RON

Rucsacuri ieftine cu șnur și personalizate, genți duffel publicitare

Rucsacurile noastre ieftine cu șnur personalizate sunt foarte recomandate pentru lunile de vară, deoarece sunt foarte ușoare și, de asemenea, respirabile.  Descoperiți întreaga listă de genți duffel pe care le avem la Garrampa. Rucsacii noștri de frânghie publicitare sunt foarte ieftine și sunt disponibile în tot felul de culori strălucitoare: roz, verde, galben, albastru, roșu... În in plus, avem modele pentru copii. Într-adevăr, aici găsești un rucsac de sfoară pentru fete sau băieți , în care pot picta, în timp ce duc prânzul la școală. Pe de altă parte, trebuie remarcat faptul că rucsacii noștri de frânghie originale sunt și un articol de merchandising utilizat pe scară largă de companii și organizații: echipe, săli de sport, birouri, magazine, baruri... cu cine te simți identificat?  Personalizarea ghiozdanelor cu frânghie este foarte ușoară cu Garrampa : rucsacii noastre sunt serigrafiate sau brodate cu logo-ul sau designul tău. Găsește în această secțiune rucsacul tău de frânghie pentru bărbați, femei sau copii.
Filtru  
Culori  
Filtre
Culori
0
Setati descendent

5 Articole

 1. DAFFY Sac marinăresc
  Sac marinăresc, material țesut de 80 gr/m², cu șnur în culoare asortată.
  Preț de la 1,73 lei /unitate
  6 culori disponibile
 2. STRIPE Sac cu cordon și bandă reflect
  Sac din poliester 190T, cu cordon și bandă reflectorizantă
  Preț de la 2,62 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. HUNDRED Rucsac cu șnur
  Rucsac 100% bumbac. 100g/m2.
  Preț de la 3,22 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. COLORED Sacoşă din bumbac 100 gr/m2, c
  Sacoşă din bumbac (100 gr/m²). Produs în conformitate cu un standard certificat pentru utilizarea substanțelor nocive în industria textilă.
  Preț de la 3,47 lei /unitate
  10 culori disponibile
 5. Rucsac din pânză cu mânere lungi
  Geantă de cumpărături din pânză cu mânere lungi și șnur. 220 g/m².
  Preț de la 9,60 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

5 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Rucsac personalizat cu frânghie

Cum aleg dimensiunea potrivită pentru rucsacul cu șnur publicitar?

La fel, dacă vrei să alegi dimensiunea rucsacului tău personalizat ieftin , trebuie să știi dimensiunea celui mai mare produs pe care vrei să-l pui în rucsacul tău cu șnur. Ca regulă generală, veți dori să adăugați cu cel puțin 0,5 inchi până la 2,0 inchi mai mult decât articolele mai mari pe care doriți să le transportați . Acest lucru vă va oferi suficient spațiu pentru a vă împacheta lucrurile fără a vă simți limitat. Același lucru este valabil și pentru lungimea sacului cu șnur: ar trebui să aveți cel puțin 2 inci spațiu pentru a vă manevra lucrurile. Începeți să măsurați cele mai mari obiecte și cumpărați o pungă care este de doi inci sau mai lungă decât obiectul dvs. În acest fel, veți putea închide geanta în deplină siguranță. Pe de altă parte, pentru a decide lungimea cea mai optimă a șnurului, vă explicăm că măsurile șnururilor sunt standard și dvs. va trebui să facă câteva manevre pentru a le scurta . Vă puteți face o idee generală despre cât de lung doriți să fie cordonul, măsurând lungimea trunchiului și comparând-o cu lungimea cordonului.

Prin ce se deosebește rucsacul cu șnur de o geantă tradițională?

Există mai multe diferențe cheie între genți tradiționale și rucsacuri sau genți cu cordon, la Garrampa vă spunem despre ele: Accesibilitate: Un rucsac cu cordon este foarte accesibil și este suficient să trageți partea superioară a rucsacului la deschideți-l și trageți de cablu pentru a-l fixa. Gențile normale au o multitudine de închideri și fermoare care pot îngreuna accesul în caz de urgență.  Compartimente: un rucsac cu șnur are un compartiment principal. Acest lucru face mai ușor să găsiți ceea ce căutați, deoarece nu va trebui să căutați mai multe compartimente, precum o geantă tradițională.  Personalizare: cele mai multe rucsacuri tradiționale nu pot fi personalizate, dar un rucsac cu șnur poate. Îl puteți face cu un logo special, culoare sau monogramă.  Mobilitate: un rucsac cu șnur este ușor de luat și de transportat, iar dimensiunea sa mai mică îl face mai portabil. O geantă tradițională este de obicei mai voluminoasă și mai dificil de transportat pentru perioade lungi de timp. Siguranță: știi că rucsacul tău cu șnur este sigur, deoarece se închide strâns în partea de sus a genții. O geantă tradițională are mai multe fermoare, iar șansa de a cădea ceva este mai mare.  Economie de spațiu: Gențile tradiționale tind să fie mai voluminoase și să ocupe mai mult spațiu. Un rucsac cu șnur tinde să stea plat și se poate încadra într-un spațiu mai mic.

Cum să personalizați rucsacurile cu șnur?

Există zeci de moduri de a vă personaliza rucsacul cu șnur. Iar cu Garrampa îți poți personaliza online rucsacul cu șnur , deoarece este foarte ușor, cu un singur clic! Poți alege diferite culori, țesături, logo-uri și chiar și nume de imprimare pe geantă. În acest fel, diferite echipe sportive, mărci și universități au rucsacuri personalizate cu șnur, pe care le poți cumpăra pentru a-ți arăta mândria pentru școala sau echipa ta.

Când să folosiți un rucsac cu șnur personalizat?

Puteți folosi unul dintre rucsacii noastre ieftine cu frânghie personalizate pentru toate tipurile de ocazii.  De la petreceri aniversare, la evenimente pentru un campus universitar; trecând prin tot felul de sărbători școlare. Rucsacurile noastre personalizate cu șnur sau gențile publicitare sunt perfecte ca cadouri, deoarece sunt foarte rezistente și personalizabile. De asemenea, pentru evenimente caritabile sunt foarte populare . Acestea pot fi oferite oaspeților, în timp ce se promovează asociația sau organizația non-profit. În acest fel, un rucsac publicitar cu șnur este și un accesoriu utilizat pe scară largă în strângeri de fonduri și evenimente promoționale. Toată lumea are nevoie de un rucsac și dacă pe deasupra are un scop caritabil, mai bine cu ce mai bine. Pe de altă parte, sunt super practice atunci când călătoresc . Un rucsac cu șnur este o modalitate convenabilă de a-ți depozita toate lucrurile esențiale. Ușoare și mici, astfel încât să fie foarte confortabil să se urce în avion. În cele din urmă, rucsacii cu șnur sunt, de asemenea, un instrument foarte util pentru personalul militar . In diferite marimi, cu gentile personalizate Garrampa poti depozita tot felul de obiecte si sunt foarte rezistente.

Ce materiale sunt folosite pentru a face rucsacuri personalizate cu șnur?

Pentru ghiozdanele noastre de frânghie publicitare, folosim materiale diferite. Descoperiți-le mai jos. Burlap: un material rezistent și ușor de întreținut, cu care sunt realizate rucsacuri de pânză. Pânza de pânză este o materie primă ecologică și ușor de personalizat. Bumbac: Foarte elastic și rezistent, este o materie primă foarte populară pentru realizarea de rucsacuri personalizate din material. Pânză: Flexibil, ușor pentru a personaliza și foarte ieftin; pânza câștigă popularitate pentru crearea de rucsacuri personalizate ieftine. Plasă: Foarte ieftină, ușoară și respirabilă; Plasa este potrivită pentru rucsacuri care sunt pentru utilizare în interior. Nailon: Un alt material foarte popular pentru rucsacuri cu șnur. Acest material este alunecos și este mai rezistent la pete.  Poliester: țesătură durabilă și rezistentă la decolorare. Poate fi spălat și uscat la o temperatură scăzută.

Cum se curăță, se spală sau se îngrijesc rucsacurile personalizate cu șnur?

Cele mai multe dintre materialele care compun rucsacii noastre personalizate cu șnur le permit să fie spălate la mașină, făcându-le ușor de întreținut.  Bumbac, nailon și pânză sunt câteva exemple ale materialelor pe care le folosim.  Primul pas: În primul rând, dacă geanta ta personalizată este din nailon sau din altă țesătură sintetică, va trebui să o speli în apă fierbinte. În schimb, țesăturile naturale și pânza vor fi spălate în apă rece. În plus, dacă doriți, puteți utiliza în prealabil un agent de îndepărtare a petelor. Al doilea pas: Vă recomandăm să vă puneți geanta personalizată într-o geantă de lenjerie intimă, astfel încât snururile rucsacului să fie agățate sau rulate în o altă haină de haine, în timpul spălării. Al treilea pas: Pune geanta de lenjerie în mașina de spălat cu o încărcătură de haine colorate. De asemenea, puteți folosi uscătorul și fierul de călcat. Al patrulea pas: Când geanta s-a terminat de uscat, scoateți-o din uscător și scoateți-o din geanta de lenjerie. Agitați geanta pentru a elimina orice riduri care s-ar fi putut forma în timpul uscării.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Rucsac personalizat cu frânghie
Genți și rucsacuriGenți și rucsacuri
Serviete executiveServiete executive
Genti sportGenti sport
Rucsacuri de publicitateRucsacuri de publicitate
Genți de toaletăGenți de toaletă
Genți personalizateGenți personalizate
Pungi de cumparaturiPungi de cumparaturi