RON

Brelocuri publicitare personalizate

Ești în căutarea unui cadou funcțional și original pe care să-l oferi clienților tăi? La Garrampa avem toată această linie de brelocuri publicitare personalizate care cu siguranță nu vor lăsa pe nimeni indiferent.  Brelocuri originale cu care să surprinzi atât clienții, furnizorii sau partenerii; cât despre rude.Și este că brelocurile noastre personalizate gravate sunt un suvenir foarte drăguț pentru ocazii speciale precum botezurile sau împărtășania. Un merchandising cu care nu numai că îți vei păstra cheile în siguranță, dar acest merchandising personalizat are mai multe funcții . Descoperiți toate modelele noastre de brelocuri cu ventuză de agățat, brelocuri personalizate deschizătoare de sticle , cu detector de raze v, cu carabinier, cu monedă pentru căruciorul de la supermarket, cu bandă de măsurare, întreaga noastră gamă de brelocuri cu lanternă (unele sunt alimentate cu energie solară), cu busolă, cu alarmă, cu cabluri de încărcare, brelocuri antibacteriene... tot felul de brelocuri personalizate ieftine te așteaptă la Garrampa!
Filtru  
Culori  
Eco  
Marcă  
 1. Beechfield 1
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Marcă
 1. Beechfield 1
Livrare
0
Setati descendent

17 Articole

 1. POTY WOOD Breloc dreptunghiular
  Breloc dreptunghiular din lemn.
  Preț de la 1,04 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. IMBA Breloc casă din plastic
  Breloc în formă de casă, din plastic și inox.
  Preț de la 1,34 lei /unitate
  5 culori disponibile
 3. GIOIA Breloc deget cu LED
  Breloc cu formă deget, LED cu lumină și capăt moale pentru ecran LCD. Include 3x AG3 baterii.
  Preț de la 1,68 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. Breloc metalic cu deschidere sticle
  Breloc metalic cu deschizător de sticle.
  Preț de la 3,32 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 5. FUSTER Llavero regla carpintero 50 cm
  FUSTER Breloc cu ruletă tâmplărie 50cm
  Breloc cu ruletă pliabilă de tâmplar din ABS. Lungime: 50 cm.
  Preț de la 0,80 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 6. Breloc metalic cu panglică în formă de inimă
  Breloc din metal în formă de inimă, cu finisaj mat cu efect de perlă și bandă roșie din poliester. Prezentat in cutie individuala.
  Preț de la 3,71 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 7. Breloc publicitar in forma de casa
  Breloc în formă de casă cu finisaj nichel strălucitor.
  Preț de la 4,11 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 8. ROUNDY Breloc în formă rotundă
  Breloc metalic cu finisare nichelată, în formă rotundă.
  Preț de la 3,81 lei /unitate
  2 culori disponibile
 9. Ecologic
  Breloc BURNIE House și bambus
  Breloc de case din aliaj de zinc cu fața din bambus. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 3,81 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 10. HIPPY Llavero petaca Hipflask acero
  HIPPY Breloc de chei Hipflask
  Breloc de chei Hipflask din oțel inoxidabil. Capacitate: 28 ml.
  Preț de la 1,20 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 11. Breloc metalic cu monedă pentru mașină
  Breloc rotund metalic cu simbol pentru cosul de cumparaturi inclus.
  Preț de la 5,49 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 12. TRUCKY Breloc de camion metalic
  Breloc metalic în formă de camion. Prezentat în cutie neagră individuală.
  Preț de la 5,10 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 13. Breloc cu pompon
  Curea din material textil. Pomponul este conceput pentru a fi detașabil și interschimbabil, realizat din blană artificială. Adaptabil cu capacul B412.
  Preț de la 2,09 lei /unitate
  6 culori disponibile
 14. Llaveros con moneda porthos plastic con logo vista 1
  Produs nou
  PLASTIC PORTHOS. Breloc
  Breloc din plastic, pentru cosul de cumparaturi. Include o monedă de 0,50 EUR. 70x4x30mm
  0 culori disponibile
 15. PENTRU NOROC. Breloc
  Breloc metalic furnizat într-o cutie.
  0 culori disponibile
 16. ALLIN1 Llavero abridor 3 en 1 bambú
  ALLIN1 Unealtă de buzunar din bambus 3 în
  Unealtă de buzunar 3 în 1 cu husă din bambus și breloc. Include un desfăcător de sticle, un desfăcător de tirbușon pentru vin și un briceag de buzunar.
  0 culori disponibile
 17. STANRIN Breloc metalic cu suport tel
  Breloc metalic cu suport pentru telefon.
  0 culori disponibile
Setati descendent

17 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Brelocuri personalizate

De ce să cumpărați brelocuri promoționale?

Brelocul dvs. promotional poate fi un colac de salvare pentru clientii dvs. care nu vor fi uitati. Dupa cum spunem adesea, cele mai eficiente articole promotionale pentru compania sau marca dvs. sunt cele mai utile, cele care au utilizare zilnica si vizibilitate de zi cu zi. Cu cât clientul dvs. găsește mai util articolul dvs. promoțional, cu atât va genera mai multe impresii și loialitate față de marcă respectivul articol. Nu există nimic mai util sau mai omniprezent decât un breloc. Pe lângă păstrarea cheilor noastre foarte importante într-un singur loc, un breloc face obiectele mici pe care le folosim în fiecare zi - mașini de tăiat unghii, etichete de fidelitate pentru magazine, lanterne, deschizători de sticle, stick-uri USB - la îndemână și accesibile, așa că dacă nu ai breloul chei la îndemână, îl cauți.

Ce tipuri de brelocuri promoționale aveți?

Ceea ce numim brelocuri standard este o categorie generală care încorporează brelocuri și diverse articole noutate, cum ar fi trăgători de fermoar și flotoare. Brelocuri metalice Deși sunt multe de spus despre brelocuri ca obiect promoțional pentru utilitatea și universalitatea lor, brelocurile pot fi, de asemenea, frumoase, iar selecția noastră de brelocuri metalice include multe piese artistice care, după gravare, fac favoruri grozave pentru nunți, cadouri. .pentru directori și recompense pentru angajați Brelocuri unice Această categorie este o colecție de brelocuri care nu se încadrează ușor în celelalte categorii, ceea ce înseamnă că unele dintre cele mai interesante articole promoționale pot fi găsite aici, cu ceva care să satisfacă aproape orice nevoie de campanie.

Cum să cumpărați brelocuri de chei promoționale?

Există câteva considerente de luat în considerare atunci când selectați brelocul potrivit pentru promoția dvs. Pe lângă găsirea unui breloc care se potrivește cu afacerea sau evenimentul dvs., este important să luați în considerare dimensiunea brelocului. Deși mulți oameni au început să-și poarte cheile în carabiniere, cleme de centură și șnur, majoritatea clienților tăi vor continua să-și poarte cheile în buzunare și poșete. Un breloc mare sau voluminos, cum ar fi unul folosit pentru ameliorarea stresului, poate fi prea greu de manevrat pentru un buzunar și poate ajunge într-un sertar unde este inutil pentru promovare. În același mod, este necesar să se țină cont de greutatea brelocului care nu numai că va călători cu utilizatorul, ci va atârna și de contactul mașinii.

Pot să văd o simulare a brelocului personalizat?

Desigur! Procedura de solicitare a simulării grafice a comenzii dumneavoastră este foarte simplă și intuitivă, dar rețineți că personalul nostru vă stă mereu la dispoziție pentru a vă ajuta în caz de îndoieli sau nevoi speciale. Selectați modelul brelocului pe care doriți să îl personalizați, cantitatea și culorile. a face un buget. Când vi se solicită să atașați și orice fișier (fotografie sau imagine) sau text pe care doriți să îl introduceți: departamentul de design va crea rapid schița, un document care arată cum vor fi brelocurile dvs. publicitare și pe care îl puteți modifica sau confirma, prin urmare începerea procesării comenzii dvs. În acest moment, trebuie doar să așteptați sosirea brelocurilor dvs. personalizate la data pe care ați găsit-o indicată în oferta dvs. In general, timpii de productie si livrare depind in principal de modelul ales si pot varia intre 7 si 10 zile lucratoare. Dacă trebuie să primiți comanda în mai puțin timp, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a solicita un serviciu de livrare în avans pentru o mică suprataxă.

Ce modele de brelocuri ieftine de chei recomandați?

La Garrampa ai multe variante din care sa alegi! Brelocurile cu logo pe care le avem la dispoziție sunt împărțite pe material pentru a ajuta clientul să aleagă modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor sale: cele din plastic sunt ideale pentru cei care doresc să realizeze brelocuri personalizate ieftine pe care să le ofere clienților lor la ocazii speciale, dar și Tu. va gasi mai multe modele metalice foarte versatile si rafinate, pe langa cele cu functie dubla, precum brelocuri dotate cu deschizatoare de sticle sau o mica lanterna, cu clapeta pentru cosul de cumparaturi, foarte practice atunci cand mergi la supermarket si, pt. clientii . cele mai elegante, atemporale modele din piele

Care este cea mai bună tehnică de imprimare pentru brelocurile de chei promoționale?

Tehnica de printare pe care am dori sa o recomandam celor care doresc sa realizeze brelocuri elegante cu o personalizare care sa reziste in timp este cea a gravurarii laser. Această tehnică este recomandată doar pentru brelocuri metalice, deoarece rezistența acestui material permite rezultate deosebit de bune. Totuși, chiar și brelourile ieftine pot fi personalizate într-un mod durabil și original: în funcție de modelul pe care îl preferi, de fapt, îți poți personaliza brelocul de merchandising cu fotografii sau cu imprimare de până la două culori.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Brelocuri personalizate
Accesorii pentru rochieAccesorii pentru rochie
Ochelari de soare personalizațiOchelari de soare personalizați
Umbrele personalizateUmbrele personalizate