RON

Pixuri cu indicator tactil pentru publicitate ieftină

Tehnologia a venit pentru a rămâne, este o realitate. De aceea, pixurile noastre personalizate cu indicator tactil sunt ceea ce căutați . Bucurați-vă de dualitatea de a scrie pe hârtie și de a o face pe o tabletă sau pe mobil cu același accesoriu de scris. Un pix cu un indicator tactil este posibil unul dintre cele mai practice obiecte de acolo. În cel mai confortabil și igienic mod , verificați e-mailurile de pe dispozitiv, în timp ce scrieți note fizice în agenda dvs. Pixurile tactile Garrampa sunt pentru tine: antibacteriene, cu carcasa, in diferite culori, metalice sau chiar cu un USB asortat.  Găsiți modelul dvs. aici, printre toate pixurile noastre publicitare ieftine cu indicator tactil.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

8 Articole

 1. Ecologic
  RECYTOUCH Pix din carton reciclat
  Pix cu deschidere automată cu corp din carton reciclat și clip și vârf din ABS. Mină albastră și vârf cauciucat pentru accesorii cu ecran LCD.
  Preț de la 0,45 lei /unitate
  6 culori disponibile
 2. SWOFTY Pix pentru ecran touchscreen
  Pix din plastic ABS cu capăt moale, finisaj metalic și mină albastră.
  Preț de la 0,59 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. RIOTOUCH Pix stylus
  Pix din plastic, cu deschidere prin răsucire, cu prindere și capăt moale pentru ecran LCD, asortate. Mină albastră.
  Preț de la 0,64 lei /unitate
  3 culori disponibile
 4. NEILO TOUCH Pix stylus
  Pix din aluminiu cu deschidere prin răsucire și clip cromat, capăt pentru ecran LCD. Mină albastră.
  Preț de la 1,04 lei /unitate
  4 culori disponibile
 5. MULTIPEN Pix cu 3 culori pentru ecran t
  Pix din plastic ABS cu capăt moale pentru ecran tactil și 3 mine diferite: roșu, albastru și negru.
  Preț de la 1,49 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 6. Ecologic
  Pix ecologic din bambus și metal cu stilou tactil
  Pix din ABS si bambus cu clip metalic, cu varf tactil. Cerneală albastră.
  Preț de la 0,99 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 7. TOOLPEN Pix cu poloboc și gradție de m
  Pix din plastic ABS cu deschidere prin răsucire, poloboc, gradație de măsură și capăt moale pentru ecran LCD. Mină neagră.
  Preț de la 2,38 lei /unitate
  2 culori disponibile
 8. Ecologic
  Pix cu buton BAYBA Bamboo
  Pix cu buton din bambus cu stilou tactil și finisaj cromat lucios. Cerneală albastră. Bambusul este un produs natural, pot exista mici variații de culoare și dimensiune pe articol, care pot afecta rezultatul final al imprimării.
  0 culori disponibile
Setati descendent

8 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Pixuri cu indicator atingeți

De ce să oferiți cadou pixuri personalizate cu ecran tactil?

Pixurile tactile personalizate sunt pixuri promoționale speciale care, pe cap sau vârf, au un tampon de cauciuc numit „indicator de atingere”. Această atingere de cauciuc vă permite să interacționați cu ecranele tactile ale tabletelor, computerelor și smartphone-urilor. Prin urmare, pixurile personalizate cu ecran tactil au funcționalitate dublă. Credem că nu ne înșelim dacă spunem că aceste pixuri se adresează tuturor tipurilor de oameni. Și este că toată lumea are, fără a merge mai departe, un smartphone. Prin urmare, combinarea unui stilou clasic pentru scris cu utilitatea unui punct de atingere pentru dispozitive electronice este, fără îndoială, o combinație câștigătoare. În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că, deoarece sunt pixuri promoționale inovatoare și tehnologice ; Pixurile noastre ieftine cu indicator tactil pentru publicitate sunt foarte apreciate de toți și au un impact mai mare atunci când sunt livrate clienților. Aceste pixuri, ca un cadou de afaceri, sunt cele mai bune.

Din ce materiale este confecționat stiloul personalizat cu ecran tactil?

Cea mai importantă caracteristică a acestor pixuri publicitare este panoul lor tactil : o parte care poate fi adaptată la orice tip de stilou. Dacă arunci o privire pe catalogul nostru, vei putea vedea că, în cadrul acestei categorii, ai pixuri din aluminiu, plastic, carton reciclat, hârtie kraft și chiar bambus.În acest fel, poți da o notă. creion ecran fără a fi nevoie să renunți la materialul care te interesează cel mai mult. Un stilou publicitar pe care să-l personalizezi cu logo-ul tău, care te va ajuta să descrii în cel mai bun mod posibil mesajul promoțional pe care vrei să-l transmiți publicului tău. De fapt, dacă compania ta și-a luat un angajament fidel față de sustenabilitate, îți oferim Pixuri comerciale ecologice . De asemenea, dacă sunteți în căutarea unei imagini șic; pixurile noastre personalizate elegante și sofisticate de înaltă calitate sunt pentru dvs. Deși, de asemenea, avem o mare varietate de pixuri publicitare simple și ieftine.

Când este mai bine să dați o notă promoțională stilourilor cu ecran tactil?

Pixurile cu sigla și pixurile tactile sunt o tendință. Aceste tipuri de pixuri personalizate permit interacțiunea agilă cu dispozitivele cu ecran tactil, fiind în același timp un cadou corporativ popular care se adaptează la diferite tipuri de situații.  Acest tip de cadou promoțional este ideal pentru a fi distribuit la evenimente de tot felul: convenții, congrese, discuții, zile deschise în școli și universități... De asemenea, dacă adăugați oricare dintre caietele noastre personalizate , combinația este perfectă. Participanții la aceste evenimente vor putea să ia notițe, fără a fi nevoiți să aducă nimic de acasă. De asemenea, așa cum am menționat mai devreme, pixurile noastre cu sigla companiei sunt esențiale în orice birou . Nu doar ca un cadou pentru clienți, ci și angajații înșiși vor putea folosi aceste pixuri cu logo în timpul activităților lor zilnice.

Cum să personalizați stilourile cu ecran tactil?

Pentru a vă personaliza pixurile comerciale la Garrampa, aveți 3 tehnici diferite de imprimare (chiar acum, vă vom explica). Dar, înainte de asta, trebuie avut în vedere că nu toate tehnicile de imprimare sunt disponibile pentru toate modelele, deoarece acestea depind de caracteristicile fizice ale stiloului.În primul rând, găsim serigrafie . Pixurile serigrafiate sunt imprimate folosind această tehnică clasică și ieftină de imprimare care este folosită pentru a personaliza o multitudine de articole promoționale. Serigrafia permite încorporarea siglei de-a lungul corpului stiloului promoțional la alegere, puteți adăuga până la 4 culori spot! Pe de altă parte, o variantă de serigrafie este serigrafia circulară , care permite o imprimare monocromă la 360º pentru a se înfășura în jurul corpului stiloului. Această tehnică este foarte utilă pentru logo-urile care cu greu ar fi vizibile dacă ar fi adaptate pentru imprimare verticală. În cele din urmă, pentru modelele din lemn și aluminiu, există opțiunea de gravare cu laser . Cea mai recentă tehnologie care oferă un finisaj profesional mai elegant și mai durabil.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Pixuri cu indicator atingeți
Pixuri personalizatePixuri personalizate
Creioane și creioane mecaniceCreioane și creioane mecanice
CazuriCazuri