RON

Imbracaminte de lucru reflectorizanta Personalizata cu logo-ul dumneavoastra

Asigurarea siguranței lucrătorilor este prioritatea noastră principală. Din acest motiv, va propunem toata aceasta linie de imbracaminte de lucru reflectorizanta personalizata cu logo-ul dvs. In acest fel, lucratorul va fi vizibil, evitand eventualele situatii periculoase din mediul de lucru. Uniformele noastre reflectorizante sunt sinonime cu siguranță și prevenție.  La Garrampa avem tot felul de articole vestimentare de mare vizibilitate : veste reflectorizante ieftine, pantaloni de mare vizibilitate, tricouri, pulovere, tricouri polo; precum și diferite modele de jachete reflectorizante . În magazinul nostru online veți găsi și lâne reflectorizante personalizate, salopete, cămăși și softshell-uri. Fără a uita, întreaga noastră gamă de șapcă de înaltă vizibilitate.  Îmbrăcămintea de lucru cu vizibilitate ridicată este esențială în diferite industrii, pe lângă locurile de muncă legate de trafic, macarale sau personalul de curățenie municipală, printre altele. Mai presus de toate, pentru că sunt locuri de muncă de noapte.  Descoperiți în această secțiune toate hainele noastre de lucru de înaltă vizibilitate în galben fluorescent, roșu sau portocaliu.

Îmbrăcăminte de lucru fluorescentă de înaltă vizibilitate


Aruncă o privire la gama noastră largă de îmbrăcăminte de lucru reflectorizante și menține-ți angajatul vizibil și în siguranță în orice moment. Îmbrăcămintea noastră cu benzi reflectorizante pentru îmbrăcăminte permit purtătorului îmbrăcămintei să fie vizibil în orice moment. Vremea sau programul nu contează, lucrătorii care poartă hainele noastre de lucru reflectorizante personalizate cu logo-ul dumneavoastră își vor putea desfășura munca în siguranță și fără a-și asuma riscuri cu restul membrilor echipei. Deoarece funcționalitatea din acest lucru tipul de îmbrăcăminte de lucru este esențial.Și asta luăm în considerare la Garrampa. Respectăm reglementările actuale EN ISO 20471 sau EN 471, păstrând vizibilitatea ridicată la locul de muncă.  Culorile portocaliu, roșu sau galben fosfor permit o vizibilitate completă, astfel încât utilizatorul să se distingă de la mare distanță. În plus, îmbrăcămintea noastră de lucru cu vizibilitate ridicată variază în funcție de condițiile meteorologice și de riscuri, datorită calității noastre incredibile, vă personalizăm îmbrăcămintea de lucru reflectorizantă cu logo-ul dvs. în designul care vă place cel mai mult. Iar daca ai nevoie de sfaturi... poti vorbi si cu noi!  Descoperiți catalogul online Garrampa.

Îmbrăcăminte reflectorizantă pentru muncă


La Garrampa avem o gamă întreagă de haine de lucru reflectorizante la prețuri incredibile. Scopul articolelor de îmbrăcăminte cu benzi reflectorizante pentru îmbrăcăminte este protecția utilizatorului, că aceasta este marcată clar; pe lângă faptul că vă oferă confort și comoditate în timpul zilei dvs. de lucru. Descoperiți toate vestele reflectorizante, precum și întreaga noastră linie de pantaloni de înaltă vizibilitate. În plus, pentru a combate frigul, avem jachete de mare vizibilitate și o selecție din fleece reflectorizant, printre altele.  Personalizați-vă articolele de îmbrăcăminte reflectorizante cu Garrampa cu logo-ul mărcii dvs. Avem o mare varietate de articole de îmbrăcăminte cu vizibilitate ridicată. Alcătuiește-ți uniforma completă din haine reflectorizante de siguranță. Intră acum în magazinul nostru online!

Îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate și îmbrăcăminte de protecție reflectorizantă aprobată


Există 3 tipuri diferite de îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate.  Sunt numerotate de la 1 la 3 în funcție de vizibilitatea lor. Pentru fiecare clasă, standardul dictează zona și locația materialelor fluorescente, reflectorizante și de contrast.  Clasa 3: Suprafața totală fluorescentă este alcătuită din cel puțin 0,8 m2 și 0,10 m2 de material reflectorizant. Îmbrăcămintea de lucru de înaltă vizibilitate din clasa 3 este realizată pentru lucrări cu risc ridicat în exterior, cum ar fi pe margine. a unei autostrăzi, exteriorul unei clădiri, a unei case neîmprejmuite sau a unui șantier.  Clasa 2: Suprafața totală fluorescentă trebuie să fie mai mare sau egală cu 0,5 m², iar cea a materialului reflectorizant trebuie să fie de cel puțin 0,13 m². Uniformele de clasa 2 de înaltă vizibilitate sunt realizate pentru lucru în exterior, într-un spațiu delimitat. și clădire împrejmuită sau în împrejurimile acesteia.  Clasa 1: Suprafața totală fluorescentă trebuie să fie de cel puțin 0,14 m² și 0,10 m² de material reflectorizant. Îmbrăcămintea de lucru de înaltă vizibilitate de clasa 1 este realizată pentru lucrul de noapte în interior, în birouri sau case. Produsele oferite de magazinul online Garrampa respectă standardul ISO 20471 pentru a garanta siguranța lucrătorilor

Uniforme de lucru reflectorizante de mare vizibilitate ieftine


Avem haine de lucru reflectorizante, deci nu trebuie să renunți să mergi în siguranță la locul de muncă.  Vizibilitatea este esențială pentru a evita accidentele la locul de muncă. În catalogul nostru larg de îmbrăcăminte de lucru reflectorizante, personalizate cu logo-ul dvs., veți găsi o mare varietate de prețuri astfel încât, da sau da, să se potrivească cu dvs. buget. Alegeți-vă îmbrăcămintea de lucru de înaltă vizibilitate la prețuri accesibile și personalizați-o cu sigla companiei dvs. sau lăsați-o nemarcată. Personalizarea îmbrăcămintei de înaltă vizibilitate este foarte ușoară, chiar dacă are elemente fluorescente, poate fi și marcată cu compania dvs. logo-ul, designul dvs. sau un slogan. Trebuie doar sa vezi catalogul online Garrampa, sa ne spui ce ai nevoie si cantitatea si noi ne ocupam de confectionarea hainelor tale personalizate de mare vizibilitate.  Nu modificați, tăiați sau îndepărtați secțiunile reflectorizante sau fluorescente. Dacă doriți să vă personalizați îmbrăcămintea de lucru cu vizibilitate ridicată cu logo-ul companiei sau cu funcția fiecărui lucrător, asigurați-vă că nu ascundeți benzile luminoase, nu chiar și cu câțiva milimetri.

Întrebări frecvente despre Vizibilitate mare

Îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate poate fi spălată?

Da, vă puteți spăla hainele cu vizibilitate ridicată în mașina de spălat. Când spălați mașina, puteți utiliza un detergent ușor, dar nu înălbitor sau balsam. În plus, vă recomandăm să încercați să eviți să spălați produsele reflectorizante cu alte articole de îmbrăcăminte , cum ar fi blugii de serviciu sau orice îmbrăcăminte cu țesătură sau margini aspre. Margele microscopice de sticlă de pe filmul de transfer de căldură retro-reflectorizant pot fi uzate de textura aspră.

De ce este necesar să purtați îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate?

Acest tip de îmbrăcăminte de lucru nu numai că le face mai ușor pentru șoferi supraveghează lucrătorii noaptea, dar îi face și mai vizibili pentru șoferi în timpul zilei. De exemplu, garderoba noastră de înaltă vizibilitate este perfectă atunci când vremea nefavorabilă este o problemă (ceață, ploaie etc.).  Îmbrăcămintea cu vizibilitate ridicată reduce riscul de accidente și îmbunătățește siguranța generală.

Ce înseamnă KW Clasa 3 de înaltă vizibilitate?

În primul rând, toate îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate trebuie să să îndeplinească standardele de siguranță EN ISO 20471. Îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate certificată conform EN 20471 este clasificată în funcție de 3 clase de protecție, în funcție de volumul suprafeței fluorescente și retroreflectorizante. Astfel, Clasa 3 este cel mai înalt nivel de clasificare de înaltă vizibilitate și aceste produse necesită minim 0,8 m² de material fluorescent și 0,2 m² de bandă reflectorizante. La rândul ei, cea mai scăzută clasă de vizibilitate se referă la îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate clasa 1. Prin urmare, acestea sunt recomandate pentru utilizare ocazională sau când riscul este minim. De asemenea, îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate de clasa 2 este potrivită atunci când se lucrează în apropierea fluxurilor de trafic la viteze moderate. În sfârșit, îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate de clasa 3 este de preferat când se lucrează pe șosea sau cu viteză mare. În magazinul online Garrampa acoperim toate tipurile de protecție pentru care îți poți proiecta îmbrăcăminte de lucru reflectorizantă personalizată cu logo-ul dumneavoastră și că își îndeplinește cu succes misiunea.

De ce să cumpărați îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate de la Garrampa?

Suntem un magazin online care dispune de o gamă largă de îmbrăcăminte de lucru de înaltă vizibilitate certificate EN 20471 astfel încât să te poți echipa cu siguranță totală și în conformitate cu legislația în vigoare. La Garrampa am selectat cele mai bune mărci de specialitate. în haine de lucru reflectorizante. Descoperiți gama noastră largă de uniforme de înaltă vizibilitate în galben, portocaliu sau roșu fluorescent pentru a fi vizibile zi și noapte. Găsiți în această categorie diferite modele de imbracaminte de lucru unisex de înaltă vizibilitate: ambele înalte îmbrăcăminte de vizibilitate pentru bărbați și îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate pentru femei. Și mai ales la prețuri incredibile! Indiferent de bugetul dvs., în magazinul nostru online veți găsi îmbrăcămintea dvs. de lucru reflectorizante personalizată cu logo-ul dvs. Descoperiți cel mai bun raport calitate-preț, precum și funcționalitate și confort la un nivel avansat. Aruncă o privire pe site-ul nostru acum!

În ce situații este recomandabil să purtați îmbrăcăminte de lucru reflectorizantă?

În funcție de mediul de lucru, aveți la îndemână diferite tipuri de îmbrăcăminte de lucru cu vizibilitate ridicată. Totul va depinde de nevoile tale. Într-adevăr, dacă lucrați în aer liber, vă sugerăm uniformele noastre reflectorizante adaptate sezonului. Avem haine ușoare concepute pentru vară cu protecție împotriva razelor ultraviolete!De asemenea, vă puteți proteja de frig iarna purtând îmbrăcăminte caldă de mare vizibilitate. În plus, pentru ploaie, la Garrampa avem îmbrăcăminte de lucru reflectorizantă impermeabilă de înaltă vizibilitate care vă va proteja de apă și umiditate. La Garrampa știm că unele sectoare de lucru sunt obligate să respecte reglementările de înaltă vizibilitate, precum precum și pentru acoperirea altor riscuri, cum ar fi zonele ATEX. Prin urmare, veți găsi și îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate ATEX care se potrivește nevoilor dumneavoastră. În fine, avem îmbrăcăminte anti-tăiere de mare vizibilitate, precum și veste de mare vizibilitate, perfecte pentru muncitorii în construcții.  Intrați acum în catalogul online Garrampa și personalizați-vă îmbrăcămintea de lucru reflectorizantă cu logo-ul dvs.

Ce fel de articole de îmbrăcăminte veți găsi în hainele noastre de lucru reflectorizante?

La Garrampa, avem diferite tipuri de îmbrăcăminte de mare vizibilitate, îndeplinind diferite sarcini și nevoi. Și trebuie să fii vizibil, pentru a evita pericolele. Pe lângă jachete pentru diferite profesii cu risc, Aici vei găsi capace de lucru fluorescente pentru zilele caniculare, mai ales dacă veți petrece mult timp în aer liber. Pe de altă parte, pentru cei care lucrează afară, veți găsi pălării de lucru care să vă protejeze de frig, veste fluorescente galbene sau portocalii , pantaloni scurți de lucru, cămăși cu mâneci lungi sau scurte, parka, salopete sau halate. cu culori fluorescente etc.

Descoperiți îmbrăcămintea reflectorizante și îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate a lui garrampa în acest videoclip

În multe medii de lucru, vizibilitatea ridicată și îmbrăcămintea reflectorizante sunt esențiale. Uniformele reflectorizante oferă un grad de siguranță și ajută la prevenirea multor accidente la locul de muncă. La garrampa avem tot felul de haine reflectorizante de protectie. Intră în magazinul nostru online și descoperă cele mai bune prețuri la uniforme de înaltă vizibilitate.