RON

Scoala de publicitate economica si rucsacuri urbane

Fără îndoială, în școli, colegii, institute, universități și alte centre de studiu; ghiozdanele de școală triumf. Și este că este cea mai bună modalitate de a transporta toate cărțile și alte rechizite școlare de acasă la școală. Din acest motiv, rucsacii noștri ieftini pentru școală și publicitate urbană Garrampa sunt un cadou grozav pentru cei mici din casă (și nu atât de mici). Avem și modele de rucsacuri pentru tineret cu design concepute pentru tineri și adolescenți. Printre acestea se remarcă tipurile noastre de rucsacuri de școală ecologice , realizate din plută naturală sau poliester reciclabil. La fel, merită să subliniem modelele noastre de rucsacuri urbane antibacteriene , perfecte pentru păstrarea sănătății tuturor. Pe de altă parte, explicați că avem exemple de rucsacuri de școală cu roți, foarte confortabil de transportat. Rucsacii de scoala pentru tineret si copii Garrampa sunt foarte ieftini, deoarece avem modele la putin peste un euro.  Găsiți în catalogul nostru online ghiozdanele dvs. de școală pentru băieți, fete sau tineri.
Filtru  
Culori  
Eco  
Filtre
Culori
Eco
0
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

3 Articole

 1. Ecologic
  Rucsac URBANBACK din 600D RPET și COB light
  Rucsac din RPET 600D cu lumină COB. Compartiment frontal cu inchidere velcro. Compartiment lateral cu plasa. Baterie buton inclusa.
  Preț de la 36,68 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic Recomandat
  Rucsac pentru laptop SINGAPORE 300D RPET
  Rucsac pentru laptop din poliester 300D RPET cu curea de umar captusita cu maner si buzunar lateral. Include un compartiment intern principal pentru un laptop de până la 16 inchi cu conector USB tip A și cablu pentru a conecta power bank (nu este inclus).
  Preț de la 95,39 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. Ecologic
  Rucsac pentru laptop SEOUL 300D RPET
  Rucsac pentru laptop din poliester 300D RPET cu curea de umăr căptușită care include un compartiment intern principal pentru un laptop de până la 16 inchi cu conector USB tip A și cablu pentru conectarea power bankului (nu este inclus).
  0 culori disponibile
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Rucsacuri de școală și urban
Genți și rucsacuriGenți și rucsacuri
Serviete executiveServiete executive
Genți personalizateGenți personalizate
Rucsacuri de publicitateRucsacuri de publicitate
Genti sportGenti sport
Rucsac personalizat cu frânghieRucsac personalizat cu frânghie
Pungi de cumparaturiPungi de cumparaturi