RON

Cadouri de birou publicitare - Totul pentru afacerea ta

Filtru  
Categorie  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 8
 2. Branve 4
 3. Hello Kitty 1
 4. XD Collection 48
 5. XD Design 5
 6. XD Xclusive 8
 7. Swiss Peak 6
Envio  
0
Produse din categoria de top
 1. Ecologic
  Stilo multifuncțional Dowex
  Preț de la 23,17 lei /unitate

Pentru a face diferența în compania ta, a avea rechizite de birou personalizate cu logo-ul tău este un pariu grozav. Și, în acest fel, vei putea să te diferențiezi și să faci senzație mare în rândul clienților tăi, dar de asemenea cu lucrătorii tăi. În acest fel, la Garrampa vă așteaptă tot felul de cadouri de birou publicitare. Descoperiți caietele noastre personalizate sau calendarele noastre promoționale, un cadou interesant de făcut în fiecare Crăciun. In plus, pentru departamentele de contabilitate avem posesorii de carduri si calculatoare de publicitate. De asemenea, folderele și portofoliile sunt interesante pentru brandingul dvs. . Alege-l pe cel care iti place cel mai mult! Și în articolele noastre de papetărie personalizabile, alegeți blocnotesele noastre, ascuțitoarele de creioane, agrafele, riglele, lupele, stick-urile USB, radierele sau chiar trofeele pentru a premia cel mai bun lucrător al lunii.  Intră acum în Garrampa și oferă unul dintre aceste rechizite de birou publicitare.

Cadouri pentru afaceri și clienți


În orice spațiu de lucru, fie acasă, într-o cantină, într-un coworking sau chiar în birou; este necesar să existe o papetărie specială.  Acel material promoțional de birou care vă arată marca, oriunde lucrați. În acest fel, în magazinul Garrampa ne gândim la dvs. de zi cu zi și vă oferim un catalog uriaș de referințe legate de papetărie și lucru : caiete, agende, caiete, suporturi pentru creioane, mape și multe altele. Toate acestea disponibile intr-o mare varietate de culori, finisaje si stiluri astfel incat sa puteti echipa angajatii si clientii cu cele mai bune referinte personalizate.De la modele ecologice, cu materiale reciclate si reciclabile; la produse uimitoare, cum ar fi un suport pentru stilouri cu port USB și încărcător wireless. Avem si portofolii cu design foarte elegante sau calculatoare care functioneaza cu apa.

Cadouri pentru birou serigrafiate cu logo


Nu ne obosim să o spunem: una dintre cele mai practice și mai economice strategii de publicitate este folosirea articolelor personalizate . În acest caz publicitatea cadourilor de birou, întrucât au o vizibilitate foarte importantă, chiar și în afara mediului de lucru în sine.Și ce tipuri de cadouri de birou imprimate cu logo avem? De tot felul. Ca sa citam un exemplu: folderele personalizate cu logo sunt ideale pentru cadouri la evenimente si intalniri; pe lângă cursuri, discuții sau conferințe. Și dacă un lucru este clar, este că rechizitele de birou pot fi reciclate acasă. De exemplu: cadourile de birou de publicitate ale unui eveniment pot fi folosite ulterior de cei mici ca rechizite școlare. Calculatoare, note lipicioase, caiete... Consultați acum și vă consiliem de la Garrampa. Vă așteptăm!