RON

Suporturi de card personalizate cu logo-ul dvs

Suporturi de carduri cu o mare varietate de materiale, cu optiunea de personalizare a logo-ului companiei dvs. Suporturile de carduri sunt un clasic pe piata de articole publicitare personalizate. În colecția noastră veți găsi două tipuri de suporturi de card publicitar care diferă în funcție de utilizare. În primul rând, avem clasicele suporturi pentru carduri cu un design foarte atractiv, în general realizate din metal, cu logo-ul companiei gravat cu laser sau serigrafiat color care sunt folosite pentru depozitarea cărților dumneavoastră de vizită pe care angajații dumneavoastră le vor oferi clientului atunci când prezentați. Avem, de asemenea, suporturi de carduri adezive din silicon care pot fi amplasate pe spatele telefoanelor mobile din plastic care pot fi personalizate cu logo-ul dvs., pe care le puteți oferi clienților dvs. pentru ca aceștia să-și pună cardurile de credit sau mai multe carduri.
...
Filtru  
Culori  
Eco  
Filtre
Culori
Eco
0
Setati descendent

4 Articole

 1. BLOCARE Blocarea cardului RFID
  Card RFID. Stratul de folie din interiorul acestui card blochează toate frecvențele radio care trec. Toate celelalte cărți din spatele acestui card de blocare vor fi protejate. (0,76 mm).
  Preț de la 1,09 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. SILICARD Suport cărți de vizită din sil
  Suport cărți de vizită din silicon, cu bandă adezivă, pentru a fi atașat pe spatele telefonului mobil.
  Preț de la 1,04 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Ecologic
  Carcasă din bambus CUSTOS + card RFID
  Card RFID cu înveliș de bambus. Folosind un câmp electromagnetic, face ca toate cardurile de 13,56 mHz (trenuri, autobuze, carduri bancare sau de credit) să fie protejate între 2 și 3 cm în jurul acestui card. (1,3 mm).
  Preț de la 6,66 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. PROTECTOR Husă de protectie pentru cardu
  Husă de protectie pentru carduri bancare, realizată din material PS și aluminiu, utilă împotriva demagnetizării cardurilor bancare sau de acces. Certificată RFID - Radio-frequency identification.
  0 culori disponibile
Setati descendent

4 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Deținătorii de carduri

Ce este un suport de card pentru a personaliza?

Un portofel pentru carduri este un portofel mic și compact conceput pentru a vă ține cardurile, fie că sunt de debit, de credit sau de vizită, carduri cadou etc. Un portofel funcțional vă va permite să stocați niște numerar, cardurile pe care le utilizați și vă va strecura cu ușurință în buzunare.

Ce tipuri de suporturi de carduri personalizate aveți?

Suporturi metalice pentru carduri. Acestea pot varia de la carcase metalice foarte ieftine și simple la carcase mai elegante și rafinate din aur, rodiu sau o varietate de alte metale prețioase. Chiar și cele mai puțin costisitoare cutii vândute la chioșcurile mall-urilor au adesea capacitatea de a grava cel puțin o monogramă de bază sau numele complet al proprietarului. Suport carduri din piele. Husele din piele au fost de multă vreme tipul meu preferat de husă. Dupa parerea mea tind sa aiba un aspect mult mai elegant decat port cardurile aurii, rodiu sau argintiu, in sfarsit port cardurile din plastic.

Care sunt modalitățile de personalizare a suporturilor de carduri en-gros?

Suporturile pentru carduri din aluminiu sau metal pot fi ștanțate cu laser, plin color sau cu o picătură de rășină. Tot prin tampografie in una, doua sau mai multe culori, in functie de modelul de suport carduri ieftin sau suportul de card personalizat care a fost ales. Avem o selecție dintre cei mai buni deținători de carduri.

Care sunt materialele din care sunt confecționate cardurile?

Suporturile originale personalizate pentru carduri sunt ideale deoarece sunt un cadou practic și ieftin cu o zonă de personalizare care îți permite să evidențiezi imaginea companiei tale. Avem o mare varietate de suporturi pentru carduri sau suporturi pentru carduri ieftine. Sunt realizate din diverse materiale precum suporturi pentru carduri din metal, plastic sau aluminiu, piele din piele, PVC și silicon. Exista si laminate ecologice in pluta, printre altele. Toate au unul sau mai multe compartimente pentru depozitarea cardurilor business, de credit sau orice alt tip.

Este util să oferiți cadou suporturi de carduri personalizate cu un logo?

Suporturile pentru carduri sunt un articol promoțional excelent de personalizat cu logo-ul tău. Sunt perfecte pentru a le oferi in campaniile de marketing ale companiei tale, precum si in evenimente, targuri si promotii. De asemenea, este foarte practic să purtați cărțile de vizită ale reclamelor sau ale angajaților companiei atunci când sunt în călătorie. Suporturile de card personalizate ieftine sunt un cadou grozav pentru clienții și colaboratorii dvs., deoarece sunt cadoul tipic ieftin, practic și foarte util în fiecare zi. Suporturile de card personalizate pe care le oferim sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Care este cantitatea minimă de comandă pentru suporturile de cărți de vizită?

Web-ul arată scalarea cantităților, cea mai mică fiind comanda minimă care va varia în funcție de modelul titularului de card ales. Prețul deținătorilor de carduri de afaceri sau de evenimente este determinat în mare măsură de costurile de personalizare, așa că cu cât cantitatea este mai mare, cu atât prețul unitar este mai mic.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Deținătorii de carduri
Rucsacuri de publicitateRucsacuri de publicitate
Foldere și portofoliiFoldere și portofolii
Portofele și poșetePortofele și poșete
Caiete personalizateCaiete personalizate