RON

Cadouri pentru decorarea casei tale și lumânări publicitare

Pacea interioară vine mână în mână cu toate aceste cadouri pentru a-ți amenaja casa și lumânările publicitare Garrampa. Lumanările noastre personalizate sunt un element publicitar foarte elegant și economic, precum și mijlocul ideal de a transmite calm și liniște. Prin urmare, este un articol foarte solicitat de spa-uri, magazine, coafor, centre de înfrumusețare, săli de sport și chiar dealeri. Și avem cele mai bune odorizante pentru casă, dar și o selecție întreagă de odorizante pentru mașini; lumânări promoționale, umidificatoare (unele cu difuzor automat), mikados, tămâie, pungi cu aromă etc. Diferitele noastre parfumuri vor contribui la îmbunătățirea stării de bine. Îndrăgostiți-vă de vanilie, cafea, lămâie, căpșuni, portocale sau ciocolată. Și nu uitați de parfumurile noastre naturale: crin, lavandă, iasomie, pin, ocean, trandafiri sau lenjerie proaspătă. În această secțiune a Garrampa veți găsi și suporturi de lumânări din lemn și seturi de diferite arome . Intră acum!
...
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. Ecologic
  PENTAS Suport de lumanare din lemn
  Suport de lumanare rotund din lemn de plop cu lumanare parfumata de vanilie.
  Preț de la 7,62 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic
  Lumanare antica cu parfum de vanilie
  Lumanare cu parfum de vanilie intr-un recipient din sticla cu diametrul de 7 cm cu capac din bambus. Prezentat într-o cutie cadou într-un tub de hârtie.
  Preț de la 14,31 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Ecologic
  ANCIENT HIGH Lumanare cu parfum de vanilie
  Lumanare cu parfum de vanilie intr-un recipient din sticla cu diametrul de 8 cm cu capac din bambus. Prezentat într-o cutie cadou într-un tub de hârtie.
  Preț de la 17,47 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Atmosferă și lumânări

Care sunt avantajele de a oferi lumânări personalizate ca un cadou?

Lumanarile ieftine personalizate pe care ti le oferim in aceasta sectiune sunt cadoul ideal pentru reclama ta. Oferă lumânări parfumate dacă vrei să oferi calm, seninătate și în același timp să faci un cadou util și elegant. Fie că vrei să le oferi cadou pentru un eveniment sau pentru clienții tăi, lumânările promoționale sunt un cadou ideal pe tot parcursul anului. Încălzește atmosfera evenimentului tău și luminează-ți comunicarea pe tot parcursul anului! Descoperiți diferitele forme, parfumuri și cumpărați online!

Cum pot cumpăra online lumânări personalizate?

Cumpărarea lumânărilor dvs. publicitare este foarte simplă, vă vom îndruma, pas cu pas! Identificați modelul potrivit pentru nevoile dvs., alegeți culoarea, poziția de imprimare, cantitatea și încărcați fișierul pentru a-l personaliza. Vă vom trimite o mostră virtuală, vom verifica dacă propunerea noastră se potrivește cu ideea dvs. și abia atunci când sunteți complet mulțumit vom începe producția!

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Atmosferă și lumânări
Cutii de prânzCutii de prânz
Mese de bucatarieMese de bucatarie
Pahare de bucătăriePahare de bucătărie
lumanari de Craciunlumanari de Craciun
Căni de personalizatCăni de personalizat