RON

Genți frigorifice portabile pentru muncă sau camping. Geantă frigorifică mică sau mare

Genți frigorifice pentru a transporta mâncarea și a păstra masa de prânz în cele mai bune condiții, alege dintre zeci de modele de genți frumoase pe care să le imprimi cu marca sau logo-ul tău!Gențile termice personalizate sunt un cadou de companie foarte util atunci când mergi într-o excursie sau la picnic, în aer liber sau în camping , deoarece servesc pentru a transporta băuturi sau alimente, păstrându-le mereu proaspete. Frigiderele personalizate sunt produse promotionale potrivite campaniilor de fidelizare, cadou pentru achizitionarea unui anumit produs sau cadou la targuri. Încercăm să putem oferi mereu o gamă largă de modele în culori variate, prețuri pentru toate nevoile și design atât clasic, cât și modern și inovator.
Filtru  
Culori  
Eco  
Filtre
Culori
Eco
0
Setati descendent

6 Articole

 1. PROMOCOOL Geantă frigorifică pt. 6 doze
  Geantă termoizolantă cu folie de aluminiu în interior, pentru 6 doze. Este produsă dintr-un material nețesut , 80g/m2, cu tighel alb. Material izolant: Spumă laminată cu folie de aluminiu. Capacitate 3L.
  Preț de la 4,01 lei /unitate
  5 culori disponibile
 2. CUBACOOL Geantă termoizolantă pentru do
  Geantă termoizolantă cu foiţă interioară de aluminiu, pentru 6 doze. Material exterior neţesut cu cusături albe. 80gr/m². Material izolant: Spumă laminată cu folie de aluminiu. Capacitate 3L.
  Preț de la 4,90 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. BIG CUBACOOL Geantă termoizolantă pentru st
  Geantă termoizolantă cu foiţă interioară de aluminiu, pentru 6 sticle de 1,5l. Material exterior neţesut cu cusături albe. 80gr/m². Material izolant: Folie de aluminiu. Capacitate 12,5L.
  Preț de la 10,40 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. CASEY Geantă termoizolantă 2 comp.
  Geantă termoizolantă cu 2 compartimente, din poliester 600D, folie de aluminiu în interior. Baretă de umăr reglabilă.
  Preț de la 13,96 lei /unitate
  6 culori disponibile
 5. Ecologic
  ICECUBE Geanta frigorifica 600D RPET
  Geanta frigorifica 600D RPET cu doua compartimente cu izolatie: 0,15 mm PEVA + 3 mm spuma Curea de umar reglabila.
  Preț de la 19,11 lei /unitate
  2 culori disponibile
 6. Ecologic
  Rucsac MONTECOOL Cooler din 600D RPET
  Rucsac frigorific marmorat pentru picnic din 600D RPET. Include accesorii de masă pentru 2 persoane: cuțit, furculiță și lingură din oțel inoxidabil, PP și sticlă din paie de grâu.
  Preț de la 56,18 lei /unitate
  2 culori disponibile
Setati descendent

6 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Frigider și pungi pentru alimente

Când este cel mai bun moment pentru a oferi pungi frigorifice personalizate?

Deși nu există o perioadă exactă pentru a oferi genți frigorifice personalizate, fără îndoială sezonul primăvară/vară este atunci când se primesc mai multe comenzi pentru acest cadou. Odată cu sosirea zilelor însorite am început să organizăm picnicuri în parcuri sau la munte sau să petrecem zile lungi la plajă cu prietenii sau familia. În aceste ocazii este important să aveți întotdeauna băuturi proaspete și să puteți proteja alimentele de soare și căldură. Din acest motiv, geanta termică este, fără îndoială, un cadou mai mult decât apreciat.

Ce modele de răcitoare personalizate aveți?

Avem mici frigidere portabile, ideale pentru toți cei care trebuie să aducă prânzul sau cina la serviciu. Avem apoi modelele clasice de picnic, ideale pentru a pastra alimentele si bauturile proaspete. Exista genti termice practice care pot fi purtate ca rucsac, intr-adevar foarte comozi, ca sa nu mai vorbim de gentile termice care amintesc de scenele tipice unui film american, unde mama pregateste o gustare sau pranz pentru baietii care merg la scoala.

Pot să comand o geantă frigorifică personalizată cu logo?

Nu este posibil să comandați unități individuale. Cantitatea minima necesara este de 25 (poate varia in functie de model, puteti consulta informatiile specifice din cadrul fiecarei fise de produs). Motivul este că folosim utilaje profesionale care realizează producție la comandă la scară largă, ceea ce ne permite să oferim prețuri competitive începând de la 25 de unități. De fapt, puteți vedea că prețul unitar scade pe măsură ce cantitatea crește.

Ce alte cadouri promoționale recomandați să asociați cu pungi frigorifice cu logo-ul companiei?

Aceste produse promoționale pot fi combinate, de exemplu, cu pături de picnic publicitare sau prosoape de plajă personalizate colorate. O opțiune ieftină ar putea fi recipientele personalizate pentru mâncare, un set de tacâmuri și sticle promoționale. Evident, frigiderele personalizate pot fi oferite împreună cu toate acele accesorii publicitare de vară precum ochelari de soare, șepci, șlapi, mingi gonflabile, evantai sau brelocuri promoționale pentru deschiderea sticlelor.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Frigider și pungi pentru alimente
Saci de pânzăSaci de pânză
Cutii de prânzCutii de prânz
Genți personalizateGenți personalizate
TermosTermos
Sticle de aluminiu personalizateSticle de aluminiu personalizate
PălăriiPălării
Genți de plajăGenți de plajă
Sticle personalizateSticle personalizate