RON

Uniforme personalizate de ospitalitate

Filtru  
Categorie  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. B&C 4
  2. Fruit of the Loom 4
  3. ROLY 5
  4. Russell 41
  5. WORKTEAM 62
  6. Premier 63
  7. Kariban 84
  8. K-up 2
Envio  
Talla  
KID
SR
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
Dacă v-ați gândit să vă actualizați afacerea de ospitalitate, nu ne putem gândi la o modalitate mai bună decât uniformele noastre personalizate de ospitalitate.  Echipați-vă echipa, oferind confort și prezență; reînnoind în același timp imaginea corporativă a sediului dvs. În acest fel, la Garrampa avem diferite uniforme de ospitalitate ieftine precum întreaga noastră gamă de îmbrăcăminte personalizată de bucătărie sau costum de ospătar.  Dorim să vă oferim stil și funcționalitate în egală măsură. Folosiți hainele noastre personalizate de ospitalitate în restaurantul, cantina, barul sau localul „gurmand”. Tu alegi cu Garrampa. Avem cămăși, pantaloni, veste, precum și alte accesorii precum cravate sau eșarfe pentru a-ți completa uniforma de ospitalitate personalizată. La fel, de pe site-ul nostru vă oferim diferite modele de șorțuri pentru ospătari și bucătari, pălării de bucătărie, precum și jachete de bucătărie originale (nu toate sunt albe!).  Găsiți aici îmbrăcămintea dvs. personalizată pentru ospitalitate în selecția noastră largă de uniforme de bucătar și ospătar. Femeile și bărbații din sectorul restaurantelor vor fi la modă cu Garrampa.

Îmbrăcăminte de ospitalitate pentru restaurante și baruri


Vrei să înființezi o unitate modernă la un preț avantajos? La Garrampa avem uniforme de bucatarie ieftine, precum si haine ieftine pentru ospatari.  Uniforme de ospitalitate personalizate cu logo-ul sau textul dvs., cu care să îmbunătățiți imaginea corporativă a afacerii dvs. și astfel să creați valoare adăugată. Suntem magazinul dvs. online de îmbrăcăminte pentru ospitalitate. La Garrampa avem sunt specialisti in fabricarea uniformelor de ospitalitate personalizabile. Distribuim in baruri, restaurante, cafenele si hoteluri. Și vă oferim cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Cumpărarea uniformelor de ospitalitate en-gros este foarte simplă cu Garrampa : avem diferite tipuri de șorțuri de bucătărie, veste de chelner ieftine, pantaloni de bucătar, jachete de bucătărie modernă, printre altele Opțiuni. Aruncă o privire la marea noastră varietate de modele, unisex, masculin și feminin, precum și la diferitele culori și finisaje, vizitează site-ul nostru acum!

Îmbrăcăminte de ospitalitate pentru bucătari și ospătari


La Garrampa avem uniforme de ospitalitate personalizate atât pentru bucătari și bucătari, cât și pentru ospătari și maetri. Aruncă o privire la întreaga noastră linie de îmbrăcăminte de lucru pentru restaurante și îmbracă toți angajații să se potrivească. Dacă noi cei de la Garrampa știm ceva , este că transmiterea acelui sentiment de unanimitate în îmbrăcămintea de lucru pentru ospitalitate oferă încredere clientului și o imagine bună a locului tău. Astfel, în magazinul nostru online avem încredere doar în cele mai bune mărci specializate în îmbrăcăminte pentru ospitalitate.  Valento, Roly, Velilla... descoperă cea mai bună calitate în Garrampa. Pentru bucătari, avem o gamă întreagă de jachete moderne de bucătar în diferite culori, pantaloni pentru lucrul în bucătărie, precum și șorțuri de bucătărie profesionale și toate o linie de pălărie de bucătărie personalizată.  Ia-ți haine ieftine de bucătărie la Garrampa! Pe de altă parte, avem veste de chelner, cravate, bretele, cămăși și o gamă întreagă de pantaloni de chelner.  Garrampa este magazinul dvs. online de uniforme pentru ospitalitate.

Uniforme pentru ospatar si bucatarie pentru restaurante


Uniformele pentru ospitalitate sunt, impreuna cu designul spatiului, unul dintre principalii factori pe care un client ii observa cand ajunge la un bar sau un restaurant, chiar inainte de calitatea mancarii sau a serviciului primit. Și este că prima impresie pe care o are un client despre o afacere este un factor determinant. Din acest motiv, tot mai multe unități decid să poarte haine de bucătărie personalizate (uniforme de ospitalitate elegante, haine de bucătărie originale și distractive...). Astăzi, putem vedea o mulțime de haine de bucătărie ieftine pentru afaceri legate de ospitalitate. In acest fel, gasim de la cele mai elegante haine de bucatarie pana la haine de bucatarie moderne. Cu toate acestea, deși moda se schimbă, în cadrul îmbrăcămintei personalizate de bucătărie continuăm să avem piese vestimentare de bază.  La Garrampa suntem specialiști în îmbrăcăminte pentru ospitalitate ieftină online. Combină costumul tău de bucătărie cu unul dintre șorțurile noastre originale de ospitalitate și desfășoară-ți munca în condiții magnifice. Articolele noastre vestimentare au fost selectate pentru protecția și confortul tău în timpul ziua de lucru. Garrampa va pune la dispozitie o gama completa pentru ospatarii de servicii indoor. Indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie, veți găsi uniforma de ospătar care vă place cel mai mult. Uniformele noastre au fost selectate pentru calitatea lor de fabricație și raportul calitate-preț foarte bun.  Descoperiți uniformele noastre de ospitalitate, combinația perfectă de eleganță, funcționalitate și confort. Scopul este să aveți un aspect îngrijit pentru a vă servi cât mai bine clienții și a transmite o imagine profesională bună.

Descoperiți costume de bucătar personalizate


Printre cele mai folosite articole vestimentare de bucătărie se remarcă jachetele de bucătar în diferite culori. Fără îndoială, ei sunt unul dintre protagoniștii uniformelor personalizate de bucătărie. În mod tradițional, acestea au fost albe, deși încetul cu încetul vedem noi culori sau modele mai originale.  Găsiți în Garrampa jachetele noastre de bucătărie de designer, precum și șorțuri personalizate. Știați că costumul bucătarului este format din două piese? În acest fel, în uniformele noastre personalizate de bucătărie, găsim și alte articole vestimentare de ospitalitate precum pălării sau pantaloni de bucătărie personalizați . Puteți alege din selecția noastră de jachete și pantaloni de bucătar!Costumul de bucătărie este o piesă esențială pentru această meserie , dar este și un semn distinctiv pentru a recunoaște profesionistul din bucătărie. Dulapul de bucatarie protejeaza de caldura aragazului si de tot felul de stropi. In plus, este o piesa a carei eleganta reflecta o imagine de companie care are grija de toate detaliile.  Un restaurant își arată identitatea prin uniforma de ospitalitate personalizată purtată de personal. Tesatura, culoarea și croiala articolelor de îmbrăcăminte sunt alese cu grijă pentru a afirma această autenticitate.

Întrebări frecvente despre Uniforme pentru ospitalitate

Din ce materiale sunt confecționate hainele de bucătărie?

Uniformele moderne de ospitalitate caută noi materiale și țesături respirabile, care sunt ușor de spălat și de călcat . Din acest motiv, la Garrampa am optat mai întâi pentru cool max fibres , care permit o mai bună respirabilitate și, prin urmare, un confort mai mare pentru bucătari. Pe de altă parte, bumbac și poliester permite ca lenjeria de bucătărie să fie mai durabilă și să poată fi spălată la mașină fără nicio problemă.

Ce considerente ar trebui să iau în considerare atunci când aleg uniformele de catering?

Uniforma și garderoba de bucătărie nu mai sunt pur și simplu funcționale, ci devin un instrument de comunicare în sine. Prin urmare, la Garrampa vă recomandăm personalizarea jachetelor de bucătar sau a garderobei ospătarului cu sigla restaurantului dvs. Și este că, odată cu dezvoltarea bucătăriilor deschise vizibile clientului, bucătăria de confecții devine o piesă vestimentară de imagine. Așadar, descoperă linia noastră originală de îmbrăcăminte pentru ospitalitate , cu care, pe lângă prezentarea meniului, stabilește personalitatea brandului restaurantului.

Cum arată hainele de catering în zilele noastre?

Uniformele personalizate de ospitalitate au evoluat de-a lungul timpului. La Garrampa, de fapt, am optat pentru designuri funcționale și confortabile pentru hainele de bucătar sau cămașa de ospătar De exemplu, tradiționala jachetă cu 4 găuri cu nasturi a lăsat loc jachetelor cu butoane apăsate și alb clasic. geaca de bucatar a fost transformata in alte nuante precum negru, bej sau chiar verde. La fel, jachetele cu piept dublu au devenit închideri asimetrice mai moderne. Când vine vorba de pantaloni de bucătărie, pantalonii clasici de bucătar cu picioare de hound nu mai sunt o alegere populară. Acum bucătarii caută pantaloni de bucătar originali în tonuri negre sau denim . Uniformele de bucătărie și de ospitalitate au fost reinventate.  La Garrampa vă oferim uniforme de ospitalitate personalizate complet actualizate.

De ce să cumpărați uniforme de catering personalizate de la Garrampa?

În magazinul Garrampa veți găsi catalogul nostru larg de îmbrăcăminte pentru ospitalitate online. Avem tot felul de piese vestimentare precum haine de ospătar sau cele concepute pentru bucătari sau bucătari. Ne adaptăm la bugete mai mici, datorită selecției noastre de uniforme de bucătărie ieftine . In acest fel, daca esti profesionist sau ucenic in scoala de bucatarie sau si elev in scoala de ospitalitate, te vei putea dota cu imbracaminte de o calitate incredibila la un pret mic. Costumele noastre îndeplinesc perfect cerințele actuale de igienă. Avem o selecție mare în ceea ce privește modelele, designul, țesăturile și culorile. La Garrampa vă oferim cele mai bune mărci de îmbrăcăminte pentru ospitalitate.

Întreaga noastră gamă de haine de ospitalitate pentru uniforme de bucătar și ospătar în acest videoclip

La Garrampa, oferim o varietate de uniforme de ospitalitate. Îmbrăcămintea bucătarului și a ospătarului pot fi combinate în diferite culori. Dulapul pentru ospitalitate poate fi personalizat cu sigla restaurantului, hotelului, barului sau cantinei dvs. Descoperiți prețurile în magazinul nostru online de îmbrăcăminte pentru ospitalitate.