RON

Caiete ieftine personalizate cu bandă elastică

Dacă ești în căutarea unui design original pentru caietul tău publicitar, ai grijă să vezi caietele noastre ieftine personalizate cu bandă elastică pe care le avem la Garrampa. Le avem în tot felul de culori, perfecte pentru a le combina. in tot felul de situatii. Personalizează-ți caietul de note cu marca, fraza sau designul personalizat.  Aceste caiete personalizate cu bandă elastică sunt ideale pentru orice tip de afacere : dintr-o academie; chiar și într-un birou, trecând printr-un mijloc de comunicare. Nu știi niciodată când este necesar un caiet personalizabil cu bandă de cauciuc.  La Garrampa avem diferite modele. Se remarcă caietele ecologice personalizabile, realizate din materiale reciclate, precum și modelele noastre de caiete antibacteriene. Scrieți ceea ce vă place cel mai mult, pe lângă păstrarea sănătății tuturor.
...
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

4 Articole

 1. Ecologic
  SONORACORK A6 pix cu capac de plută pentru notebook
  Caiet A6 cu 70 de coli de hârtie reciclată și copertă din plută. Pix din carton reciclat și părți din amidon de porumb (PLA). cerneala neagra
  Preț de la 4,60 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. SQUARED Carnet A5
  Carnet A5 cu 96 pagini de matematică și închidere cu bandă elastică.
  Preț de la 6,83 lei /unitate
  3 culori disponibile
 3. Ecologic
  CANVAS Carnet A5 cu copertă din plută
  Carnet A5 cu 96 pagini dictando și copertă din pânză, cu elastic și fundă.
  Preț de la 9,26 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 4. SOFTNOTE Carnet dictando copertă PU
  Carnet A5 de notițe, liniatură dictando, copertă moale din PU. Conține 80 file dictando, buzunar interior pe coperta din spateine și loc lateral pentru instrument de scris.
  Preț de la 16,88 lei /unitate
  2 culori disponibile
Setati descendent

4 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Caiete cu bandă elastică

De ce să oferiți caiete personalizate ieftine cu bandă elastică ca un cadou?

Caietele noastre ieftine personalizate cu bandă elastică sunt un instrument de lucru foarte practic. Cu acest tip de caiet personalizat puteți lua notițe, aduna idei, nota întâlniri și vă puteți aminti evenimente importante. Descoperiți caietele noastre și caietele personalizate pentru a oferi cu logo sau slogan și oferiți-le tuturor clienților dumneavoastră. Datorită acestor articole promoționale, veți putea face mesajul dvs. publicitar vizibil pentru toți clienții dvs. Caietele cu bandă elastică sunt un cadou original de distribuit la diferite evenimente precum festivaluri, congrese sau conferințe.

Este mai bine să oferiți cadou un caiet cu bandă elastică sau un suport de documente?

În primul rând, spuneți că, oricum ar fi, ambele articole promoționale sunt un mic dar grozav cadou pentru toți angajații dvs. De asemenea, datorită caietului dvs. cu bandă elastică personalizată sau suportului dvs. personalizabil pentru documente; Veti obtine o imagine pozitiva, profesionista si competenta in ochii clientilor dvs. Acestea fiind spuse, de la Garrampa va spunem ca daca organizati o conferinta, intalnire sau curs; În opinia noastră, cel mai bine este să obțineți unul dintre caietele noastre ieftine personalizate cu bandă elastică. Adaugă logo-ul tău și combină-le cu stiloul tău ieftin, pe care îl poți oferi tuturor participanților într-un kit de bun venit complet și util.Dimpotrivă, dacă ești în căutarea unui articol care să-ți promoveze vânzările; Suporturile pentru documente personalizate cu sigla companiei sunt cel mai potrivit accesoriu pentru tine. Conturi cu blocnotes, compartimente pentru cărți de vizită și, unele dintre ele, includ și un calculator sau un spațiu pentru power bank; ideal pentru incarcarea telefonului mobil.

Cum se personalizează caietele comerciale cu bandă elastică?

Fără îndoială, cea mai solicitată tehnică de imprimare pentru caietele noastre ieftine personalizate cu benzi elastice este serigrafia. Caietele dumneavoastră cu benzi elastice pot fi serigrafiate cu una sau două culori, deoarece este o metodologie foarte economică. și accesibile pentru orice buzunar.Personalizează-ți caietele personalizate ieftine cu bandă elastică la Garrampa și dă-le oamenilor , în timpul campaniilor promoționale la târguri și evenimente promoționale. Pe de alta parte, daca te gandesti sa personalizi coperta caietului cu o fotografie sau o imagine cu multe culori, adaugand chiar si nuante; Simte-te liber sa folosesti un transfer digital sau un transfer serigrafic.De asemenea, pentru unele modele precum caietele cu benzi elastice personalizabile exista posibilitatea de a imprima sigla in basorelief sau cu gravare laser pentru un efect cu adevarat unic. Acest lucru se va întâmpla, de exemplu, cu modelele din material textil sau din piele. Rețineți: caietele noastre pot fi personalizate pe copertă, față și spate, dar nu și pe interiorul paginilor. În plus, zona de imprimare variază în funcție de model și tehnica de personalizare aleasă. În acest fel, imprimarea digitală permite personalizarea întregii suprafețe ; în timp ce tampografia, care permite 4 culori spot, nu este întotdeauna disponibilă pe întreaga suprafață. Avem și modele în care este posibil să plasați logo-ul sau să scrieți doar într-o zonă anume precum dedesubt sau în centru. Pentru mai multe informații, consultați serviciul nostru pentru clienți.

Ce model de caiete cu bandă elastică personalizate ieftine ar trebui să aleg?

Avem tot felul de modele de caiete cu benzi elastice personalizabile. În colecția noastră, veți găsi diferite șabloane de caiete personalizate pe care să le oferiți clienților dvs. în acțiunile dvs. de marketing și campaniile de publicitate. Atunci când alegeți caietele dvs. promoționale , trebuie să țineți cont de următoarele: dimensiunea (A4, A5 sau caiete cu bandă elastică de buzunar), material cu care să realizați coperțile și foile (poliester, hârtie , carton, țesătură etc.) și, de asemenea, forma paginilor . Este foarte important să știi cum vrei paginile. Un caiet cu bandă elastică cu pagini pătrate, cărnite sau complet goale? Tu alegi la Garrampa! Descoperă în această selecție de caiete cu benzi elastice o varietate de șabloane , care se adaptează la tot felul de nevoi și preferințe. Trebuie doar să-l alegi pe cel care îți place cel mai mult, așa de simplu e! În sfârșit, trebuie menționat că printre ultimele noastre noutăți avem o gamă de caiete ecologice cu benzi elastice, realizate din hârtie reciclată sau acele caiete personalizate cu copertă din plută sau carton reciclat. În plus, avem tipuri de pagini, realizate cu reziduuri de piatră și rocă prezente în natură, care o fac rezistentă la apă și rupere.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Caiete cu bandă elastică
Pixuri personalizatePixuri personalizate
Caiete personalizateCaiete personalizate
Foldere și portofoliiFoldere și portofolii