RON

Cadouri pentru jucători

Intră în magazinul nostru online și descoperă toate cadourile pentru gameri pe care trebuie să le personalizăm. Dacă jucătorii de jocuri video se caracterizează prin ceva, acesta este entuziasmul lor pentru cadourile tehnologice. Dacă vrei să faci un cadou pentru un gamer și nu ai idee ce să oferi sau jocuri video, cel mai bine este să verifici lista noastră de cadouri cu nenumărate produse pentru a le face bine fără să știi despre jocurile video. Orice accesoriu tehnologic este întotdeauna o idee grozavă de cadou pentru pasionații de jocuri video. O idee grozavă pot fi Power Bank-urile sau încărcătoarele, cum ar fi un încărcător solar care are un panou solar cu care pot încărca toate dispozitivele necesare pentru a juca jocuri video ore și ore. Rucsacuri cu compartimente sunt, de asemenea, foarte populare pentru a transporta orice accesoriu tehnologic precum tablete si laptopuri. Dacă ceea ce cauți este un cadou ieftin și accesibil pentru jucători, mufele sau hub-urile USB sunt o idee grozavă de oferit fără a cheltui mulți bani. Dacă ceea ce aveți nevoie este un cadou pentru un eveniment la care urmează să meargă mulți jucători, cum ar fi un campionat de esports, avem o mulțime de cadouri ieftine de surprins, cum ar fi stick-uri USB sau pixuri cu accesorii pentru telefoane mobile și tablete.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. Ecologic
  Încărcător fără fir BAICOI Double Bob
  Încărcător fără fir dublă bobină pentru 1 dispozitiv cu carcasă din bambus și cu funcționalitate suport și suport stilou. Ieșire: DC5V/1.0A. Compatibil cu cele mai recente dispozitive Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 50,00 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic
  Set masa VIANA DESK
  Set de masă din ciment din bambus și calcar cu încărcător wireless. Include cablu USB de 100 cm. Ieșire DC 5V/1A. Compatibil cu toate dispozitivele compatibile QI, cele mai recente Android, iPhone® 8, X și mai noi. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 46,68 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Ecologic
  Încărcător fără fir MORO Bamboo
  Incarcator wireless cu carcasa din bambus. Include ceas cu alarmă cu afișaj LED albastru și temperatură. mufa adaptor AC-DC. Ieșire fără fir: DC5V / 1A. Compatibil cu cele mai recente Android, iPhone® 8, X și mai noi. Nu este potrivit în Marea Britanie.
  Preț de la 67,72 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Cadouri pentru jucători
CăștiCăști
Cadouri pentru călătoriCadouri pentru călători
Cadouri pentru studențiCadouri pentru studenți
Cadouri pentru alpinistiCadouri pentru alpinisti
Cadouri de gimnasticăCadouri de gimnastică
Cadouri pentru ingineriCadouri pentru ingineri