RON

Genți personalizate ieftine. Faceți publicitate companiei dvs

Gențile publicitare sunt cel mai eficient produs publicitar pentru întreprinderile mici și mari. Este un cadou publicitar super practic, deoarece îl poți purta oricând cu tine; fie în mașină, fie în geantă. Gențile ieftine personalizate de la Garrampa sunt perfecte pentru a fi folosite ca merchandising la orice eveniment. Din acest motiv, sunt un cadou popular la târguri și congrese , mai ales că sunt un articol foarte util. In interiorul pungilor promotionale poti depozita tot felul de materiale publicitare precum brosuri sau fluturasi. Oferă cadoul durabilității, datorită pungilor personalizate de cumpărături Garrampa și uită de plasticele inutile.  Logo-ul dvs. va fi vizibil pentru toată lumea, datorită genților noastre imprimate. În colecția noastră veți găsi diferite modele de genți publicitare în diferite țesături și culori, pentru a se potrivi bugetului dvs. și mai ales imaginii de marcă a companiei dvs. .  Din iută, hârtie, bumbac, poliester sau nețesut ; să cumpere, să mergi la piață, să folosești o poșetă sau să duci de lucru. Descoperiți mai jos gama largă de genți personalizate ieftine.
Filtru  
Culori  
Eco  
Marcă  
  1. Result 1
  2. Ki-mood 23
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Marcă
  1. Result 1
  2. Ki-mood 23
Livrare
Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Genți personalizate

De ce să cumperi genți personalizate ieftine de la Garrampa?

Garrampa este un furnizor de genți publicitare, unde îți poți personaliza geanta cu logo-ul firmei, clubului, sălii de sport sau afacerii tale , printre altele. În plus, puteți adăuga o fotografie și un text, dacă doriți. Știați că tipărirea le facem în propriile noastre ateliere? La Garrampa ai ocazia să cumperi gențile noastre publicitare personalizate în cantități foarte mici, chiar și gențile noastre ieftine en gros. Acestea din urmă sunt foarte solicitate de companii, artizani, școli, asociații, comercianți, precum și utilizatori de tot felul. Nu uitam de linia noastra de genti personalizate ieftine pentru magazine si supermarketuri; rezistent si practic pentru a transporta diferite sarcini.  Realizam personalizarea gentilor dumneavoastra de orice tip si model , din diferite tehnici de printare: serigrafie, imprimare digitala, flocare etc. Descoperiți gențile noastre ieftine personalizate pentru evenimente precum curse sau concerte.Suntem o echipă de producție cu înaltă calificare și experiență în orice tehnică de ștanțare, ceea ce ne permite să controlăm calitatea și termenele limită de fabricație și personalizare ale genților dvs. . Din acest motiv, mii de clienți au încredere în Garrampa pentru a-și comanda gențile personalizate.  Descoperiți catalogul nostru de genți personalizate pe site-ul nostru.

Ce tip de pungă publicitară ar trebui să aleg pentru fiecare situație?

Iti poti alege geanta din stofa sau orice alt material , cu siguranta vei avea dreptate cu cadoul tau! În plus, gențile noastre personalizate ieftine sunt ideale pentru evenimente, precum și pentru a-ți face publicitate companiei clienților tăi. În acest fel, de la Garrampa, îți propunem să descoperi o gamă completă de genți promoționale complet personalizabile , disponibile într-o mare varietate de forme și culori, cu mânere scurte sau lungi. Nu ezitați să consultați catalogul nostru online.

Ce tehnică de imprimare va fi potrivită pentru pungile mele publicitare?

Pentru a alege tehnica de imprimare potrivită pentru gențile dvs., trebuie luate în considerare diferite aspecte. De la cantitate, până la sigla sau textul pe care doriți să îl ștampilați; trecând prin gama largă de culori pe care o avem. Toate acestea, conform bugetului dvs. La Garrampa va putem oferi diferite tipuri de marcare , toate realizate cu maxima garantie si calitate. Un exemplu clar în acest sens este serigrafia, potrivită pentru cantități mari, datorită costului redus. În plus, avem un transfer, pe care îl recomandăm pentru sume mici. Nu uitam, printare digitala pentru logo-uri, texte etc. care sunt colorate (cu patru culori). Toți acești factori vă vor permite să obțineți un buget personalizat pentru a decide să cumpărați pungile noastre publicitare pentru a le oferi la evenimente promoționale.  Ce așteptați pentru a arunca o privire pe site-ul nostru?

Care este termenul de livrare pentru gențile mele personalizate ieftine?

La Garrampa va putem oferi o gama variata de pungi publicitare la preturi ieftine, pe care vi le vom livra in o perioada de maxim 10-12 zile lucratoare, din momentul in care confirmati proba virtuala. , termenul va depinde de țara de destinație și de durata transportului. Pe de altă parte, pentru comenzile urgente din Spania, vă putem oferi un timp de livrare urgent de 4-5 zile lucrătoare, într-o selecție specifică de saci . Și descoperă cele mai bune pungi cadou personalizate!

Ce model de pungi de cumpărături personalizate ar trebui să aleg?

În colecția noastră veți găsi mai multe modele de genți publicitare în diferite culori, mărimi și țesături, astfel încât să o puteți alege pe cea pe care o preferați în funcție de bugetul dumneavoastră și de tipul de eveniment pe care trebuie să-l promovați. Avem genți viu colorate și cumpărători clasici din pânză bej; cu manere lungi si scurte; genți pliabile, genți cu fermoar și cumpărători termosigilați.  pungi de hârtie și gențile nețesute personalizate sunt printre cele mai economice și alături de genți de pânză, pânză și bumbac publicitare; Sunt reginele târgurilor și pot fi folosite și în magazine ca pungi de cumpărături. În sfârșit, gențile noastre personalizate din iută sunt foarte elegante și rafinate, ideale pentru a-ți promova brandul în cadrul unor evenimente speciale sau exclusive.

Cum vă personalizați pungile de cumpărături promoționale?

Pungile promoționale sunt de obicei serigrafiate, dacă logo-ul companiei dvs. este format din una până la patru culori plate. Cu toate acestea, dacă logo-ul sau imaginea dvs. necesită mai multe culori sau nuanțe; Vă vom personaliza pungile promoționale, prin imprimare digitală sau transfer digital. Dorim să vă oferim un rezultat cu adevărat unic. Dorim să vă depășim așteptările, pe baza muncii noastre. Cereți-ne ce doriți și vă vom sfătui fără niciun angajament.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Genți personalizate
Genți și rucsacuriGenți și rucsacuri
Geanta de voiaj personalizataGeanta de voiaj personalizata
Genti sportGenti sport
Rucsacuri de publicitateRucsacuri de publicitate
Genți plianteGenți pliante
Pungi de cumparaturiPungi de cumparaturi