RON

Genți de cumpărături din material publicitar ieftin

Descoperiți pungile noastre de cumpărături publicitare ieftine din material textil, minunate de luat cu dvs. pliate la supermarket și de a le folosi la orice comisie.  Avem genți 100% bumbac, genți personalizate din materiale sustenabile și organice. De asemenea, în această secțiune, avem diferite pungi antibacteriene pentru tine, ideale pentru păstrarea conținutului genții tale de diferiții agenți externi . De asemenea, putem distinge gențile noastre pliabile și din plasă, precum și acele genți în formă de rucsac.  Gențile noastre personalizate din material sunt disponibile într-o gamă largă de culori : roz, alb, negru, verde, portocaliu, albastru, violet, galben, gri, chiar metalic. Alege saci de stofa ieftine pentru reclama Garrampa;  pe lângă un preț excelent, avem diferite tipuri de țesături reciclate, cum ar fi aware sau poliester .
Filtru  
Culori  
Eco  
Marcă  
 1. Result 1
 2. Ki-mood 13
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Marcă
 1. Result 1
 2. Ki-mood 13
Livrare
0
Setati descendent

21 Articole

 1. APO BAG Sacoșă nețesută
  Sacoșă nețesută cu mînere scurte, pentru compărături. 80 gr/m².
  Preț de la 1,58 lei /unitate
  3 culori disponibile
 2. KAIMONO Bolsa non woven RPET 80 gr
  KAIMONO Sacoță cumpărături RPET nețesută
  Sacosă de cumpărături sau de plajă din RPET nețesut cu burdufuri și mânere lungi. 80 gr/m².
  Preț de la 0,66 lei /unitate
  3 culori disponibile
 3. OSOLE COLOUR Bolsa comercio justo 140gr/m²
  OSOLE COLOUR Sacoșă Fairtrade140gr/m²
  Geantă de cumpărături din bumbac Fairtrade vopsit, cu mânere lungi. 140gr/m².
  Preț de la 1,20 lei /unitate
  11 culori disponibile
 4. Ecologic
  Geanta de cumparaturi din fetru TASLO RPET
  Geantă de cumpărături din pâslă RPET cu mânere lungi și ghișee inferioare.
  Preț de la 13,02 lei /unitate
  2 culori disponibile
 5. GEANT KLEUREN Geanta de cumparaturi din panza
  Geantă de cumpărături din pânză de 170 gr/m² cu bază și mânere de culoare asortată. Buzunar interior.
  Preț de la 12,08 lei /unitate
  3 culori disponibile
 6. VISI TOTE Geanta de cumparaturi reflectorizanta
  Geantă de cumpărături din poliester 190D reflectorizant cu mânere lungi.
  Preț de la 13,41 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 7. Geantă de cumpărături „compactă”.
  100% Poliester. Geanta ce poate fi pliata si depozitata in buzunarul situat intr-un colt, cordon in buzunar. Cusături solide. Margini contrastate. Alb: mânere netede.
  Preț de la 1,47 lei /unitate
  7 culori disponibile
 8. Ecologic
  Geantă de cumpărături din pânză din bumbac
  Geanta clasica de cumparaturi din panza din bumbac, manere de 35 cm in acelasi material si culoare. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ 1164/1 IFTH.
  Preț de la 1,35 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 9. Ecologic
  Geantă de cumpărături din pânză plată cu mâner contrastant
  Geantă clasică de cumpărături din pânză din bumbac. Mânere din bumbac de culoare contrastantă. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ 1164/1 IFTH.
  Preț de la 1,40 lei /unitate
  3 culori disponibile
 10. Geantă de cumpărături cu gușă și mâner contrastant
  Geantă clasică de cumpărături din pânză din bumbac cu gușă. Mânere din bumbac de culoare contrastantă. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ 1164/1 IFTH.
  Preț de la 1,65 lei /unitate
  3 culori disponibile
 11. Ecologic
  geantă de cumpărături din bumbac
  Geantă de cumpărături din bumbac, cu fund larg, cu duș și mânere de 35 cm, în același material și culoare. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ 1164/1 IFTH.
  Preț de la 1,71 lei /unitate
  3 culori disponibile
 12. Ecologic
  juco geanta de cumparaturi
  Geantă de cumpărături din țesătură din iută și bumbac (juco), cu ghișeu și mânere din bumbac ecru de 70 cm.
  Preț de la 2,06 lei /unitate
  11 culori disponibile
 13. Ecologic
  Geantă de cumpărături din pânză din bumbac
  Geanta clasica de cumparaturi din panza din bumbac, manere lungi de 70 cm in acelasi material si culoare. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ 1164/1 IFTH.
  Preț de la 2,13 lei /unitate
  5 culori disponibile
 14. Ecologic
  Geantă de cumpărături extra mare din bumbac
  100% bumbac. Geantă de cumpărături din bumbac, versiune extra mare. Manere de transport din acelasi material ca si geanta. 100% personalizabil.
  Preț de la 2,48 lei /unitate
  2 culori disponibile
 15. Ecologic
  geanta de cumparaturi cu manere
  Geanta de cumparaturi din panza de bumbac cu manere din material contrastant.
  Preț de la 2,52 lei /unitate
  2 culori disponibile
 16. Ecologic
  Geantă de cumpărături juco cu dungi
  Geantă de cumpărături pătrată din iută și bumbac (juco) în dungi vopsite în fire. Buzunar interior din bumbac cu fermoar. Mânere de 55 cm din aceeași țesătură.
  Preț de la 3,36 lei /unitate
  3 culori disponibile
 17. Ecologic
  Geantă de cumpărături cu buline
  100% bumbac. Geantă mare de cumpărături din pânză din bumbac. Motiv cu buline imprimat color. Manere din bumbac din acelasi material ca si geanta.Buzunar interior. Închidere cu fermoar.
  Preț de la 4,25 lei /unitate
  4 culori disponibile
 18. Ecologic
  Geantă de cumpărături de manioc
  70% iută / 30% bumbac. Geanta de cumparaturi Juco cu bumbac vopsit in fire si iuta. Mânere din bumbac natural. Buzunar interior. Închidere cu buton magnetic.
  Preț de la 6,04 lei /unitate
  3 culori disponibile
 19. Ecologic
  Geanta de cumparaturi Juco Rustic
  Geantă de cumpărături mare din bumbac și iută (juco), cu bază de iută de culoare naturală contrastantă. Ambele fire, atât juco cât și iută, conferă țesăturii un aspect rustic. Buzunar interior cu fermoar. Închidere cu buton magnetic.
  Preț de la 6,54 lei /unitate
  2 culori disponibile
 20. Ecologic
  Geantă de cumpărături Juco Rustic - Mare
  Geantă mare „carry-everything” din pânză de bumbac și iută (juco) cu gușă și mânere contrastante de 55 cm. Firul juco conferă genții un aspect rustic.
  Preț de la 7,59 lei /unitate
  2 culori disponibile
 21. Ecologic Recomandat
  Geantă de cumpărături pliabilă ZIGZAG
  Geantă de cumpărături pliabilă din bumbac reciclat de 150 gr/m². 55% RPET și 45% bumbac. Geanta include fermoar pentru a fi pliat. Certificatul GRS garantează că materialul folosit pentru acest produs este reciclat și asigură că este realizat într-un mod responsabil din punct de vedere social și ecologic.
  0 culori disponibile
Setati descendent

21 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Pungi de cumparaturi

De ce să cumperi genți personalizate din material textil de la Garrampa?

La Garrampa va putem oferi toate tipurile de saci de pânză de promovare pentru achiziția pe care le puteți personaliza cu logo-ul dvs., inclusiv un text sau o imagine, pentru a însoți you.In catalogul nostru veti gasi tot felul de saci mari și mici pânză, ideale pentru companii, evenimente, întreprinderi, asociații sau chiar universități sau colegii.  Alegeți ce ocazie este în valoare de ea pentru a proiecta saci dvs. tesatura personalizate. Profită de a da și una dintre pungi noastre tesatura pentru achiziții de publicitate ieftine. Realizăm personalizarea lor, prin tehnici diferite , cum ar fi broderie, serigrafie sau transfer. În plus, pungi noastre cârpă personalizate sunt la un preț foarte scăzut , astfel încât acestea să fie accesibile oricărui tip de eveniment sau de stabilire . De exemplu, dacă dețineți un magazin alimentar, nu ezitați să opteze pentru una dintre pungi noastre de pâine personalizate. De asemenea, saci mici cârpă din Garrampa sunt detaliile perfecte pentru o nunta sau comuniune . Nu uita că ei sunt un merchansing ideal pentru festivaluri, concerte și evenimente culturale de orice fel. Echipa Garrampa este formată din profesioniști cu mare, cu înaltă calificare, astfel încât calitatea ștanțare și timpii de livrare sunt cele cerute de miile de clienți care au încredere deja noi.  Consultați catalogul extinse pe site-ul nostru.

Cum să alegeți o pungă de cumpărături personalizată din pânză?

Geanta din material pentru achiziția publicitară pe care o alegeți va depinde de nevoile dvs. la acel moment. Un eveniment special, cum ar fi o nuntă, un târg, un seminar sau o modalitate excelentă de a face reclamă clienților dvs. Oferim ai o mare varietate de genti din stofa personalizate, realizate cu diferite tehnici de imprimare.Cu manere scurte sau lungi, cu sau fara guseu, poti comanda in cantitati mici, incepand de la 10 unitati! Si daca tot faci nu stiu ce model de geanta din stofa sa alegeti, nu ezitati sa ne consultati catalogul sau sa ne scrieti, fara nici un fel de angajament.

Ce tehnică de imprimare ar trebui să aleg pentru pungile mele promoționale tote bags?

Pentru alegerea ta să fie corectă, cel mai important lucru este să știi ce să folosească bagajele pânză pentru; Pe scurt, ce folos ai de gând să le dea, pentru că s-ar putea fi de gândire de a folosi pungi de dvs. tesatura ecologice ca pungi personalizate sau pur și simplu ca alternativă la plastic, atunci când fac cumpărături. Fie că este posibil, la Garrampa aveți o gamă largă de saci de pânză pentru a vă personaliza cu o fotografie, text sau logo-ul companiei sau asociația. La Garrampa va oferim o mare varietate de ștanțare tehnici, în funcție de tipul de sac ales, evenimentul sau logo - ul.  Alegeți o broderie pentru un finisaj de înaltă calitate sau, dacă preferați, ecran de imprimare, dacă aveți un buget strans. La rândul său, tehnica de transfer este cea mai preferată pentru opțiunea cantități mici. Și tipar digital, favorit în printuri color.  Profită și alege tehnica care potrivește cel mai bine bugetul de saci dvs. pânză personalizate. Descoperiți în modelele noastre catalog on-line originale si tehnici de pe site-ul nostru ștanțare.

Care este termenul de livrare pentru pungile mele de cumpărături personalizate?

La Garrampa vă putem oferi o gama larga de saci de pânză de publicitate la preturi ieftine, livrate în o perioadă de aproximativ 10-12 zile lucrătoare din confirmarea probei virtuale. Pentru comenzi de pungi personalizate pentru achiziții în afara Spaniei, termenul va depinde de țara de destinație și durata transportului. Pentru comenzi urgente din Spania, vă putem oferi un timp de livrare expres de 4-5 zile lucrătoare, într-o anumită selecție de saci. Nu ezitati sa consultati catalogul extinse pe web!

Pot să cumpăr pungi de cumpărături personalizate pentru persoane fizice?

Desigur! Vindem mai mult companiilor, dar servim si persoane fizice care doresc adesea sa ofere invitatilor saci personalizate la ocazii speciale precum nunti sau zile de nastere. Evident, oferim același serviciu de calitate și mai ales la aceleași prețuri care variază doar în funcție de cantitatea pe care o solicitați și de tehnica de imprimare pe care o alegeți.

Ce pot face dacă întâmpin dificultăți în plasarea comenzii mele?

Serviciul nostru pentru clienți este întotdeauna disponibil pentru a vă oferi cel mai bun suport. Dacă vă este dificil să comandați online de la cumpărători personalizați, ne puteți contacta în trei moduri: ● prin chat, ● telefonic la 976 09 90 54 ● prin formularul pe care îl veți găsi pe site-ul nostru. Unul dintre experții noștri vă va ajuta: trebuie doar să indicați articolele, cantitatea și orice personalizare. Veți primi apoi confirmarea comenzii sau a bugetului dumneavoastră.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Pungi de cumparaturi
Serviete pentru laptopServiete pentru laptop
Rucsacuri de publicitateRucsacuri de publicitate
Genți de toaletăGenți de toaletă
Genți personalizateGenți personalizate
Rucsac personalizat cu frânghieRucsac personalizat cu frânghie
saci de iutăsaci de iută