RON

Brelocuri reclame ieftine originale

Brelocurile de publicitate ieftine originale sunt o modalitate inedită de a-ți surprinde clienții și cheile lor, le-ai văzut pe toate pe cele pe care le avem?
Filtru  
Culori  
Eco  
Marcă  
 1. Beechfield 1
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Marcă
 1. Beechfield 1
Livrare
0
Setati descendent

4 Articole

 1. Breloc metalic cu panglică în formă de inimă
  Breloc din metal în formă de inimă, cu finisaj mat cu efect de perlă și bandă roșie din poliester. Prezentat in cutie individuala.
  Preț de la 3,71 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic
  Breloc BURNIE House și bambus
  Breloc de case din aliaj de zinc cu fața din bambus. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  Preț de la 3,81 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. HIPPY Llavero petaca Hipflask acero
  HIPPY Breloc de chei Hipflask
  Breloc de chei Hipflask din oțel inoxidabil. Capacitate: 28 ml.
  Preț de la 1,20 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. Breloc cu pompon
  Curea din material textil. Pomponul este conceput pentru a fi detașabil și interschimbabil, realizat din blană artificială. Adaptabil cu capacul B412.
  Preț de la 2,09 lei /unitate
  6 culori disponibile
Setati descendent

4 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Brelocuri originale

De ce să faceți brelocuri personalizate originale ca un cadou corporativ?

Brelourile personalizate originale sintetizeaza toate calitatile cerute unui cadou de afaceri si pentru a fi un instrument de publicitate eficient. In primul rand utilitatea. Puține obiecte pe care le manipulăm în timpul zilei noastre au continuitatea expunerii brelocurilor personalizate pentru casă și mașină. Dacă personalizați un breloc, investiți în caracterul său practic și capacitatea de a vă exporta marca. O altă caracteristică a brelocului este durabilitatea: PVC, poliuretan, silicon sunt toate materialele care fac din brelocul tău un produs durabil. Brelocurile personalizate nu numai că își îndeplinesc funcția inițială, dar sunt multitasking și versatile. De fapt, în superpromo ai un catalog cu adevărat complet, există brelocul personalizat cu jeton de coș de cumpărături și lumină LED (albă, roșie, cu două surse de luminozitate), sau brelocul cu formă personalizată, poate o cască de miner cu lanternă sau breloc din plastic însoțit de o cârpă pentru curățarea ochelarilor sau o mini șurubelniță întotdeauna pentru ochelari. Sau diferitele versiuni de brelocuri tehnologice personalizate cu un stylus de cauciuc pentru un ecran tactil în combinație cu cleme magnetice, cu cabluri USB și un conector pentru încărcarea smartphone-ului.

Cât timp va dura livrarea comenzii mele de brelocuri originale?

Livrarea brelocurilor originale personalizate durează de obicei în jur de 10 zile lucrătoare, deși pentru unele modele de brelocuri pentru a le face cadou, timpul poate fi puțin mai lung. Cu toate acestea, în „fișa de produs” a tuturor brelocurilor din plastic sunt specificațiile reale pentru fiecare model diferit, astfel încât cu cea mai absolută transparență și claritate puteți citi data estimată de livrare a brelocului dvs. publicitar. Înțelegând că procesul poate fi accelerat prin plata unei mici suprataxe și că personalul nostru vă stă la dispoziție completă pentru orice nevoie specială.

Ce brelocuri ieftine recomandați ca și cadou promoțional?

Există întreaga gamă de brelocuri auto personalizate sub formă de vehicul sau cheie cu lumină încorporată, sau brelocuri de casă personalizate cu monedă detașabilă cu două lumini LED de mare luminozitate, echipate cu două baterii; sau brelocuri de personalizat cu structura transparenta, partea superioara detasabila si posibila introducere a unui card potrivit pentru imprimare pentru brelocuri digitale. Acestea sunt însă doar exemple: consultă catalogul online superpromos.es și alege brelocurile ieftine preferate. Brelocurile din plastic sunt printre primele zece cadouri de afaceri preferate. Pentru că sunt practice, funcționale, ieftine și atractive după cum pretinde reclamele. Pe site-ul nostru gasesti cele mai diverse modele de brelocuri de personalizat. Trebuie doar să scrii superpromos.es și să intri într-o lume magică

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Brelocuri originale
Brelocuri personalizateBrelocuri personalizate
Pixuri personalizatePixuri personalizate
Puzzle-uri și puzzle-uriPuzzle-uri și puzzle-uri
Jucării personalizateJucării personalizate