RON

Accesorii cadou personalizate

Descoperiți în această secțiune o selecție largă de accesorii vestimentare personalizate ca cadouri. Cea mai bună colecție de accesorii de modă, cu care să realizați branding-ul companiei sau brandului dvs.  Bijuterii, bijuterii, accesorii pentru păr, accesorii de tot felul, articole legate de îmbrăcăminte... avem de toate pentru a vă face trend! De exemplu, brățări pentru evenimente, coliere personalizate, inele ieftine, cercei, barete, bijuterii, suporturi de inele... De asemenea, ca accesorii vestimentare cadou personalizate avem o mare varietate de curele, eșarfe, bretele, etc. Tot în magazinul nostru online de accesorii vestimentare personalizate cadou din Zaragoza avem șireturi personalizate, brelocuri, umerase pentru genți... intră acum în această secțiune a Garrampa!
Filtru  
Gen  
Culori  
Marcă  
 1. Kariban 1
 2. K-up 5
Filtre
Gen
Culori
Marcă
 1. Kariban 1
 2. K-up 5
0
Setati descendent

6 Articole

 1. tractor de fermoar
  Snur din poliuretan si poliester. Tragere cu fermoar care vă permite să vă personalizați aspectul. Se vinde in seturi de patru bucati.
  Preț de la 1,12 lei /unitate
  12 culori disponibile
 2. Curea reglabilă cu știft
  100% poliester / 100% PU. Centura din poliester si poliuretan. Pinul vă permite să reglați cureaua la dimensiunea corectă.
  Preț de la 3,66 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Curea clasică reglabilă cu margine rotundă
  100% piele. Exterior din piele integrală care provine din stratul superior de piele de vacă cu un finisaj anilin. Interior din piele intoarsa nubuck de vaca. Margini rotunjite. Fabricat in Italia. Latime: 30 mm. Disponibil in 2 marimi: 90 cm si 105 cm lungime. Poate fi adaptat de la dimensiunea XS la XXL prin scurtarea lungimii datorita unui surub de blocare. Este livrat în cutia sa din bumbac pentru a facilita personalizarea.
  Preț de la 20,87 lei /unitate
  2 culori disponibile
 4. Curea plată reglabilă
  100% piele. Piele integrală care provine din stratul superior de piele de vacă cu un finisaj anilin. Cureaua clasica. Fabricat in Italia. Latime: 35 mm. Disponibil in 2 marimi: 90 cm si 105 cm lungime. Poate fi adaptat de la dimensiunea XS la XXL prin scurtarea lungimii datorita unui surub de blocare. Este livrat în cutia sa din bumbac pentru a facilita personalizarea.
  Preț de la 20,78 lei /unitate
  2 culori disponibile
 5. centură la modă
  100% piele. Piele integrală care provine din stratul superior de piele de vacă cu un finisaj anilin. Cureaua de moda. Fabricat in Italia. Latime: 30 mm. Disponibil in 2 marimi: 90 cm si 105 cm lungime. Poate fi adaptat de la dimensiunea XS la XXL prin scurtarea lungimii datorita unui surub de blocare. Este livrat în cutia sa din bumbac pentru a facilita personalizarea.
  Preț de la 20,87 lei /unitate
  2 culori disponibile
 6. centura clasica
  100% piele. Piele integrală care provine din stratul superior de piele de vacă cu un finisaj anilin. Fabricat in Italia. Latime: 30 mm. Lungimea totală a centurii: 125 cm. Poate fi adaptat de la mărimea XS la XXL prin scurtarea lungimii, deoarece catarama poate fi îndepărtată. Este livrat în cutia sa din bumbac pentru a facilita personalizarea.
  Preț de la 23,36 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

6 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Accesorii pentru rochie
Îmbrăcăminte și textileÎmbrăcăminte și textile
Hanorace personalizateHanorace personalizate
Tricouri personalizateTricouri personalizate
Ochelari de soare personalizațiOchelari de soare personalizați
Umbrele personalizateUmbrele personalizate
Brelocuri personalizateBrelocuri personalizate