RON

Șepci personalizate pentru camionete

În magazinul nostru online vindem șepci personalizate pentru bărbați și băieți. Intră pe site-ul nostru și consultă diferitele modele de șepci de camion pentru a le personaliza. Șepcile de camioner se caracterizează de obicei prin a avea culori contrastante care se combină cu alb și alte culori precum portocaliu, verde, roz, galben, albastru, negru și orice altă culoare de care ai putea avea nevoie. Avem șepci trucker cu plasă care este una dintre caracteristicile acestui tip de șepci. Au o grilă pe spate lăsând partea din față și zona vizierei pentru a putea personaliza cu logo-ul sau designul tău. capacele trucker sunt realizate din materiale de bumbac și altele cu un amestec de bumbac-poliester. Unele modele au zona frontala ceva mai captusita iar altele au zona frontala din poplin. Avem modele de șepci trucker pentru adulți pentru bărbați și femei și șepci trucker pentru copii în mărimi copii.
Filtru  
Gen  
Culori  
Marcă  
 1. Beechfield 3
 2. K-up 11
Livrare  
Filtre
Gen
Culori
Marcă
 1. Beechfield 3
 2. K-up 11
Livrare
0
Setati descendent

18 Articole

 1. Şapcă Snapback Trucker
  100% bumbac pe panoul frontal și vizor. Panou din spate din plasă 100% poliester. 5 panouri. Vizor precurbat. Design retro snapback cu închidere reglabilă.
  Preț de la 2,26 lei /unitate
  17 culori disponibile
 2. Șapcă Camo Trucker Snapback
  Panoul frontal și vizor 100% bumbac. Panou din spate din plasă 100% poliester. 5 panouri. Vizor precurbat. Motive de camuflaj. Design retro snapback pe închidere reglabilă. Etichetă TearAway detașabilă.
  Preț de la 2,82 lei /unitate
  2 culori disponibile
 3. Capac de plasă cu 6 panouri
  100% plasă de poliester - atingere moale. Etichetă TearAway detașabilă. Șase panouri, panouri frontale structurate. Ochiuri de ventilație cusute. Vizor precurbat, fund din twill de bumbac și bandă. Curea cu cataramă reglabilă.
  Preț de la 3,77 lei /unitate
  3 culori disponibile
 4. Șapcă frontală colorată retro Trucker
  60% bumbac, 40% poliester (plasă: 100% poliester). Forma plată, partea din față cu pânză întărită și cusătură centrală în stil Snapback.
  Preț de la 4,10 lei /unitate
  6 culori disponibile
 5. Șapcă Camo Trucker
  98% bumbac/2% elastan; spate: 100% poliester. Clasic și casual în același timp. Față dintr-o singură bucată cu întărire. Spate tricotat respirabil. Designul său este completat cu un imprimeu de camuflaj cu efect ușor uzat.
  Preț de la 6,20 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 6. Șapcă de camioner Flexfit Mesh
  60% bumbac, 40% poliester (plasă: 95% poliester, 5% elastan). Între Flexfit și Trucker: Flexfit Mesh Trucker are o față clasică, vizor curbat și spate din plasă de camioner asortată. Datorita tehnologiei patentate Flexfit, capacul se potriveste perfect, iar plasa si ochiurile de ventilatie integrate il fac foarte confortabil de purtat.
  Preț de la 6,20 lei /unitate
  8 culori disponibile
 7. W Trucker Cap
  100% bumbac. Margine curbată din piele de căprioară artificială cu detalii de cusătură. Ochiuri brodate care garanteaza aerisirea. Curea reglabilă la spate. Bandă cu tratament anti-miros.
  Preț de la 25,64 lei /unitate
  2 culori disponibile
 8. ȘAPCE TRUKER PENTRU COPII - 5 PANOURI
  100% poliester cu plasă pe spate din poliester. Cinci panouri. Personalizare ușoară a panoului frontal. Bandă de tăiere din plastic. Circumferinta capului: 53 cm.
  Preț de la 1,60 lei /unitate
  6 culori disponibile
 9. ȘAPACĂ TRUKER 5 PANOURI
  100% Poliester. 5 panouri. Zona de personalizare „Easy print” de pe panoul frontal. Clapeta de reglare din plastic pe spate.
  Preț de la 1,61 lei /unitate
  7 culori disponibile
 10. CAPACĂ TRUKER - 5 PANOURI
  Bumbac pieptănat 100% gros pe panoul frontal și vizor. 100% plasă de poliester. 5 panouri. Închidere cu ureche de reglare din plastic. * Culori de camuflaj: 85% bumbac/15% vascoza.
  Preț de la 1,85 lei /unitate
  14 culori disponibile
 11. Șapcă Trucker - Certificat Oeko-Tex
  65% bumbac / 35% poliester. Șapcă trucker cu 6 panouri cu vizor cu profil mediu și panouri frontale întărite asortate. Certificat Oeko-Tex. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® Nr. CQ1007/8, IFTH.
  Preț de la 2,24 lei /unitate
  7 culori disponibile
 12. Căciulă Trucker - 6 panouri
  100% bumbac / 100% poliester. Șapcă Trucker - 6 panouri.Panurile frontale și viziera sunt din bumbac, plasa este din poliester.Are clemă de reglare din plastic.
  Preț de la 2,59 lei /unitate
  14 culori disponibile
 13. ȘAPCA TRUCKER CU 6 PANOURI CU VIZIERA PLATĂ
  Șapcă 100% bumbac cu plasă 100% poliester. 6 panouri si vizor plat. Banda de transpirație din bumbac pentru respirabilitate. Clapeta de reglare din plastic pe spate.
  Preț de la 2,34 lei /unitate
  6 culori disponibile
 14. CAPACĂ TRUKER - 5 PANOURI
  100% Poliester. Șapcă camionier - 5 panouri. Panoul frontal din tricot din poliester, aspect plasă al pantofilor sport. Plasă de poliester. Bandă de tăiere din plastic.
  Preț de la 3,64 lei /unitate
  3 culori disponibile
 15. CAPACĂ TRUKER - 5 PANOURI
  98% bumbac / 2% poliester. Șapcă de camion cu 5 panouri. Panouri frontale și vizor din pânză de bumbac și plasă de poliester. Bandă de tăiere din plastic.
  Preț de la 3,36 lei /unitate
  5 culori disponibile
 16. Șapcă Urban Trucker - 6 panouri
  100% Poliester. Șapcă Urban Trucker cu 6 panouri cu vizor curbat. Panourile frontale și panourile din plasă sunt din poliester. Bandă de tăiere din plastic.
  Preț de la 3,36 lei /unitate
  4 culori disponibile
 17. Șapcă clasică pentru camionete - 5 panouri
  60% bumbac / 40% poliester. 5 panouri. Model clasic Trucker cu spumă de înaltă calitate. Acoperire pufoasă pe panoul frontal (grosime 6mm), ideală pentru imprimare sau broderie. Bandă de tăiere din plastic.
  Preț de la 4,62 lei /unitate
  4 culori disponibile
 18. Șapcă camioner model retro - 6 panouri
  60% bumbac / 40% poliester. 6 panouri. Model de camioner retro de înaltă calitate, cu vizor cu profil mijlociu și panouri frontale cu întărituri asortate în culori. Bandă de tăiere din plastic.
  Preț de la 4,66 lei /unitate
  8 culori disponibile
Setati descendent

18 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Şapci de camioner
Capace serigrafiateCapace serigrafiate