RON

Mingi de stres publicitare

Mingi de stres din spumă de marcat cu logo-ul tău, în culori și forme distractive Mingile de stres personalizate sunt cele mai populare cadouri de birou pe care clienții și angajații le iubesc, deoarece pot fi ținute în mâini sau aruncate de perete, fără a le rupe, în timp ce se gândesc la ele. cum să rezolvi o problemă. Acesta este un cadou antistres personalizat foarte drăguț și distractiv pe care îl puteți personaliza cu ușurință pe site-ul nostru web sau solicitând ajutorul nostru. Trebuie doar să alegi modelul de la clasicele bile din PU până la cele cu forme mai particulare precum nor sau inimă sau bec, și să le dai la următorul târg.
Filtru  
Culori  
Livrare  
Filtre
Culori
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. SQUARAX Pătrat antistress
  Pătrat anti-stress din material PU moale.
  Preț de la 1,98 lei /unitate
  4 culori disponibile
 2. LIGHT Jucărie anti-stress / bec
  Jucărie anti-stress în formă de bec. Material PU moale.
  Preț de la 2,48 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Relaxați zarurile antistres din plastic relicup
  Zaruri antistres din PU. (Ia o pauză, mâine, poate fi, da, nu).
  Preț de la 3,47 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Mingi de stres

De ce să cumpărați bile de stres promoționale?

Puține articole promoționale au impactul atrăgător, utilizarea pe scară largă sau numărul mare de posibilități ale mingilor de stres promoționale. Mulți oameni le numesc „calmatoare de stres”, deoarece o minge este doar una dintre numeroasele forme disponibile, dar la Garrampa suntem tradiționaliști, așa că ne vom referi la ele drept „bile de stres”, indiferent de forma lor. Mingi de stres, care sunt realizate prin injectarea de poliuretan lichid cu celule închise într-o matriță și lăsarea acestuia să facă spumă, sunt la fel de comune în birouri și cabine ca pixurile și capsatoarele. Nu numai că sunt bune pentru ameliorarea stresului, dar au fost chiar promovate ca un instrument excelent pentru a contracara efectele sindromului de tunel carpian (deși recomandăm asistență medicală dacă se simt efectele tunelului carpian), precum și o modalitate excelentă de a exercițiu.mâinile, degetele, încheieturile și antebrațele pentru a juca golf sau a cânta la chitară.

Ce fel de mingi de stres personalizate aveți?

Cel mai important lucru de luat în considerare atunci când alegeți mingi de stres promoționale pentru clienții sau angajații dvs. este modul în care vor arăta pe un birou. După cum spunem adesea, un articol promoțional care este păstrat într-un sertar nu își face treaba pentru dvs., așa că pentru a menține tipul de vizibilitate și pentru a obține numărul de impresii pe care îl doriți, mingea dvs. de stres promoțională ar trebui să fie ceva pe care clientul dvs. își dorește să aibă la vedere. Vă vizați educatorii copiilor mici? Atunci cel mai bun lucru este că este capricios și jucăuș. Lucrători în cabină? Ne plac jucăriile și distracția. Poate că clientela dvs. este mai executivă, dar ați putea beneficia totuși de o mică ameliorare a stresului. Diverse mingi de stres de toate categoriile sunt potrivite pentru includerea într-un decor discret (recomandăm mingi de stres muzical).

Cât de mult să cumpărați de bile de stres personalizate?

Un alt aspect ar trebui să fie cantitatea de comandă. Bilele de stres promoționale sunt relativ ieftine, cu o rentabilitate excelentă a investiției, dar natura fabricării și tipăririi articolelor tridimensionale cu zone de imprimare multiple și turnare adesea complicată necesită o cantitate minimă între 25 și 100, în funcție de articol. Acest lucru, la rândul său, înseamnă că costurile minime ale comenzilor promoționale de mingi de stres îi iau adesea pe clienți pe nepregătite. Bilele de stres sunt un articol foarte eficient, dar vrei să te asiguri că campania ta (și bugetul campaniei) poate susține cel puțin 25 de bile de stres pentru a le oferi.

Sunt bilele anti-stres sigure pentru copii?

Deși toate mingile noastre de stres - ca orice alt produs pe care îl avem - sunt supuse unor teste riguroase de siguranță, nu recomandăm să le oferim copiilor sub 3 ani mingi de stres din cauza riscului de sufocare. Dacă sunteți în căutarea unui produs de oferit copiilor mici, vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta să găsiți un articol potrivit nevoilor dumneavoastră.

Care sunt avantajele de a oferi mingi de stres personalizate ca un cadou?

Mingile de stres promotionale sunt o idee de cadou care iti garanteaza o publicitate zilnica si de durata. În plus, datorită unei game largi de forme și culori disponibile, aceste articole antistres sunt cadouri foarte utile pentru clienții, colaboratorii sau furnizorii tăi pentru a-i ajuta să scape de stresul acumulat. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție completă pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun antistres personalizabil cu logo. Creați cadoul corporativ perfect pentru reclama dvs.

Care sunt tehnicile de imprimare posibile pentru bilele de stres personalizate?

Cea mai potrivită tehnică de imprimare pentru personalizarea antistresului este tampografia. Deoarece acestea sunt mici articole promoționale realizate din materiale moi, de-a lungul timpului am reușit să identificăm tampografia ca tehnica optimă de personalizare pentru imprimarea logo-ului companiei dumneavoastră. Datorită și utilizării unor cerneluri excelente, vom crea o imprimare de înaltă calitate pentru antistresul dvs. personalizat.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Mingi de stres
Sanatate si frumuseteSanatate si frumusete
Mingi de plajăMingi de plajă
SănătateSănătate
Îngrijire personalăÎngrijire personală
IgienăIgienă
Cadouri pentru asistenteCadouri pentru asistente