Colores  
Marca  
 1. Quadra 1
 2. Ki-mood 1
 3. Proact 1
Envio  
0
Setati descendent

6 Articole

 1. Zapatilleros recco no tejido vista 1
  Rafturi pentru încălțăminte nețesute Recco
  Preț de la 2,87 lei /unitate
 2. Suport pentru pantofi personalizat din poliester
  Preț de la 5,59 lei /unitate
 3. Rafturi de pantofi din poliester
  Preț de la 6,53 lei /unitate
 4. geanta de pantofi
  Preț de la 2,65 lei /unitate
 5. portbagaj
  Preț de la 6,77 lei /unitate
 6. Poartă pantofi
  Preț de la 2,28 lei /unitate
Setati descendent

6 Articole

Sortiment mare de suporturi pentru pantofi și genți de călătorie personalizate pentru a-ți purta pantofii fără să-ți păteze bagajele, trusa perfectă pentru a purta mereu în valiză!Toate gențile noastre de pantofi pot fi ștampilate sau brodate cu logo-ul tău. Avem și câteva metode de imprimare care pot crea logo-uri în patru culori. Vă rugăm să rețineți că, dacă alegeți suporturi negre pentru pantofi cu logo-ul dvs. împodobit în culori, vizibilitatea numelui companiei dumneavoastră va fi cât mai mare posibil. Angajații noștri sunt experți în obținerea logo-ului dvs. dintr-o schiță și finalizarea acesteia pentru dvs. sau în lucrul cu modelele pe care ni le furnizați. Calitatea în care ne oferiți imaginea dvs. grafică va fi crucială pentru ca rafturile dumneavoastră de pantofi să fie finisate cu un finisaj clar și durabil. Oferim suport de pantofi atat sub forma de geanta, husa, cat si sub forma de rucsac.

Genți de pantofi sport cu logo-ul tău imprimat


Utilizați suporturile noastre personalizate pentru pantofi pentru a vă menține întotdeauna ieșirile sau pantofii de îmbrăcăminte curați și organizați. Rafturile pentru pantofi nu sunt doar un produs de depozitare, ci și un accesoriu excelent pentru călătorii. Acestea împiedică încălțămintea să frece sau să păteze restul hainelor din valiză. Astfel, sunt un articol perfect pentru a vă pune logo-ul și pentru a vă însoți clienții în călătoriile lor de afaceri, de agrement sau ieșiri. Vă oferim o gamă largă de suport pentru pantofi, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Genți pentru pantofi de călătorie serigrafiate


Vor deveni o necesitate în valiză. Rafturile pentru pantofi Garrampa vin sub formă de geantă, husă sau dufe și nu ocupă aproape deloc spațiu între lucrurile tale. Dacă nu știi ce să oferi, sunt un cadou original și puțin cunoscut, așa că te poți diferenția de concurenții tăi. În plus, unii s-ar putea să nu te cunoască, așa că poți profita de asta pentru a-ți prezenta brandul în timp ce le livrezi, idee pe care o dă Garrampa!