RON

Pixuri publicitare de bază

Filtru  
Categorie  
 1. Scris 467
 2. Pixuri personalizate 304
 1. Pixuri de bază 115
 2. Pixuri cu indicator atingeți 52
 3. Pixuri cu gel 0
 4. Pixuri multifuncționale 11
 5. Pixuri originale 26
 6. Pixuri cu role 32
 7. Pixuri cu laser 2
 8. Pixuri de lux 31
 9. Pixuri antibacteriene 0
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Alexluca 1
 2. XD Collection 6
Envio  
0
Recomandările noastreRecomandările noastre
 1. Ecologic
  CARTOON Pix din hârtie/porumb PLA
  Preț de la 0,45 lei /unitate
 2. BLACKSWAN Pix cu deschidere prin răsucir
  Preț de la 0,69 lei /unitate
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

Articolele 1-36 din 115

Pagina
 1. Ecologic Recomandat
  CARTOON Pix din hârtie/porumb PLA
  Preț de la 0,45 lei /unitate
 2. LUCERNE Pix cu deschidere prin apăsare
  Preț de la 0,54 lei /unitate
 3. Ecologic
  TUBEBAM Pix bambus, cerneală albastră
  Preț de la 0,59 lei /unitate
 4. JANEIRO Pix cu buton din cafea/ABS
  Preț de la 0,57 lei /unitate
 5. WHITESWAN Pix din ABS prin răsucire
  Preț de la 0,64 lei /unitate
 6. RIOTOUCH Pix stylus
  Preț de la 0,64 lei /unitate
 7. Recomandat
  BLACKSWAN Pix cu deschidere prin răsucir
  Preț de la 0,69 lei /unitate
 8. Ecologic
  PUSHTON Pix cu corp din carton
  Preț de la 0,74 lei /unitate
 9. Ecologic
  SUMATRA Pix automat Bamboo
  Preț de la 0,94 lei /unitate
 10. BERN Pix cu buton
  Preț de la 0,94 lei /unitate
 11. Ecologic
  RIO RPET Pix cu bilă RPET
  Preț de la 0,94 lei /unitate
 12. AOSTA Pix metalic cu finisare cauciu
  Preț de la 1,09 lei /unitate
 13. MANORS Pix cu corp cauciucat
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 14. Ecologic
  BOISEL Pix de lemn cu capac transp.
  Preț de la 0,94 lei /unitate
 15. stilou elky
  Preț de la 0,20 lei /unitate
 16. Bolígrafos básicos finball con logo vista 1
  Pix
  Preț de la 0,20 lei /unitate
 17. Pixuri de bază Banik
  Preț de la 0,20 lei /unitate
 18. Pix Britox
  Preț de la 0,20 lei /unitate
 19. Pix Lucke
  Preț de la 0,25 lei /unitate
 20. stilou specific
  Preț de la 0,25 lei /unitate
 21. Pixuri Boder Basic
  Preț de la 0,25 lei /unitate
 22. Pix Dexir
  Preț de la 0,25 lei /unitate
 23. Pix Fisok
  Preț de la 0,25 lei /unitate
 24. Pix din plastic cu cerneală albastră
  Preț de la 0,30 lei /unitate
 25. Pixuri de bază Bolmar
  Preț de la 0,30 lei /unitate
 26. Pixuri de bază Haftar
  Preț de la 0,30 lei /unitate
 27. pixuri de bază morek
  Preț de la 0,30 lei /unitate
 28. Bolígrafos básicos tori de cartón ecológico con publicidad vista 1
  Ecologic
  Pixuri tori din eco-carton de bază
  Preț de la 0,30 lei /unitate
 29. Pixuri de bază Zufer
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 30. Bolígrafos básicos yein con impresión vista 1
  Pixuri yein de bază
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 31. Ecologic
  Pix Desok
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 32. Ecologic
  Pixuri de bază din carton ecologic
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 33. Bolígrafos básicos hall con impresión vista 2
  Pixuri de bază pentru hol
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 34. Pixuri Velny de bază
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 35. Pixuri halibix de bază
  Preț de la 0,35 lei /unitate
 36. Ecologic
  stilou vatum
  Preț de la 0,40 lei /unitate
Setati descendent

Articolele 1-36 din 115

Pagina
Printre toate pixurile noastre personalizate avem in Garrampa diferite modele de pixuri publicitare de baza, un cadou perfect si util pentru a va face cunoscuta firma. In diferite culori, marimi si modele; personalizați unul dintre pixurile noastre publicitare cu logo-ul dvs. și profitați de prețul său accesibil pentru a crea detaliul perfect pentru târguri sau evenimente.  Găsiți pixuri din plastic, metal, lemn, plută naturală sau trestie de grâu, printre altele . Cauți pixuri clasice, ale vieții? Nu mai ezita și găsește accesoriul tău de scris printre pixurile noastre publicitare de bază.

Pixuri de bază și clasice cu logo-ul dvs


De la Garrampa avem clar: modalitatea ideală de a vă duce afacerea oriunde pe planetă este folosirea unuia dintre pixurile noastre publicitare de bază.  Alege modelul care te convinge cel mai mult, intrucat acest cadou clasic este super util si intotdeauna de succes. De exemplu: daca ai propria afacere, la Garrampa avem diferite pixuri personalizate pentru companii, astfel incat acestea sa poata oferi clienților, furnizorilor sau angajaților lor; promovând în același timp propriul branding. Ce așteptați pentru a personaliza unul dintre pixurile noastre publicitare de bază?  Ia acum unul dintre pixurile noastre imprimate cu logo și folosește imprimarea serigrafică. O modalitate perfectă de a vă face reclamă și de a vă face cunoscut. De asemenea, pixurile cu logo sunt perfecte pentru tot felul de evenimente : de la o conferință la un masterclass; trecând printr-o discuție. Un pix este întotdeauna binevenit și cu atât mai mult în situații de această natură, în care puteți facilita luarea de notițe de către participanți, promovând în același timp marca dumneavoastră.

Pixuri tipărite clasice și de bază


De ce să cumpărați oricare dintre modelele de pix publicitar de bază ale Garrampa? Foarte simplu: pe langa faptul ca le ai in diferite culori (de la clasice precum albastru, negru sau rosu; trec prin galben, verde, roz, portocaliu sau mov) si materiale (reciclabile, din plastic, metal etc.); pixurile sunt un detaliu la un preț bun și ușor de personalizat . Stilul dvs. poate fi văzut reflectat în acest instrument foarte practic. Fă din el simbolul companiei tale. Alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine si creeaza cadoul perfect. Clienții dvs. vor folosi pixurile dvs. publicitare și le vor duce peste tot, pe de altă parte, pixurile noastre promoționale funcționează și în alte locuri de muncă, cum ar fi academiile. Vă puteți imagina studenții cu unul dintre pixurile noastre publicitare personalizate? Descoperiți oferta în pixuri personalizate, pe care o avem la Garrampa.

Întrebări frecvente despre Pixuri de bază

Care sunt avantajele de a oferi pixuri personalizate de bază ca un cadou?

Nu ne obosim să o spunem: deși trăim într-o era digitală, în care domnește tastatura, pixurile nu se demodează niciodată . Ele au fost, sunt și vor fi întotdeauna un instrument eficient pentru a promova evenimente sau activități. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea cadoului promoțional perfect pentru o expoziție comercială, doriți să faceți ecou unei noi afaceri sau doriți să vă distrați clienții sau angajații fideli;  pixurile de bază personalizate sunt articolul potrivit. Cine nu este încântat de pixurile de bază personalizate cu nume? Și sunt detaliul perfect: pixurile noastre publicitare de bază sunt foarte ieftine, dar păstrând calitatea produsului.La fel, este un obiect cu adevărat util pentru orice companie, entitate sau asociație. Semnarea documentelor, luarea notițelor în ședințe, realizarea conturilor... a avea pixuri în birou este practic, în timp ce este un mediu de publicitate de lungă durată. Pixul promoțional este un bestseller Stabilit în industria dispozitivelor comerciale. Descoperiți acum selecția noastră de pixuri publicitare de înaltă calitate la un preț mai mult decât rezonabil.

Care sunt tehnicile de personalizare posibile pentru stilourile promoționale de bază?

Pentru a personaliza pixurile noastre publicitare de bază, folosim diferite tehnici de imprimare. Totul va depinde de materialul cu care este realizat pixul în cauză. În acest fel, vă vom sfătui: dacă vă decideți să cumpărați plastic pixuri, din metal sau unul din linia noastră ecologică;  vă îndrumăm către tipul corect de imprimare. Câteva exemple ale tehnicilor noastre de personalizare a pixurilor noastre publicitare de bază sunt: ​​gravarea cu laser, imprimarea digitală, serigrafia sau tampografia. Dacă aveți întrebări, sugestii sau comentarii, nu ezitați să contactați. Echipa noastră specializată vă va răspunde la toate întrebările.

Ce modele de pixuri promoționale de bază puteți alege?

La Garrampa suntem cunoscuți pentru că avem o gamă largă de pixuri publicitare de bază. Le avem în toate culorile pantone, cu mecanism de apăsare sau răsucire, în cutie cadou, din diferite materiale precum metal, plastic sau lemn; cat si materiale reciclabile.Pe de alta parte, printre pixurile noastre pentru cadouri de afaceri se remarca pixurile concepute pentru ecrane tactile sau pixurile cu pointer laser, ideale pentru prezentari si intalniri cu seful sau colegii. Pixurile personalizate din această secțiune sunt rezultatul unei selecții scrupuloase de scris și materiale de calitate. Știm că dacă un stilou nu scrie bine sau funcționarea lui este enervantă pentru utilizator, acesta nu va fi folosit. Din acest motiv, la Garrampa ne luăm munca în serios și căutăm să proiectăm pixuri cu o dublă sarcină : în primul rând, scrisul lor fin și confortabil și, în al doilea rând, o estetică uluitoare. Știi de ce să comanzi pixuri pe site-ul nostru?

Cum procedez la achiziționarea pixurilor mele personalizate?

Nu știți cum să obțineți unul dintre pixurile noastre publicitare de bază? Nu vă faceți griji, vă vom spune totul într-o clipă. A cumpăra pixuri personalizate ieftine este foarte simplu. Vei avea nevoie doar de câteva clicuri și, voila! În primul rând, va trebui să alegi acele modele de stilouri care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.  Selectați culoarea, tipul, materialul, poziția de imprimare, precum și cantitatea. În continuare, încărcați fișierul și personalizați stiloul publicitar de bază. După acest pas, va trebui să așteptați mostră virtuală realizată de echipa noastră grafică. Vă rugăm să verificați dacă propunerea noastră se potrivește cu ideea dvs. Doar atunci când ești cu adevărat mulțumit vom începe producția pixurilor tale promoționale. Ți-a fost clar? Continuați cu comanda!