RON

Căni termo reclame ieftine

A bea cafeaua sau infuzia, așezat și liniștit, este un privilegiu pentru mulți. Prin urmare, ce idee mai bună decât să oferim una dintre cănile noastre termice personalizate ; ideal pentru a-ți purta întotdeauna băutura caldă și pentru a o bea pe drum. Oriunde ai merge, mergi cu una dintre căni termos ieftine ale noastre: la birou, în autobuz, pe drum... marca ta va merge întotdeauna cu căni termos. Creați un design original și personalizați cănile noastre termo reclame ieftine! Găsește-l pe al tău printre diferitele noastre culori, dimensiuni și forme.  Preferi o cană termo cu mâner sau un pahar termo personalizat? Din oțel inoxidabil sau din plastic, precum și cu cârlig pentru rucsac, alegerea este a ta!  Oricum ar fi, la Garrampa avem modelul tău perfect de pahare termos publicitare ieftine.
Filtru  
Culori  
Marcă  
 1. XD Design 1
Filtre
Culori
Marcă
 1. XD Design 1
0
Setati descendent

1 articol

 1. Cana de cafea
  Cana de cafea
  Mai puțin înseamnă mai mult. Cu înălțimea sa de 8 cm, aceasta este cana perfectă cu perete dublu pentru aparatul dvs. de cafea. PP în interior. Deschidere ușoară prin răsucire pentru a preveni picurarea. Excelent pentru cafea Ristretto, Espresso și Largo. Doar spălare manuală. Continut 160 ml. Design înregistrat®
  Preț de la 4,10 lei /unitate
  4 culori disponibile
Setati descendent

1 articol

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Cana termo

De ce să oferiți căni termos personalizate ca un cadou?

Avem o mare varietate de pahare termos publicitare ieftine, deoarece funcția lor este super practică. Transportul băuturilor și menținerea temperaturii acestora fac din acest produs un cadou grozav. Ceștile noastre termos vor merge cu tine peste tot și, prin urmare, vor fi recunoscute în întreaga lume. Fă-ți remarcat, datorită acestui tip de marketing stradal. Aruncă o privire la oferta noastră grozavă în cani termice ermetice , noi ai tot felul de modele care te asteapta. Ia-ți cafeaua mereu fierbinte, din mâna lui Garrampa. Noi te vom astepta!

Cum putem personaliza cana termos cu logo-uri promoționale?

Suntem bucuroși să vă personalizăm cana termo promoțională cu logo-ul sau sloganul companiei la alegere. Ia-ți o cană termo pentru ceai din materialul care îți place cel mai mult. Cănile noastre termo-reclame ieftine sunt fabricate din plastic sau oțel inoxidabil. Personalizați-vă cana termică, folosind tehnica de tampografie : o tehnică de imprimare color. De asemenea, puteți utiliza gravura laser elegantă , care zgârie suprafața articolului promoțional fără a-l colora.

Care sunt avantajele de a oferi cadou căni termo personalizate?

Cănile termice pentru cafea sau orice băutură doriți, care au sigla companiei dvs., sunt un cadou grozav ideal. Și este că acestea pot fi adaptate ca un cadou promoțional în multe ocazii. Personalizând una dintre cănile noastre termos de cafea cu logo-ul dvs., veți obține publicitate de lungă durată . O garanție, deoarece calitatea articolelor noastre precum imprimarea lor este complet durabilă. Mulțumită structurii sale cu pereți dubli și materialelor precum oțelul inoxidabil, fiecare sticlă izolatoare menține lichidul din interior rece sau fierbinte, astfel încât să poată fi utilizat în activități în aer liber. .  În plus, fiind produse reutilizabile, ele te vor face să faci diferența. Compania ta va fi văzută de toți ca un brand ecologic și prietenos cu mediul.  Descoperiți acum cănile termice publicitare ieftine, pe care le avem pe site-ul nostru Garrampa. Cadouri promoționale pentru evenimente sau cadou grozav pentru clienți, angajați sau furnizori. Proiectează-ți cana termică în magazinul nostru online. Un cadou popular, ideal pentru toate tipurile de birouri.

Cum pot cumpăra căni promoționale personalizate?

Achiziționarea cănilor termice personalizate ieftine este foarte ușor cu Garrampa.  Găsiți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. , alegeți culoarea, imprimarea, cantitatea și trimiteți-ne fișierul pentru a-l personaliza. În plus, vă vom trimite o mostră virtuală gratuită realizată de experții noștri . Verificați dacă aceasta se potrivește cu ideea dvs. și, abia după aprobarea dvs., vom merge mai departe și vom începe cu producția cănilor dvs. termice publicitare.  Așa că acum știi, vino la Garrampa și creează-ți propria cană termos personalizată.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Cana termo
Mese de bucatarieMese de bucatarie
Cană clasicăCană clasică
TermosTermos
Căni de personalizatCăni de personalizat
CocktailCocktail