RON

Reclame pixuri de lux

Filtru  
Categorie  
 1. Scris 467
 2. Pixuri personalizate 304
 1. Pixuri de bază 115
 2. Pixuri cu indicator atingeți 52
 3. Pixuri cu gel 0
 4. Pixuri multifuncționale 11
 5. Pixuri originale 26
 6. Pixuri cu role 32
 7. Pixuri cu laser 2
 8. Pixuri de lux 31
 9. Pixuri antibacteriene 0
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Alexluca 5
 2. Antonio Miro 9
 3. Branve 1
Envio  
0
Recomandările noastreRecomandările noastre
 1. stilou elegant cu cutie pentru nunta
  Preț de la 12,42 lei /unitate
Toate produsele din toate categoriile
Setati descendent

31 Articole

 1. Ecologic
  INKLESS Pix fără cerneală
  Preț de la 8,02 lei /unitate
 2. OREGON Pix cu deschidere prin rotire
  Preț de la 10,44 lei /unitate
 3. Ecologic
  ETNA Pix în cutie de bambus
  Preț de la 19,75 lei /unitate
 4. OLYMPIA Pix cu finisare lucioasă
  Preț de la 14,60 lei /unitate
 5. Ecologic
  Pixuri de lux yiagan din bambus ecologice
  Preț de la 0,74 lei /unitate
 6. pixuri nuhax din metal de lux
  Preț de la 0,84 lei /unitate
 7. Set de creioane Sentel
  Preț de la 1,93 lei /unitate
 8. Ecologic
  Set de creioane pentru cinema
  Preț de la 3,12 lei /unitate
 9. Bolígrafos de lujo alexluca smart de metal con impresión vista 1
  pixuri cu bile de lux alexluca smart metal
  Preț de la 4,31 lei /unitate
 10. pixuri de lux alexluca lantey metal
  Preț de la 8,27 lei /unitate
 11. Ecologic
  Pix Siliax
  Preț de la 8,32 lei /unitate
 12. Recomandat
  stilou elegant cu cutie pentru nunta
  Preț de la 12,42 lei /unitate
 13. Pix Bailey Light
  Preț de la 35,94 lei /unitate
 14. Pix clasic Click
  Preț de la 59,70 lei /unitate
 15. Stylus Pen Tech 2
  Preț de la 69,00 lei /unitate
 16. Bolígrafos de lujo branve sign i de metal con impresión vista 5
  SEMNUL I. Pix
  Preț de la 8,88 lei /unitate
Setati descendent

31 Articole

Dacă vrei să faci diferența cu un cadou practic și elegant, aceste pixuri publicitare de lux sunt pentru tine. Descoperă cum să-ți surprinzi clienții cu acest cadou fin și distins. Următoarele stilouri personalizate de lux sunt sinonime cu calitate și eleganță. Perfect pentru cadouri, la Garrampa avem si cele mai bune marci de pixuri publicitare de lux la cel mai bun pret. Găsiți aici tot felul de pixuri de lux pe care să le oferi unui bărbat, ca și unei femei. Modelele sunt diferite: lemn, metalice, cu carcasă, fără, în diferite culori, tonuri argintii și aurii... Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale , pixurile noastre publicitare de lux sunt pixuri elegante ieftine, accesibil oricărui tip de buzunar. Raportul calitate-preț ne diferențiază. În continuare, pixurile noastre elegante personalizate!

Pixuri de marcă premium cu logo-ul dvs


Căutați pixuri grozave de oferit? Nu vă gândiți de două ori! Ștampilați-vă logo-ul cu Garrampa pe un stilou de lux și dați un aer sofisticat imaginii companiei dumneavoastră. În plus, sunt perfecte pentru evenimente precum conferințe sau discuții.  Personalizați-ne pixurile de lux și investiți într-un cadou util, practic și șic. Pixurile publicitare de lux, pe care le avem pe site-ul Garrampa, sunt concepute pentru a deveni cadoul, cu care să vă distrați cei mai buni clienți și furnizori.  Obțineți acum cadoul perfect pe care vor dori să-l ia peste tot. Pixurile publicitare de lux sunt cea mai bună modalitate de a reflecta calitatea și clasa companiei dvs. Profitați de această oportunitate și obțineți unul dintre pixurile noastre de lux personalizate . Scrie-ne și vom face din stiloul tău de lux cea mai bună amintire.

Pixuri de lux pentru clienti


Fără îndoială, aceste pixuri cadou de lux sunt o idee grozavă pentru a intra în legătură cu clienții dvs. Pixurile noastre publicitare de lux sunt detaliul perfect pentru cei mai importanți furnizori, cu care mențineți o relație profesională mai mare. Și asta, iti imaginezi sa semnezi cele mai relevante acorduri cu un pix personalizat de calitate in care sigla companiei sa fie protagonist? Cu Garrampa poți.  Oferă acea notă de distincție cu cele mai bune pixuri de lux personalizate și fă momentul de neuitat. Descoperă cele mai bune mărci de pixuri pe care să le faci cadou și fă-ți clienții să-și iubească calitatea și rafinamentul. O vor lua oriunde ar merge.

Întrebări frecvente despre Pixuri de lux

Care este cea mai bună tehnică de imprimare pentru stilouri promoționale de lux?

Dintre toate produsele noastre, pixurile metalice se remarcă prin faptul că sunt un cadou elegant și rafinat, deoarece pot fi personalizate optim cu gravare cu laser . Descoperiți-le cu șapcă, cu buton, cu carcasă asortată sau solitaire, opțiunile sunt multiple!Pixurile metalice sunt pixuri frumoase și distinse , deoarece fiind o gravură și nu o ștampilă, textul este de neșters iar odată cu trecerea timpului, nu își pierd culoarea. In plus, tonurile metalice ofera un design si un finisaj mai distins.In sfarsit, daca prioritatea ta este ca sigla de pe pix sa aiba culoarea corporativa a brandului tau, te sfatuim sa alegi imprimarea digitala; care vă oferă un rezultat unic pentru accesoriul dvs. de scris . Totuși, dacă nu este disponibil poți opta pentru o imprimare simplă full color, adică fără umbre. O altă opțiune ideală pentru pixurile dvs. publicitare de lux.

Pot comanda cutii pentru stilouri promoționale de lux?

Raspunsul este da.  De la Garrampa oferim o mare varietate de pixuri personalizate de lux cu carcasă asortată , inclusiv. Aruncați o privire pe catalog, deoarece în unele dintre modelele noastre este posibilă și personalizarea atât a stiloului, cât și a capacului acestuia, astfel încât aveți diferite opțiuni atunci când plasați comanda. Pe de altă parte, trebuie menționat că Pixurile elegante personalizate care nu includ o carcasă sunt toate livrate împreună într-o cutie . Dacă doriți, avem și o gamă largă de cazuri și suport pentru creion cu bandă adezivă pentru caiet, astfel încât să-ți poți păstra în siguranță pixurile de lux personalizate. Combina ambele produse cu stiloul care iti place cel mai mult. Așa că acum știți, dacă aveți întrebări, vă lămurim, încântați! Luați legătura cu serviciul nostru pentru clienți și vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie.  Personalizarea pixurilor online este posibilă cu Garrampa.