RON

Pixuri promotionale ieftine

Dacă te-ai întrebat vreodată ce este un stilou cu role, la Garrampa îl vei găsi pe al tău. Avem o mare varietate de stilouri cu role publicitare ieftine, astfel încât să-l poți alege pe cel care îți place cel mai mult. Un detaliu sofisticat, clasic si util, dar la cel mai bun pret. Descoperiți cele mai bune stilouri cu role personalizate, de la 12 cenți o unitate.  Selectați-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului dvs. și adăugați sigla dvs. pentru a avea stiloul dvs. rulant personalizat. Pixurile rulante publicitare ieftine de la Garrampa sunt un pariu sigur de oferit clienților dvs.  Pixuri cu vârf fin , care permit o scriere mai lină pe hârtie. În bambus, oțel inoxidabil, negru, albastru, alb, verde, portocaliu sau roșu; Cu sau fără cutie, profită de această oportunitate și alege-ți stiloul roller!
0
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Pixuri cu role

Care este diferența dintre un stilou rollerball și un stilou promoțional?

În primul rând, dorim să subliniem că toate pixurile sunt pixuri, dar nu toate pixurile sunt pixuri . Adică rollerball-urile promoționale sunt un tip de pixuri publicitare. Și este că sistemul pe care îl folosesc este același, ceea ce face cu adevărat diferența este tipul de cerneală. Pe de o parte, pixurile publicitare ieftine sau rolele publicitare folosesc o cerneală lichidă sau gel, pe bază de apă . Acest lucru le oferă o scriere netedă și ușoară, în timp ce hârtia prezintă o linie uscată, strălucitoare și rezistentă. Pe de altă parte, pixurile personalizate folosesc o cerneală densă , caracterizată printr-o bază uleioasă . Această cerneală se topește, din cauza căldurii produse de rotirea mingii în timp ce scrii. Din acest motiv, este necesar să exerciți o anumită presiune asupra foii.De aceea, la întrebarea „ce este mai bine stilou sau rolă”, de la Garrampa nu vă putem spune decât un lucru: cel pe care îl preferați. Fiecare are gustul lui când vine vorba de instrumentele de scris.  Vă oferim diferite opțiuni, alegeți dvs.

De ce să cumpărați pixuri roller corporative?

În ciuda faptului că trăim într-o lume digitală, în care scrisul, din ce în ce mai mult, apare prin cheie;  pixurile corporative sunt un obiect care nu se demodează niciodată . Și este că pixurile sunt încă un obiect promoțional cu adevărat util. Cu toții folosim un pix la un moment dat al zilei: atât personal, cât și la serviciu. La birou, de exemplu, este esențial să scriem facturi, scrie note pe un post-it sau notează sarcinile pentru următoarele zile pe agendă. Și dacă acest stilou are stil, eleganță și calitate; rezultatul este imbatabil. În acest fel, rollerball-urile sunt pixuri foarte elegante, deoarece amintesc de stilourile. Ca și în cazul pixurilor de scris, pixurile cu role publicitare sunt livrate în cutii separate, ceea ce le face perfecte pentru cadouri de afaceri acelor clienți pe care vrem să-i răsplătim pentru loialitatea lor. Dar asta nu înseamnă că colecția noastră de pixuri cu role, nu găsim pixuri cu role de publicitate ieftine.  Pixurile noastre rulante sunt foarte ieftine pentru a le distribui tuturor angajaților sau pentru a fi folosite ca produse de comercializare la târguri și congrese. Prin urmare, o idee pe care ți-o oferim la Garrampa este că le combini cu unul dintre caietele noastre promoționale.

Ce modele speciale de pixuri roller personalizate aveți?

Pe lângă rolele noastre ieftine personalizabile sau pixurile cu role publicitare ieftine, care sunt disponibile în diferite culori ; avem si modele metalice elegante care includ cateva dintre ele cu varf tactil. Aceasta înseamnă că aceste pixuri pot interacționa rapid cu ecranele tactile, evitând lăsarea de amprente. Într-adevăr, de la Garrampa, îți propunem acest cadou corporativ rafinat ; Deși trebuie să știți că avem și o linie de stilouri sofisticate de lux personalizate de înaltă calitate de la mărci recunoscute precum Parker, Waterman, Luxe și Brave, pe care le trimitem în cutiile respective.Totuși, dacă doriți să continuați să întrebați cât mai mult despre pixurile noastre Pixuri roller ieftine ca și restul pixurilor personalizate, vizitați în continuare site-ul Garrampa.

Cum pot personaliza pixurile roller corporative?

Dacă vă întrebați cum să personalizați markerele corporative, aveți la dispoziție tot felul de serii de tehnici de imprimare și zone de imprimare pentru acestea. Va trebui doar să consultați fișa tehnică a modelului în cauză, totuși, ca regulă generală, rolele pot fi personalizate în diferite moduri . Prima ar fi de-a lungul butoiului sau pe capac, folosind clasica imprimare color plat, cu maxim 4 culori. La fel, in Garrampa ai eleganta gravura laser , care oferă finisaje finale foarte elegante și estetice, precum și durabile. Modul optim de a-ți rafina accesoriul de scris. Fără îndoială, una dintre cele mai solicitate opțiuni. Amintiți-vă: pe lângă pixurile noastre cu role personalizate , aveți diferite modele de markere și markere la îndemână.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Pixuri cu role
Pixuri de bazăPixuri de bază
Pixuri personalizatePixuri personalizate
Creioane și creioane mecaniceCreioane și creioane mecanice
Caiete personalizateCaiete personalizate
Pixuri de luxPixuri de lux
CazuriCazuri