RON

Brelocuri publicitare personalizate

0
Recomandările noastreRecomandările noastre
 1. Breloc Coltax
  Preț de la 1,49 lei /unitate
Produse pentru bugetProduse pentru buget
 1. Breloc cu deschidere înțesată
  Preț de la 0,54 lei /unitate
 2. Brelocuri multifuncționale din metal Zoko
  Preț de la 0,59 lei /unitate
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

Articolele 1-36 din 130

Pagina
 1. Ecologic
  AUKIO Breloc de chei din pâslă RPET
  Preț de la 0,79 lei /unitate
 2. Ecologic
  SUORA Breloc de chei din pâslă RPET
  Preț de la 1,04 lei /unitate
 3. IMBA Breloc casă din plastic
  Preț de la 1,34 lei /unitate
 4. TOKENRING Breloc cu jeton (€uro token)
  Preț de la 1,49 lei /unitate
 5. GIOIA Breloc deget cu LED
  Preț de la 1,68 lei /unitate
 6. TECH Breloc dreptunghiular metalic
  Preț de la 2,92 lei /unitate
 7. Breloc metalic cu deschidere sticle
  Preț de la 3,32 lei /unitate
 8. Ecologic
  BOAT Breloc plutitor din plută
  Preț de la 3,42 lei /unitate
 9. ARIZO Lanternă aluminiu cu breloc
  Preț de la 3,76 lei /unitate
 10. Ecologic
  BALLARAT Breloc bambus în formă rotundă
  Preț de la 3,81 lei /unitate
 11. Ecologic
  BENDIGO Breloc bambus în formă pătrată
  Preț de la 3,81 lei /unitate
 12. Ecologic
  MATIKOS Breloc dreptunghiular
  Preț de la 4,80 lei /unitate
 13. NIL Breloc cu ursuleț
  Preț de la 5,98 lei /unitate
 14. GENUINE Breloc cu numeroase inele
  Preț de la 6,19 lei /unitate
 15. Llaveros personalizados alarmy de plástico vista 2
  ALARMY Alarmă personală mini cu brelo
  Preț de la 8,56 lei /unitate
 16. Ecologic
  CLAUER Cablu 3 în 1 din bambus
  Preț de la 9,26 lei /unitate
 17. FINDER Dispozitiv anti-pierdere
  Preț de la 17,19 lei /unitate
 18. HEIM Breloc metalic formă de casă
  Preț de la 1,44 lei /unitate
 19. SNIPER Breloc metalic in formă casă
  Preț de la 4,60 lei /unitate
 20. GLOBY Breloc metalic
  Preț de la 4,95 lei /unitate
 21. SIMPLIS Breloc pătrat, clasic, metal
  Preț de la 5,20 lei /unitate
 22. Llaveros clásicos nicles de fieltro vista 1
  Breloc Nickles
  Preț de la 0,10 lei /unitate
 23. Breloc cu monedă pentru mașină
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 24. Brelocuri multifunctionale Napil
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 25. Brelocuri cu monede Zabax
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 26. Breloc cu monede Frits
  Preț de la 0,50 lei /unitate
 27. La vânzare
  Breloc cu deschidere înțesată
  Preț de la 0,54 lei /unitate
 28. La vânzare
  Brelocuri multifuncționale din metal Zoko
  Preț de la 0,59 lei /unitate
 29. Breloc Vairel
  Preț de la 0,69 lei /unitate
 30. Brelocuri metalice originale ciclex
  Preț de la 0,69 lei /unitate
 31. La vânzare
  Breloc Harper
  Preț de la 0,74 lei /unitate
Setati descendent

Articolele 1-36 din 130

Pagina
Ești în căutarea unui cadou funcțional și original pe care să-l oferi clienților tăi? La Garrampa avem toată această linie de brelocuri publicitare personalizate care cu siguranță nu vor lăsa pe nimeni indiferent.  Brelocuri originale cu care să surprinzi atât clienții, furnizorii sau partenerii; cât despre rude.Și este că brelocurile noastre personalizate gravate sunt un suvenir foarte drăguț pentru ocazii speciale precum botezurile sau împărtășania. Un merchandising cu care nu numai că îți vei păstra cheile în siguranță, dar acest merchandising personalizat are mai multe funcții . Descoperiți toate modelele noastre de brelocuri cu ventuză de agățat, brelocuri personalizate deschizătoare de sticle , cu detector de raze v, cu carabinier, cu monedă pentru căruciorul de la supermarket, cu bandă de măsurare, întreaga noastră gamă de brelocuri cu lanternă (unele sunt alimentate cu energie solară), cu busolă, cu alarmă, cu cabluri de încărcare, brelocuri antibacteriene... tot felul de brelocuri personalizate ieftine te așteaptă la Garrampa!

Comercializare en-gros de brelocuri


Ce așteptați pentru a comanda brelocuri publicitare personalizate? Rețineți: cu cât comandați mai mult, cu atât va fi mai ieftin. Într-adevăr, comandarea angro de brelocuri publicitare vă va permite să obțineți prețuri extrem de competitive . Descoperă acum toate modelele noastre de brelocuri, realizate din diferite materiale precum lemn, plută sau metal. Avem și o selecție de brelocuri ecologiceȘi adevărul este că brelourile promoționale sunt un cadou personal și practic. Pentru că toată lumea are nevoie de un breloc publicitar personalizat! De fapt, dacă doriți să personalizați brelocurile online cu Garrampa, aveți 2 opțiuni: alegeți unul dintre brelocul nostru gravat și imprimați-vă logo-ul sau fraza (ai chiar și posibilitatea de a-ți face brelocul cu o inscripție gravată). foto) sau personalizați brelocuri cu forme caracteristice care se potrivesc cu tema companiei. In acest fel brelourile personalizate perfecte pentru imobiliare sunt acele brelocuri in forma de casa.Face-ti campania de marketing cu acest obiect fundamental de zi cu zi. Consultați acum catalogul online Garrampa și descoperiți selecția largă de brelocuri frumoase personalizabile.

Brelocuri promoționale de oferit


Brelocul nostru publicitar personalizat este un cadou grozav de făcut la ocazii speciale precum brelocuri de botez, brelocuri de Ziua Tatălui sau brelocuri pentru cupluri, deci ideale pentru petreceri precum aniversari, nunți sau Ziua Îndrăgostiților .  Intră în această secțiune de brelocuri promoționale pentru a oferi acum! Avem brelocuri în formă de ursuleț, în truse cadou, cu dispozitiv de localizare, cu ladă de pastile, cu poncho de ploaie, brelocuri cu memorie USB, cu suport pentru telefonul mobil și chiar un fluier. Puteți, de asemenea, să personalizați brelourile cu numele acelei persoane . Toate sunt avantaje! Scufundă-te în gama noastră largă de brelocuri publicitare personalizate, alege-l pe cel care îți place cel mai mult!

Întrebări frecvente despre Brelocuri personalizate

De ce să cumpărați brelocuri promoționale?

Brelocul dvs. promotional poate fi un colac de salvare pentru clientii dvs. care nu vor fi uitati. Dupa cum spunem adesea, cele mai eficiente articole promotionale pentru compania sau marca dvs. sunt cele mai utile, cele care au utilizare zilnica si vizibilitate de zi cu zi. Cu cât clientul dvs. găsește mai util articolul dvs. promoțional, cu atât va genera mai multe impresii și loialitate față de marcă respectivul articol. Nu există nimic mai util sau mai omniprezent decât un breloc. Pe lângă păstrarea cheilor noastre foarte importante într-un singur loc, un breloc face obiectele mici pe care le folosim în fiecare zi - mașini de tăiat unghii, etichete de fidelitate pentru magazine, lanterne, deschizători de sticle, stick-uri USB - la îndemână și accesibile, așa că dacă nu ai breloul chei la îndemână, îl cauți.

Ce tipuri de brelocuri promoționale aveți?

Ceea ce numim brelocuri standard este o categorie generală care încorporează brelocuri și diverse articole noutate, cum ar fi trăgători de fermoar și flotoare. Brelocuri metalice Deși sunt multe de spus despre brelocuri ca obiect promoțional pentru utilitatea și universalitatea lor, brelocurile pot fi, de asemenea, frumoase, iar selecția noastră de brelocuri metalice include multe piese artistice care, după gravare, fac favoruri grozave pentru nunți, cadouri. .pentru directori și recompense pentru angajați Brelocuri unice Această categorie este o colecție de brelocuri care nu se încadrează ușor în celelalte categorii, ceea ce înseamnă că unele dintre cele mai interesante articole promoționale pot fi găsite aici, cu ceva care să satisfacă aproape orice nevoie de campanie.

Cum să cumpărați brelocuri de chei promoționale?

Există câteva considerente de luat în considerare atunci când selectați brelocul potrivit pentru promoția dvs. Pe lângă găsirea unui breloc care se potrivește cu afacerea sau evenimentul dvs., este important să luați în considerare dimensiunea brelocului. Deși mulți oameni au început să-și poarte cheile în carabiniere, cleme de centură și șnur, majoritatea clienților tăi vor continua să-și poarte cheile în buzunare și poșete. Un breloc mare sau voluminos, cum ar fi unul folosit pentru ameliorarea stresului, poate fi prea greu de manevrat pentru un buzunar și poate ajunge într-un sertar unde este inutil pentru promovare. În același mod, este necesar să se țină cont de greutatea brelocului care nu numai că va călători cu utilizatorul, ci va atârna și de contactul mașinii.

Pot să văd o simulare a brelocului personalizat?

Desigur! Procedura de solicitare a simulării grafice a comenzii dumneavoastră este foarte simplă și intuitivă, dar rețineți că personalul nostru vă stă mereu la dispoziție pentru a vă ajuta în caz de îndoieli sau nevoi speciale. Selectați modelul brelocului pe care doriți să îl personalizați, cantitatea și culorile. a face un buget. Când vi se solicită să atașați și orice fișier (fotografie sau imagine) sau text pe care doriți să îl introduceți: departamentul de design va crea rapid schița, un document care arată cum vor fi brelocurile dvs. publicitare și pe care îl puteți modifica sau confirma, prin urmare începerea procesării comenzii dvs. În acest moment, trebuie doar să așteptați sosirea brelocurilor dvs. personalizate la data pe care ați găsit-o indicată în oferta dvs. In general, timpii de productie si livrare depind in principal de modelul ales si pot varia intre 7 si 10 zile lucratoare. Dacă trebuie să primiți comanda în mai puțin timp, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a solicita un serviciu de livrare în avans pentru o mică suprataxă.

Ce modele de brelocuri ieftine de chei recomandați?

La Garrampa ai multe variante din care sa alegi! Brelocurile cu logo pe care le avem la dispoziție sunt împărțite pe material pentru a ajuta clientul să aleagă modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor sale: cele din plastic sunt ideale pentru cei care doresc să realizeze brelocuri personalizate ieftine pe care să le ofere clienților lor la ocazii speciale, dar și Tu. va gasi mai multe modele metalice foarte versatile si rafinate, pe langa cele cu functie dubla, precum brelocuri dotate cu deschizatoare de sticle sau o mica lanterna, cu clapeta pentru cosul de cumparaturi, foarte practice atunci cand mergi la supermarket si, pt. clientii . cele mai elegante, atemporale modele din piele

Care este cea mai bună tehnică de imprimare pentru brelocurile de chei promoționale?

Tehnica de printare pe care am dori sa o recomandam celor care doresc sa realizeze brelocuri elegante cu o personalizare care sa reziste in timp este cea a gravurarii laser. Această tehnică este recomandată doar pentru brelocuri metalice, deoarece rezistența acestui material permite rezultate deosebit de bune. Totuși, chiar și brelourile ieftine pot fi personalizate într-un mod durabil și original: în funcție de modelul pe care îl preferi, de fapt, îți poți personaliza brelocul de merchandising cu fotografii sau cu imprimare de până la două culori.

Descoperă în acest videoclip toate motivele pentru a cumpăra brelocurile noastre personalizate

La garrampa iti oferim o mare varietate de brelocuri de personalizat, descopera in acest video toate motivele pentru care ar trebui sa iti cumperi brelocuri de la garrampa. Cele mai bune prețuri combinate cu o mare atenție comercială.