RON

Cutii de prânz publicitare ieftine

În toate casele ai cutii de prânz, într-un articol care se folosește mult, deoarece sunt foarte utile și nu știi momentan că s-ar putea să ai nevoie de ele. Dacă ceea ce doriți este să vă promovați afacerea, personalizați cutiile noastre de prânz cu logo-ul dvs. și duceți-vă marca oriunde ați merge.
...
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. Sâmbătă Cutie de prânz PP 600 ml
  Cutie de prânz cu 2 compartimente din PP. Include set de tacâmuri din PP în capac. Capacitate: 600 ml.
  Preț de la 14,36 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic
  JOI Cutie pentru sandviciuri
  Cutie de prânz din PP sau cutie de sandvici cu capac din bambus.
  Preț de la 12,77 lei /unitate
  2 culori disponibile
 3. Ecologic
  SAVANNA Cutie de prânz din oțel inoxidabil 600 ml
  Cutie de prânz din oțel inoxidabil cu capac și 2 tacâmuri din bambus. Include bandă elastică din poliester pentru a ține tacâmurile. Capacitate 600 ml. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 26,38 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Cutii de prânz

Ce modele de containere personalizate pentru mâncare la pachet aveți?

Putem clasifica cutiile de prânz din colecția noastră în funcție de diferite caracteristici. Vei gasi cutii de pranz personalizabile cu un singur compartiment sau cu mai multe compartimente pentru a putea separa diferite alimente; modele cu capac ermetic pentru a se asigura ca continutul nu se varsa in timpul transportului. Apoi le putem împărți în funcție de materialele compoziției: găsind plastic PP, oțel, sticlă, fibre de bambus sau grâu. In ceea ce priveste capacitate, putem satisface diverse nevoi, intrucat avem recipiente mici de aproximativ 230 ml, recipiente medii de aproximativ 500 ml si totodata cutii mari de pranz de 1l pentru a transporta cantitati mari de mancare ideale pentru picnicuri si excursii la munte.

Aveți ambalaje alimentare ecologice?

Da. Tendințele ecologice pentru protecția planetei sunt din ce în ce mai în creștere și sunt multe companii care, conștiente de acest lucru, doresc să transmită aceste valori clienților și angajaților oferindu-le cadouri corporative ecologice. De aceea, în colecția noastră de cadouri promoționale vei găsi întotdeauna articole promoționale ecologice. Mai exact, in aceasta categorie gasiti ambalaje alimentare de personalizat cu sigla companiei realizate total sau partial din materiale respectuoase. De exemplu, avem cutii de prânz din oțel cu capace de bambus, sau recipiente din plastic amestecate cu fibre de bambus sau grâu și cutii de prânz, cum ar fi cutia de prânz personalizabilă Eco, realizată cu fibre de bambus și amidon de porumb.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Cutii de prânz
Sticle personalizateSticle personalizate
Căni de personalizatCăni de personalizat
Frigider și pungi pentru alimenteFrigider și pungi pentru alimente
Mese de bucatarieMese de bucatarie
CocktailCocktail