RON

Pixuri publicitare de bază

Printre toate pixurile noastre personalizate avem in Garrampa diferite modele de pixuri publicitare de baza, un cadou perfect si util pentru a va face cunoscuta firma. In diferite culori, marimi si modele; personalizați unul dintre pixurile noastre publicitare cu logo-ul dvs. și profitați de prețul său accesibil pentru a crea detaliul perfect pentru târguri sau evenimente.  Găsiți pixuri din plastic, metal, lemn, plută naturală sau trestie de grâu, printre altele . Cauți pixuri clasice, ale vieții? Nu mai ezita și găsește accesoriul tău de scris printre pixurile noastre publicitare de bază.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

11 Articole

 1. Ecologic
  PUSHTON Pix cu corp din carton
  Pix cu corp din carton și accesorii din ABS, cu deschidere prin apăsare. Mină albastră.
  Preț de la 0,74 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. WHITESWAN Pix din ABS prin răsucire
  Pix din plastic ABS, cu deschidere prin răsucire. Mină albastră.
  Preț de la 0,64 lei /unitate
  2 culori disponibile
 3. RIOTOUCH Pix stylus
  Pix din plastic, cu deschidere prin răsucire, cu prindere și capăt moale pentru ecran LCD, asortate. Mină albastră.
  Preț de la 0,64 lei /unitate
  3 culori disponibile
 4. BERN Pix cu buton
  Pix din aluminiu cu deschidere prin apăsare. Mină albastră.
  Preț de la 0,94 lei /unitate
  3 culori disponibile
 5. AOSTA Pix metalic cu finisare cauciu
  Pix metalic cu deschidere prin apăsare și finisare cauciucată. Mină albastră.
  Preț de la 1,09 lei /unitate
  4 culori disponibile
 6. Bolígrafos básicos oleg dots de metal vista 1
  Produs nou
  OLEG DOTS. Pix
  Pix metalic cu umplutură de cerneală albastră. ø10x138mm
  0 culori disponibile
 7. Bolígrafos básicos marieta snt de metal vista 1
  Produs nou
  MARIETA SNT. Pix
  Pix metalic cu umplutură de cerneală albastră. ø11x139mm
  0 culori disponibile
 8. Bolígrafos básicos bela de metal vista 1
  Produs nou
  FRUMOS. Pix
  Pix metalic cu umplutură de cerneală albastră. ø10x141mm
  0 culori disponibile
 9. BLACKSWAN Pix cu deschidere prin răsucir
  Pix negru din plastic ABS, cu deschidere prin răsucire. Mină albastră.
  0 culori disponibile
 10. LUCERNE Pix cu deschidere prin apăsare
  Pix din plastic, cu deschidere prin apăsare, cu corp transparent și vârf lucios. Mină albastră.
  0 culori disponibile
 11. GROS. Pix
  Pix metalic UV anti-alunecare cu clemă metalică.
  0 culori disponibile
Setati descendent

11 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Pixuri de bază

Care sunt avantajele de a oferi pixuri personalizate de bază ca un cadou?

Nu ne obosim să o spunem: deși trăim într-o era digitală, în care domnește tastatura, pixurile nu se demodează niciodată . Ele au fost, sunt și vor fi întotdeauna un instrument eficient pentru a promova evenimente sau activități. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea cadoului promoțional perfect pentru o expoziție comercială, doriți să faceți ecou unei noi afaceri sau doriți să vă distrați clienții sau angajații fideli;  pixurile de bază personalizate sunt articolul potrivit. Cine nu este încântat de pixurile de bază personalizate cu nume? Și sunt detaliul perfect: pixurile noastre publicitare de bază sunt foarte ieftine, dar păstrând calitatea produsului.La fel, este un obiect cu adevărat util pentru orice companie, entitate sau asociație. Semnarea documentelor, luarea notițelor în ședințe, realizarea conturilor... a avea pixuri în birou este practic, în timp ce este un mediu de publicitate de lungă durată. Pixul promoțional este un bestseller Stabilit în industria dispozitivelor comerciale. Descoperiți acum selecția noastră de pixuri publicitare de înaltă calitate la un preț mai mult decât rezonabil.

Care sunt tehnicile de personalizare posibile pentru stilourile promoționale de bază?

Pentru a personaliza pixurile noastre publicitare de bază, folosim diferite tehnici de imprimare. Totul va depinde de materialul cu care este realizat pixul în cauză. În acest fel, vă vom sfătui: dacă vă decideți să cumpărați plastic pixuri, din metal sau unul din linia noastră ecologică;  vă îndrumăm către tipul corect de imprimare. Câteva exemple ale tehnicilor noastre de personalizare a pixurilor noastre publicitare de bază sunt: ​​gravarea cu laser, imprimarea digitală, serigrafia sau tampografia. Dacă aveți întrebări, sugestii sau comentarii, nu ezitați să contactați. Echipa noastră specializată vă va răspunde la toate întrebările.

Ce modele de pixuri promoționale de bază puteți alege?

La Garrampa suntem cunoscuți pentru că avem o gamă largă de pixuri publicitare de bază. Le avem în toate culorile pantone, cu mecanism de apăsare sau răsucire, în cutie cadou, din diferite materiale precum metal, plastic sau lemn; cat si materiale reciclabile.Pe de alta parte, printre pixurile noastre pentru cadouri de afaceri se remarca pixurile concepute pentru ecrane tactile sau pixurile cu pointer laser, ideale pentru prezentari si intalniri cu seful sau colegii. Pixurile personalizate din această secțiune sunt rezultatul unei selecții scrupuloase de scris și materiale de calitate. Știm că dacă un stilou nu scrie bine sau funcționarea lui este enervantă pentru utilizator, acesta nu va fi folosit. Din acest motiv, la Garrampa ne luăm munca în serios și căutăm să proiectăm pixuri cu o dublă sarcină : în primul rând, scrisul lor fin și confortabil și, în al doilea rând, o estetică uluitoare. Știi de ce să comanzi pixuri pe site-ul nostru?

Cum procedez la achiziționarea pixurilor mele personalizate?

Nu știți cum să obțineți unul dintre pixurile noastre publicitare de bază? Nu vă faceți griji, vă vom spune totul într-o clipă. A cumpăra pixuri personalizate ieftine este foarte simplu. Vei avea nevoie doar de câteva clicuri și, voila! În primul rând, va trebui să alegi acele modele de stilouri care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.  Selectați culoarea, tipul, materialul, poziția de imprimare, precum și cantitatea. În continuare, încărcați fișierul și personalizați stiloul publicitar de bază. După acest pas, va trebui să așteptați mostră virtuală realizată de echipa noastră grafică. Vă rugăm să verificați dacă propunerea noastră se potrivește cu ideea dvs. Doar atunci când ești cu adevărat mulțumit vom începe producția pixurilor tale promoționale. Ți-a fost clar? Continuați cu comanda!

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Pixuri de bază
Pixuri personalizatePixuri personalizate
Caiete personalizateCaiete personalizate
Creioane și creioane mecaniceCreioane și creioane mecanice
Pixuri cu indicator atingețiPixuri cu indicator atingeți
CazuriCazuri