RON

Snururi publicitare personalizate pentru evenimente

Snururi personalizate cu logo-ul dvs. pentru a vă arăta identificat în evenimentele și târgurile dvs. de companie
Filtru  
Culori  
Eco  
Filtre
Culori
Eco
0
Setati descendent

3 Articole

 1. LANY Lanyard cu agăţătoare metalică
  Lanyard cu carabină metalică şi cataramă detaşabilă și sistem de siguranţă. 20 mm lătime. Personalizarea prin sublimare este posibilă doar pe produsele de culoare albă.
  Preț de la 1,24 lei /unitate
  10 culori disponibile
 2. WIDE LANY Lanyard, cârlig metalic 25mm.
  Lanyard cu cârlig metalic, buclă detașabilă și siguranță. Lățime de 25 mm. Personalizarea prin sublimare este posibilă doar pe produsele de culoare albă.
  Preț de la 1,68 lei /unitate
  6 culori disponibile
 3. Ecologic
  LANY RPET Lanyard din RPET cu carabină
  Lanyard din RPET cu carabină metalică și despărțitor de siguranță. Personalizarea prin sublimare este posibilă doar pe produsele de culoare albă.
  Preț de la 1,73 lei /unitate
  4 culori disponibile
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Snururi

Care sunt diferitele materiale din care sunt confecționate șnururile publicitare?

Există diferite materiale din care să alegeți atunci când vă alegeți șnururile. Cele mai frecvente considerații pot fi utilizări, aspect și preț. NailonNailonul este o alegere obișnuită pentru șnur, deoarece este un material moale, confortabil și ieftin. PoliesterPolyesterul este un material durabil care, pe lângă faptul că este ieftin, permite imprimarea prin sublimare, care este un proces luminos, plin de culoare. Elastic Elastic este un material care se întinde și permite o potrivire universală. Bumbac Bumbacul este o altă alegere populară deoarece este un material moale, confortabil și ecologic. Este, de asemenea, durabil. Neopren Neoprenul este un material durabil și rezistent la apă, ceea ce îl face ideal pentru șireturi. Satinul, deși strălucitor, este o țesătură durabilă, care va arăta totuși logo-ul imprimat. PVC este un material durabil. , flexibil și ușor, care este o opțiune excelentă pentru șnur Poți descoperi diferitele materiale pentru șnur personalizate pe site-ul nostru și să-l alegi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Care sunt avantajele investiției în lanțuri personalizate?

Scopul expres al șnururilor personalizate este identificarea angajaților și promovarea mărcii. Cu toate acestea, companiile pot beneficia de șnururi în mai multe moduri. Snururile sunt adesea oferite la târguri comerciale și evenimente pentru a ajuta la identificarea ceea ce caută. permite ca acel cadou să devină un instrument de publicitate, deoarece îl poți folosi în mediul tău personal și dă vizibilitate brandului tău. La Garrampa avem diferite modele de șnur personalizate.

Ce tip de atașament pentru șnur ar trebui să aleg?

Există diferite tipuri de cârlig pentru șnur, toate sunt adaptate nevoilor clienților. Clip Bulldog: Perfect pentru șnururile care dețin suporturi pentru insigne sau insigne. Cârlig de rezistență: similar, dar mai puternic și mai ușor, funcționalitate cârlig pivotant. un accesoriu pentru chei Breloc cu clemă metalică crocodil și buclă: inelul este cusut pe șnur, iar apoi clema metalică crocodil și bucla sunt atașate la șnur Cârlig oval: cârlig de metal și clema cu arc sunt împinse în jos pentru o deschidere ușoară. cârlig metalic: cârlig din metal durabil și versatil Cârlig pentru degetul mare: cârligul metalic cu arc este ușor de deschis și utilizat. Gheara homar: la fel ca funcționalitatea cârligului pentru degetul mare Carabinier: o buclă de metal cu uși cu arc sau șuruburi care permite introducerea sau îndepărtarea rapidă de frânghie sau altele echipament de alpinism Buclă detașabilă pentru telefon - O buclă mică pentru dispozitive electronice mobile sau USB etc.

Ce tip de cordon personalizat este cel mai potrivit pentru industria sau evenimentul meu?

La Garrampa avem ani de experiență în sectorul șnururilor, avem diferite tipuri de șnur personalizate care se adaptează nevoilor dvs. Snururi pentru angajați Snururile personalizate servesc pentru securitate și conformitatea cu reglementările PCI. Deoarece securitatea este un aspect important. În multe locuri de muncă și asta Conformitatea PCI impune ca insignele să fie purtate deasupra taliei, tot mai mulți angajați poartă șnur personalizat. Folosirea unui șnur pentru a consolida mesajele cheie ale companiei este o modalitate excelentă de a vă asigura că mesajul este vizibil în fiecare dimineață și pe tot parcursul zilei. atunci când au nevoie să aibă încredere în îngrijirea lor.Lanyards for Education Setările școlare pun în mod firesc un mare accent pe siguranță. Profesorii școlilor primare, colegiilor și universităților, precum și oaspeții, trebuie să poarte un act de identitate, oaspeți sau voluntar pe un șnur personalizat pentru a fi ușor identificabili ca persoane autorizate să se afle într-o clădire de școală sau universitate. si evenimente este foarte importanta identificarea persoanelor, pentru care se livreaza de obicei la intrare un cordon personalizat.Vizitati site-ul nostru pentru cordonele personalizate.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Snururi
NuntăNuntă
Merchandising pentru evenimente si congreseMerchandising pentru evenimente si congrese
Caiete personalizateCaiete personalizate
Pixuri personalizatePixuri personalizate
FateteFatete