RON

Căni personalizate pentru publicitatea evenimentelor angro

În magazinul Garrampa avem o colecție mare de căni personalizate, cel mai bun cadou pentru tot felul de ocazii. Nu ne referim doar la căni personalizate de nuntă sau căni personalizate pentru împărtăși, ci aceste articole de acasă sunt ideal ca mijloc de publicitate. De fapt, vă puteți proiecta căni și căni clasice cu logo-ul companiei dvs. aici.  Căni corporative pentru a-ți surprinde clienții sau pentru a-ți însenina diminețile cu o cafea bună pentru angajații tăi. Alege modelul care ți se potrivește cel mai bine: în diferite culori, dimensiuni, materiale și forme. Dacă ești un clasic, ceștile de cafea personalizate precum ceainicul nostru cu ceașcă încorporată, din ceramică sunt pentru tine; Avem si cesti de personalizat in pahar, ideale pentru infuzii si ceaiuri. Pentru alpinisti, avem o linie din inox, perfecta pentru orice escapada; Iar pentru cei în urmă, ce mai bun decât cupele noastre termos, ținând băutura caldă. Fără a uita, modelele noastre sustenabile: cupe ecologice și cu lemn de bambus.  Descoperiți acum toate tipurile noastre de căni personalizate pentru publicitatea evenimentelor angro, potrivite pentru restaurante și cafenele.
Filtru  
Culori  
Marcă  
  1. XD Design 1
Livrare  
Filtre
Culori
Marcă
  1. XD Design 1
Livrare
Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Căni de personalizat

De ce să cumpărați căni personalizate de la Garrampa?

Garrampa este furnizor de căni și ulcioare care pot fi personalizate cu logo, fotografie sau text și la un preț accesibil. De mulți ani, avem căni personalizate folosind tehnica de sublimare, serigrafie sau tampografie ; Totul depinde de tipul de cană.În atelierele noastre, echipa noastră de producție cu înaltă calificare și experiență realizează cele mai inovatoare tehnici de ștanțare; Acest lucru ne permite să controlăm costurile, calitatea cănilor personalizate și timpii de livrare. De aceea, mii de clienți au încredere în noi pentru a-și cumpăra cănile promoționale . Aceste cani personalizate sunt ideale pentru excursii sau picnicuri, fara a merge mai departe. În primul caz, se potrivesc perfect în orice geantă, rucsac sau valiză.  Vă punem la dispoziție un catalog extins de căni personalizate pentru afaceri, pentru asociații și pentru școli. Aceste căni personalizate pentru publicitatea evenimentelor angro sunt ideale pentru a fi așezate pe un birou sau ca cadou clienților tăi. Nu ezita! Personalizează-ți cănile cu logo-ul sau mesajul promoțional și fă un cadou corporativ original. Nu ezitați să consultați catalogul disponibil pe site-ul nostru.

Cum de a alege o cană personalizată ieftină?

Pentru a-ți alege cana sau bolul personalizat, la Garrampa îți oferim un catalog larg de căni originale : căni fantezie, porțelan, vintage, ceramice, căni termice, inox și chiar căni cu carabinier pentru drumeții. Pe scurt, căni de personalizat într-o varietate de culori și forme. Cănile personalizate sunt obiecte promoționale high-end la prețuri mici, perfecte pentru comunicarea corporativă a afacerii sau companiei tale. Descoperiți acum colecția noastră incredibilă de căni personalizate pentru evenimente publicitare angro și faceți publicitate mărcii dvs. cu un cadou senzațional. Aveți la dispoziție o colecție de căni pentru a fi personalizate la prețuri de vis . Ia-ți cana publicitară, de la aproximativ 40 de cenți pe unitate. Avem o mare varietate de forme, dimensiuni și modele disponibile pe site-ul nostru.

Ce tehnică de marcare să alegeți pentru o cană publicitară?

Pentru a alege corect tehnica de imprimare pentru o cană personalizată , trebuie să știi mai întâi dimensiunea ștampilei pe care o dorești; dacă este, de exemplu, un logo simplu sau plin color, sau dacă este o frază. In plus, va fi necesar sa stii ce tehnica sa folosesti: sublimare, serigrafie sau tampografie. O altă opțiune de ales este marcarea cu laser. Dar, pentru aceasta, cana de personalizat trebuie sa fie intotdeauna metalica.La randul ei, serigrafia este o tehnica de printare cu pret redus. Pe de altă parte, imprimarea prin transfer este indicată pentru cantități mici. Marcarea prin sublimare este indicată pentru personalizarea cănilor în patru culori. Aceste întrebări simple vă vor permite să vă definiți bugetul pentru achiziționarea cănilor dvs. publicitare personalizate la un preț accesibil.  Alegeți cana dvs. personalizată ca cadou corporativ pentru angajații sau clienții dvs.

Care este termenul de livrare pentru căni și cești publicitare?

La Garrampa va putem oferi o gama variata de cani, pahare si boluri personalizate la preturi ieftine si livrate in o perioada de 10-12 zile lucratoare de la confirmarea mostrei virtuale. Pentru comenzile de cani, pahare și boluri publicitare în afara Spaniei, termenul va depinde de țara de destinație și de durata transportului. Pe de altă parte, pentru comenzi urgente în Spania , putem oferi un termen de livrare de 4-5 zile lucrătoare. În acest din urmă caz, ar fi efectuată o selecție de căni, pahare și boluri.  Și tu, știi deja de ce să-ți proiectezi căni personalizate pentru evenimente publicitare angro? Nu ezita să consulți catalogul extins de pe web.

Ce model de căni publicitare ar trebui să aleg?

În colecția noastră veți găsi un număr mare de căni promoționale ieftine.  Aveți la îndemână diferite stiluri și culori, pe care le puteți personaliza după bunul plac și cu ajutorul nostru profesionist. Alegeți modelul dvs. dintre toate produsele noastre: căni de cafea, căni de ceai sau chiar căni de cappuccino Pe lângă clasicele căni din ceramică, veți găsi un sortiment de căni din bambus, metal și plastic. Cana dvs. personalizată este o realitate! Profitați și, pe lângă personalizarea logo-ului, alegeți culoarea de fundal a paharului , obțineți un efect opac sau strălucitor și descoperiți culoarea exactă a pantonului pentru a vă desemna tonul corporativ. Scrieți-ne și solicitați acum bugetul dvs. Cănile dvs. personalizate vă așteaptă.

Sunt o persoană fizică, pot să cumpăr căni personalizate?

Da, canile personalizate pot fi achiziționate atât de companii, cât și de persoane fizice. Pe langa clasicul cadou corporate pentru promovarea unui produs sau a unui brand, canile pot fi oferite, de exemplu, invitatilor la o petrecere de aniversare sau de absolvire. Sunt probabil printre cele mai utile și originale cadouri pe care le poți oferi prietenilor și familiei tale.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Căni de personalizat
Cană clasicăCană clasică
Căni de personalizatCăni de personalizat